- 14 Ekim 2021
- 236
- 228
- 33
Şu olay aklıma geldi
Bunu bilmiyordum aynı kafa yapısı zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu olay aklıma geldi
Evet ev sahibimle de görüşücem. Yönetici var yok arası sıradan bir apartman maalesef. İlgileneceğini sanmıyorum.Ev sahibinizle konuşun.
Bahsettiğiniz profil çok huzursuz edici.
Yöneticiniz var mı?
Varsa yazıyı onun anasını isteyin yoksa o şekilde yazın.
Evet ev sahibimle de görüşücem. Yönetici var yok arası sıradan bir apartman maalesef. İlgileneceğini sanmıyorum.
Kapi boyamak da nasil bir sey anlamadim. Once yasadigim iki evimde hic komşu sorunu yaşamamıştım. Burda komsudan dertli insanlari cok iyi anladim.Ayakkabı bırakmıycam zaten artık. Ama gelipte kapımı falan boyarsa çıldırırım yani. Allah sizede kolaylık versin. Zor müessese apartman hayatı.
Valla eve akşamdan akşama gelen çalışan insanlarız. Çocuğumuz yok kavga gürültümüz yok. Anlamadım yani komşuda şans işi. Ses bombasıyla rahatsız edicem en sonunda o zaman niye rahatsız olduklarını anlarım en azından.Kapi boyamak da nasil bir sey anlamadim. Once yasadigim iki evimde hic komşu sorunu yaşamamıştım. Burda komsudan dertli insanlari cok iyi anladim.
Ayakkabıları kapıya bırakmasanız tüm sorun cözülecek aslında.Merhabalar öncelikle;
Sabah sabah çok sinirlendim. Bizim alt komşumuz biraz sıkıntılı tanışmıyoruz muhabbetimizde yok zaten de alt katta olunca istemsiz denk geliniyor. Alt katın altında oturan kişide yeni evli bizim alt kat onların üstüne balkondan silkeleniyormuş kız da gitmiş uyarmış tartışma olmamış sonra bunların ayakkabılarını alıp alt katlara bırakmaya başlamış. Gidip çelik kapılarına ayakkabı boyasıyla kocaman x atmış falan. Bizde dedik deli heralde bu kapısında bildiğiniz dükkan alarmı ve parmaklıktan ayrıyetten kapı var. Bu arada bir kere de bizim kapıya geldi alarmınız çok çalıyor uyuyamıyorum bla bla sabah sabah kapıya dayanınca bende anlamadım ne olduğunu kim olduğunu da sonradan öğrendim zaten. Neyse bu sabah benim ayakkabı bir baktım aşağılara bırakılmış. Bir kişinin daha ayakkabısı aşağıya bırakılmış. Sabah sabah çok gerildim gerizekalı mısınız siz diye bağırdım ayakkabımı kendi kapıma doğru attım çıktım. Akşama şimdi o kızcağıza sorcam sizin ayakkabı mıydı diğeri diye. Evet derse bir not hazırlayıp apartman girişine asmayı planlıyorum. Bir de ev sahibime haber vericem. Eski komşular tanıyor ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Problem yaşamak istemiyorum. Ne sorunu var o da belli değil pasif agresif davranışlar. 60 yaşlarında karı koca ve 40 yaşlarında kızlarıyla birlikte yaşayan bir aile bunlar.
Giriş kattaki insan yapmadı ya gelipte. Yani mağduru suçlu çıkarma konusunda milletimizin üstüne yok maşallah. Ben alıyorum ablacım günahlarını bu kadar düşünme. Fikir istiyoruz günahını sevabını sormadım yani. İftira ne ya gelip burda konu açıyorum sanki apartmanda kapı kapı gezdim komşum böyle böyle yaptı diye anlattım. Tahminime göre o zaten. Diğer komşu anlattı yaşadıklarını.
Konunun ayakkabıyla alakası yok en üst katta oturuyorum ayakkabıda ayakkabılıkta duruyor zaten. Başka sorunları var tepkilerini bu şekilde dile getiren insanlar. Ve benim başıma ilk defa geldi.Ayakkabıları kapıya bırakmasanız tüm sorun cözülecek aslında.
Teşekkür ederim tavsiye için. Kamera taktırmayı düşünüyorum. Zaten ama konu ayakkabı değil. En üst katta oturuyorum ayakkabıda ayakkabılıkta duruyor zaten. Tepkilerini bu şekilde dile getiren insanlar. Bütün apartman kapısına koyuyor ayakkabısını. Ama hoş bir durum değil.Tahmin kesinlik değildir. İçiniz rahat etmiyorsa kapınıza kamera taktırabilirsiniz.
Yalnız sorun apartman içine ayakkabı koymaksa orada bazı yasal durumlar var , ona da bir bakın. Buyrun linki :
![]()
Apartmanda Kapı Önüne Ayakkabı Bırakılması Sorunu - Av. Ceren YANIK
Avukat Ceren Yanık Hukuk ve Danışmanlık - İletişim için Whatsapp: +905451900607 - Apartmanda Kapı Önüne Ayakkabı Bırakılması Sorunuavukatcerenyanik.com
Onun dışında komşu sorununa karşı : mahkeme kamera görüntüsünü gözönüne alarak işlem yapmıştı. Hatta bu dava sonucu emsal kabul edilebilir demişti haberlerde avukat.
Sizin konunuz bu boyutta değil tabi , olan varsa bilgi olsun.
Şu olay aklıma geldi
Ayakkabılarınızı kapının önüne bırakmazsanız sorun olmaz. Ben de apartmanda kapı önünde duran ayakkabıları karşı koruluğa fırlatmak istiyorum ama henüz delirmediğim için kendimi tutuyorumMerhabalar öncelikle;
Sabah sabah çok sinirlendim. Bizim alt komşumuz biraz sıkıntılı tanışmıyoruz muhabbetimizde yok zaten de alt katta olunca istemsiz denk geliniyor. Alt katın altında oturan kişide yeni evli bizim alt kat onların üstüne balkondan silkeleniyormuş kız da gitmiş uyarmış tartışma olmamış sonra bunların ayakkabılarını alıp alt katlara bırakmaya başlamış. Gidip çelik kapılarına ayakkabı boyasıyla kocaman x atmış falan. Bizde dedik deli heralde bu kapısında bildiğiniz dükkan alarmı ve parmaklıktan ayrıyetten kapı var. Bu arada bir kere de bizim kapıya geldi alarmınız çok çalıyor uyuyamıyorum bla bla sabah sabah kapıya dayanınca bende anlamadım ne olduğunu kim olduğunu da sonradan öğrendim zaten. Neyse bu sabah benim ayakkabı bir baktım aşağılara bırakılmış. Bir kişinin daha ayakkabısı aşağıya bırakılmış. Sabah sabah çok gerildim gerizekalı mısınız siz diye bağırdım ayakkabımı kendi kapıma doğru attım çıktım. Akşama şimdi o kızcağıza sorcam sizin ayakkabı mıydı diğeri diye. Evet derse bir not hazırlayıp apartman girişine asmayı planlıyorum. Bir de ev sahibime haber vericem. Eski komşular tanıyor ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Problem yaşamak istemiyorum. Ne sorunu var o da belli değil pasif agresif davranışlar. 60 yaşlarında karı koca ve 40 yaşlarında kızlarıyla birlikte yaşayan bir aile bunlar.
İşte insanları böyle böyle çıldırtıyorlar da. İlk defa olduğu için aşırı şeyler yapmamalıyım. Kamera koyucam ama kesinlikle.sanirim ben olsam kameranin basinda bekler, geldigini gordugum an pat diye kapiyi acip saçını basini yolarim,ne manyak insanlar var ya ruh hastalari
yok sizin icin soylemedim, su videodaki cocuk arabasina diski suren komsu icin soylemistim.İşte insanları böyle böyle çıldırtıyorlar da. İlk defa olduğu için aşırı şeyler yapmamalıyım. Kamera koyucam ama kesinlikle.
Konu gerçekten ayakkabı değil. En üst katta oturan kişinin ayakkabılığındaki ayakkabıya da takılmazlar sanmıyorum. Bunlar tepkilerini bu şekilde belli ediyorlar ama neye gelip söyleseler ses yaptınız şu oldu bu oldu o da değil. Delirmeyin delirmeyin en güzeli müstakil evAyakkabılarınızı kapının önüne bırakmazsanız sorun olmaz. Ben de apartmanda kapı önünde duran ayakkabıları karşı koruluğa fırlatmak istiyorum ama henüz delirmediğim için kendimi tutuyorumyaşlanınca mahallenin deli teyzesi olacam kesin.
Benim üst katlagürültü ve sofra çırpma tartışmam oldu defalarca uyardım ama enayi yerine koydular en son ciktim birbirimizi sikayetmi edelim dedim gidin ederseniz edin gbibsey dedi. Polise gidip şikayet dilekcesi olusturdum ifadeye cagirilmalari yetti . Bazi insanlar tatli dilden guzelce uyarilmaktan anlamiyorMerhabalar öncelikle;
Onu bende merak ediyorum. Daha başımıza gelmez umarımyok sizin icin soylemedim, su videodaki cocuk arabasina diski suren komsu icin soylemistim.
sizinkiler henuz dayagi haketmiyo ama kapiyi acip burun buruna gelseniz ne yapacak çok merak ediyorum.
Birkaç kez daha olursa zaten sessiz kalmayı düşünmüyorum. İlk önce kamera taktırayım da bakalım daha ne yapacaklar. Sessiz kalınca insanın tepesine binmeyi hak görüyorlar.Benim üst katlagürültü ve sofra çırpma tartışmam oldu defalarca uyardım ama enayi yerine koydular en son ciktim birbirimizi sikayetmi edelim dedim gidin ederseniz edin gbibsey dedi. Polise gidip şikayet dilekcesi olusturdum ifadeye cagirilmalari yetti . Bazi insanlar tatli dilden guzelce uyarilmaktan anlamiyor
60 yaşlarında karı koca ve 40 yaşlarında kızlarıyla birlikte yaşayan bir aile bunlar.
Apartmanda zaten 10 hane var çoğuda yaşlı insanlar. Bize x koymadı kendi alt katına yaptı kız gidip konuşmuş görmeye gerek yok bazı şeyleri kimin yaptığı belli. Diğer komşularda az çok bahsettiler zaten.
Valla eve akşamdan akşama gelen çalışan insanlarız. Çocuğumuz yok kavga gürültümüz yok. Anlamadım yani komşuda şans işi. Ses bombasıyla rahatsız edicem en sonunda o zaman niye rahatsız olduklarını anlarım en azından.
Konunun ayakkabıyla alakası yok en üst katta oturuyorum ayakkabıda ayakkabılıkta duruyor zaten. Başka sorunları var tepkilerini bu şekilde dile getiren insanlar. Ve benim başıma ilk defa geldi.
Teşekkür ederim tavsiye için. Kamera taktırmayı düşünüyorum. Zaten ama konu ayakkabı değil. En üst katta oturuyorum ayakkabıda ayakkabılıkta duruyor zaten. Tepkilerini bu şekilde dile getiren insanlar. Bütün apartman kapısına koyuyor ayakkabısını. Ama hoş bir durum değil.