Evet aynen tam dünyam orada dönüyor bildiniz size 100 puan bayılıyorum zeki insanlara
Benim komşumla bir problemim yok çok şükür aksine onların çocuklarının ergenlik zamanlarda ki kavgaları çok duydum ama geçti gitti. Ben toplumda beraber yaşandığında insanların tahammüllü olmasını savunuyorum. Evde ki anne çok mu meraklı 2 yaş çocuğun ağlamasına ? Kolik doğan bebeler 6 ay sebepsiz saatlerce ağlıyor çok mu memnun kalıyor anne baba? Çocuk oyun oynarken düşürüyor,kırıyor bunların hepsi yaşamın içinde kusura bakmayın. Benim çocuklarım hafta içi 8 de çıkıyor 5 de geliyor 3 gün 6 da tekrar çıkıyorlar 9 buçukta gelip uyuyorlar diğer 2 gün öğretmen geliyor ders çalışıyorlar. Hafta sonu zaten müstakil evde geçiriyoruz. Anlayacağınız benim derdim kendimi aklamak da değil.Derdim ses yapan Çocuğun ses yapmasının uzaylıymış gibi algılanması. Biz zamanında parklarda büyüdük akşam ezanlara kadar hatta yazın geceye kadar girmezdik eve ama bu çocuklar çoğu zaman eve mahkum. Ülkede yeşil alan yok güvenli park yok nerdeyse. Ne yapalım ekran karşısına koyup sessiz kalmasını mı sağlayalım. Bu anneler robot mu? Ne bekliyorsunuz ne istiyorsunuz?