Oldu o zman, 2-3 çocuğu olanlar kardeşinin evine ziyarete de gitmesin eve kapatsınlar kendilerini. Aman sizin gibiler rahatsız olmasın..Evde tek o cocuk yok ama, digerleri sizce put gibi durdu mu?
Boyle beklentiye boyle tepki yapacak birsey yok
Şöyle soyleyeyim taşındığımda üst komşumun çocukları hunharca kosuyordu tepemizde kizmadik, çocuk dedik.sonra bizim cocuklarimiz oldu.alt kata üst komşumun kv tasindi onlar bize hoşgörülü yaklaştı.anlayis en büyük erdem.yani polis çağırmak nedir ya.polisin işi gücü yok yaşlı kadının basi 1 saatlik gürültü duymuş diye kapıya getirtiyor !yoook artikkk!!!bence canı sıkılmış ,kavga için neden bulunca coşmuş.aksiyon olmuştur kendisine.Aglamak ile ilgili tek lafim yok
Ama dediginiz gibi once kendi icin 3 cocugu ile gittigi misafirlikte boyle diyemez biraz gonul alir kadinin ustune gitmez
Sizce diger ikisi hic ses cikarmadi mi?
Merak ettim sizin çocugunuz koşmadan oynamadan sadece sürekli mi oturuyor öyle bir çoçuğa sahipsen şanslısın benim yok ama bazen gürültüyü duymamamız gerekli apartman hayatı cocukların gidecek baska yerleri yokki evdede ses yapmasalar nerde yapacaklar biraz anlayışlı olmak lazımKusura bakmayin cocugunuza sahip cikacaksiniz o evde oturmuyorsunuz ama verdiginiz rahatsızlık + uslup berbat.
Cocuk sizin alt komsunun degil.
Ay hangi kabullenmeeeeBen buraya tam aktarilmadigini dusunuyorum ama ilk aglayan 2 yas oldugu icin alt komsu onun uzerinden yurumus. Yoksa onlarin sesi cikmiyor diye belirtilirdi digerleri sessiz ona katlanamiyor gibi birsey oldugunu dusunmuyorum
Cocuklar sinir sever ve aslinda sansini dener ama kabullenmeyi de sever
Benim oğlumda altı buçuk yaşında. Atipik otizmli zaman zaman gürültü yapar, istemediği olmayınca çılgınlar gibi ağlar. Hiperaktivitesini olduğunu biliyorlar sadece. Allah razı olsun komşularından. Böyle durumlarla beni hiç sınamadılarAlt komşumdan Allah bin kere razı olsun otizmli çocuğum var 3 yaşında ve onlar bunu bilmiyorlar çocuğum o kadar çok sesli yapıyor koşuyor ağlıyor ve bağırıyor ki karı koca sadece çocuk ne yapalım büyük insan değil ki laf anlatalım diyorlar maşallah ama ben de her gördüğümde inanın anlamıyor diyerek özür diliyorum gerçekten Allah kardeşine de sabır versin çocuğu olunca ne yapacaklar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?