Bilemiyorum ki nasıl terlik bunlar bildiğiniz takunya mi yani anlayamadım ben Hali yok mu acaba evde o yüzden mi bu kadar ses geliyor . Sen acaba hamile olduğun için fazla hassas olabilir misin canım ? Ben hamileyken bütün hormonlarım tavan yapmıştı en sevdiğim insanlara bile gıcık oluyordum. Böyle bir hassasiyetin olmadığına emin misin ?Kibar yorumunuz için çok teşekkür ederim. Giydikleri terliği tahayyül edebiliyor musunuz ? Ses çıkarmayan terlikler varken neden insan ısrarla altı sert ve ses çıkaran terlik giyer ?
Zaman gösterir canım kimin kimi çekeceğini taşınma şansınız yoksa tartışmayacaksın çocuktan sonra komşu sesi felan duymazsın yoğunluktan
Bilemiyorum ki nasıl terlik bunlar bildiğiniz takunya mi yani anlayamadım ben Hali yok mu acaba evde o yüzden mi bu kadar ses geliyor . Sen acaba hamile olduğun için fazla hassas olabilir misin canım ? Ben hamileyken bütün hormonlarım tavan yapmıştı en sevdiğim insanlara bile gıcık oluyordum. Böyle bir hassasiyetin olmadığına emin misin ?
oğlum bebekken üst katimizda öğrenciler vardı.oglumunda uyku problemi kac kere kapiya çıkıp uyardım gece yarilarinda telefonla aradım.lütfen diye.birinde ne yapiyorsunuz dedim kapida ip atliyoruz demisti:) ama binada yalıtım nerdeyse hiç yoktu.
o dönem stresten kronik bir baş ağrısı sahibi oldum.sonrasi migren malesef
iki oglum var evde azıcık koşsalar müdahale ederim aşağıda insan var diye.
bu konuda herkesin daha duyarli asagida oturanlari dikkate alması gerektiğini dusunuyorum.zira bende rahatsiz olurum üst katimda sürekli gürültü olsa.ama terlik sesi felan yalitimin çok kötü olduğunu gösterir.haliyle sizdede algida secicilik olustu.en ufak sesi duyuyorsunuz simdi odaklı olduğunuz icin.
taşınma imkaniniz yok madem evde sevdiginiz tarzda müzik felan acip dikkatinizi dagitabilirsiniz.alginizi gürültüden alın biraz zamanla herseyi duymamaya baslarsiniz.ayrica saglikla kucaginiza almanizi dilerim bebeginizi..
Sizi hakli bulmayan insanlara ne guzelde cevap yetistiriyorsunuz. Burda millete kizacaginiza cikin yukari da madem haklisiniz hakkinizi arayin. Gerekirse 10 kere cik o zaman. Herkes sizi hakli bulmak zorunda degil.
Apartmanda yasamanin kotu yani bu. Oz yeni binalarda ses yalitimi yok. Bizde de durum ayni bitisik komsularimin sohbetlerine ortak oluyorum ( istemeden)
Alr konsumun ogluna odev yaptirmasina. Uat kattaki teyzenin temizlik seslerine.
Bunlarin yani sira onlarda benim sik gelen misafirlerimin sesine kizimin bebeklikten beri aglamasina oyuncaklarindan cikan seslere ortak oluyorlar.
Bunlar dikkat ettigimiz halimiz.
Yapacak bir seyiniz yok gunluk hayatin getirdigi gurultu bunkar siz demissiniz kukagimla duyuyorum kayit yapamam tarzi bir sey.
Sizin de kapiniza gelecekleri zamanlar yakin olacak vu gidisle.
Sizi çok iyi anlıyorum benzer durumları yaşadım ama sürekli şikayete gitmek yerine komşu ya da arkadaş olmaya çalışsaydınız daha çok etkili olurdu uyuduğunuz odanın başka alanlarında bile dururlardı ama artık inat olmuş hele bi de ev sahibine kadar gitmiş olayİnşallah dediğiniz gibi olur. Her sabah gümm çat gacır gucur tak tak tak diye seslerle uyanmak o kadar asap bozucu ki anlatamam. İnsan her sabah alarm sesitle uyanmaktan bile rahatsız oluyorken, düşünün ki bir insanın gürültüsüyle uyanıyorsunuz.
Alt komşu bizim taşındığımızı bile anlamamış düşünğn öyle sukünetli insanlarız eşimle.
Apartmanda yaşamanın ortak kuralları var. Fakar insanlar bunu anlamıyor. Çünkü her daim kaba olmak bu ülke insanının işine geliyor kolay olan o çünkü. Bunu sadece apartmanda değil, trafikte de , sağlık hizmetlerinde ve daha bir çok yerde görebiliyoruz.
Ha bir de ağzını yaya yaya klasik bir savunma cümlesi var bu insanların "Beğenmiyorsan git kardeşim" aynı zihniyet işte otobüste "Beğenmiyorsan taksiyle git" " Bunları sallandıracaksın Taksim meydanında" diye geyik geyik klişe sözlerle konuşup, zerre çözüm bulmak istemeyen, alıştıkları düzenin bozulmasına ödleri kopan insanlar.
Sizi çok iyi anlıyorum benzer durumları yaşadım ama sürekli şikayete gitmek yerine komşu ya da arkadaş olmaya çalışsaydınız daha çok etkili olurdu uyuduğunuz odanın başka alanlarında bile dururlardı ama artık inat olmuş hele bi de ev sahibine kadar gitmiş olay
Yanlış anlamayın nolur ama her yorumunuzda hamile olduğunuzu belirtmeniz, hamile halimle gurultulerini çekiyorum demeniz bende abarttiginiz düşüncesi oluşturdu? Ne oluyor ki hamile olunca? Terlik sesi ne kadar rahatsız edici olabilir bilemedim. Benim uykum da çok hafiftir ama terlik sesine uyanır mıyım dusunemedim şu an.
Eşim çok sakin biridir. Asla tartışmaz. Zaten ev sahibi bir hanımefendi ben onunla konuşuyorum artık. Ayrıca bilginiz olsun partmanlarda temizliğe başlamanın saati 6,7 değildir en erken 9 dur. Bu komşuluk yönetmeliklerinde de yazar.
Kişiye göre değişir komşuluk ilişkisi ama bence sakin ol arkadaş olmaya çalıi şu durumda da sesten rahatsızsın zaten hem bebek olunca insan bunalıyor bi kahve içecek arkadaş arıyor ya da bebeğini yürüyüşe çıkarak parka götürebileceği birini aslında komşuluğun avantajı çok ama biz olumsuz bakıyoruö birazcık aklını kullansan bu kadar stres yapmazsın inan banaHala olabiliriz.
Evlerinin sahibi anneleri dediğim gibi.
Bir gün size kahveye gelmek istiyoruz demişti bana gelip konuştuğunda.
Fakat; ben de tam tersi acaba arkadaş olursak daha mı laçkalaşır iyice gürültüyü abartırlar diye düşündüm açıkcası. Henüz inada binmedi son rahatsızlığım bugün oldu ve henüz haberleri yok ne annelerini aradım ne de yukarıya çıktım desiğim gibi tartışmaya bi kere daha girip kendimi de bebeği de riske atmak istemiyorum
Misofonya nedir biliyor musunuz?
Bende var bu problem. Sizde de varmış gibi geldi.
Misofonya nedir biliyor musunuz?
Bende var bu problem. Sizde de varmış gibi geldi.
Bence fazla hassas ve gerginsiniz, mesajlariniza bile yansıyor bu. Allah yardimciniz olsun, bir önerim yok maalesef.Hamile olduğumu belirtmemin sebebi onlarla tartıştıktan sonra yaşadığım kanama ve bebeğimi kaybetme korkusu. Böyle bir korku yaşadınız mı bilmiyorum ama allah kimseye yaşatmasın inanın bırakın hamileyim diye şurada belirtmeyi yürürken bile hassas oluyorsunuz aman bir şey olmasın diye. Ki doktor 2 hafta yatak istirihati verdi. Tabii ben yatamıyorum evimde o ayrı.
Sen de cok asabisin, ne atar yapıyorsun millete!!!Ev sahibi oturan kişinin öz annesi :) şimdi daha iyi anlayabilirsiniz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?