Komşu Sesinden Bıktım Ama Utanıyorum

İnan yumruklamazlar. Neden biliyor musun ? Kendisinin bir tane çocuğu var. İkincisi de yolda yakında doğar. Yani ben hamileliğimde bi de onun bebek ağlamasını çekicem onunki benimkini çok sonra duyacak Allah nasip ederse.

Bence garip olan o ev sahibi

Size vaadde bulunuyor da hiçbir ev sahibi bana gelip de eşyalarının altına keçe aldım tak diyemez

Siz hangi gürültüden şikayete gittiniz yani çocuk mu süpürge mi ayak sesi mi

Benim oğlum evde bisiklete binerdi 3 tekerlekli alt komşum hiç bir şey demedi zira kendisinde de var aynısından

bebeğiniz olduğunda bu şikayetlerinizin acısını çıkaracaklar, çünkü bebekler özellikle ilk aylar saatlerce ağlar.. terlik, öksürük, yürüyüş sesine bu kadar tahammül edemiyorsanız bence hemen taşının ağırlaşmadan.. belli ki bu böyle gitmeyecek..

Kardeşim sen altları mika olan sert terlikleri bilir misin ? Ayrıca "Oturun şikayetlenmeyin" diye emir verme hakkını kendinizde nereden görüyorsunuz. Her gün masa sandalye çekilmez. Buyrun gelin bakalım o terlik sesine siz kaç gün dayanabileceksiniz. O gacır gucur eşya çekilme sesine her gün sabeedebilecek misiniz ? Şurada mesajlaşırken bile agresifleşiyorsunuz sizi komşu olarak düşünemiyorum.

Bundan sonraki mesajlarınıza cevap vermicem. Sizin yorumunuza da ihtiyacım yok. Cevap vermek için lütfen zahmet etmeyin. Zira okumuyorum yorumlarınızı artık.

Ev sahibi oturan kişinin öz annesi :) şimdi daha iyi anlayabilirsiniz belki.

bir iki sene daha çekmek zorundayım malesef. Dediğim gibi yeni taşındık maddi olarak şuan mümkün değil.

Haha adım gibi eminim ki siz de o gürültücü komşulardansınız. Baya bir gocunarak yorum yapmışsınız.
Kimseye yürümesin dediğimiz yok abartmayın. Altı sünger terlikler var haliyle ses çıkarmıyor. Takır tukur ses çıkaran mika terlikle yürüyüp aşağıdakini rahatsız etmek işten midir ? Her gün bir şeylerini çekip ordan orada fırlatmak mantıklı mıdır ? Siz evinizde her gün bunları yapıyor musunuz ?

Öyle bir derdim olmadı hiç. Olsaydı kimsenin gündüz yurumesıne, iş yapmasına şikayetkenip kapılarına dayanmazdım. Onun suçu degıl yalıtımın kötü olması. Gümbür gümbür müzik acmalar, gece yarısı aşırı gürültüler başkadır ki yapmıyorlarmış. Gündüz hayat rutinindeki işler başkadır ve buna bu kadar tahammül edemiyorsam, ikide bir milletın kapısına gıtmem kendim çözüm düşünürüm. Kadının kaç günde bır sandalye çekeceğinede siz karışamazsınız heralde.
Altı puf terlik hediye edin madem.

Kusura bakmayın ama ben biraz sizi hassas buldum bu konuda insanlar normal saatlerde normal bir yaşam sürüyorlar rahatsız olduğunuz sesler terlik sesi altı üstü kadın evde bale yapar gibi parmak ucunda mi yürüyecek bunu sizi gıcık etmek için yaptığını düşünmüyorum. 1 ayda da terlik sesine 4 kere gidilmez bence. Bizim apartmanda altımda kinin de benim de 2 şer çocuğumuz var benimkiler 10 gibi uyurlar genelde ve erken kalkarlar. Komsunun kiler de 12 1 den önce yatmazlar ve öğlene kadar uyurlar tam tersi yaşam sürüyoruz anlayacağınız. Ama hiç bir birimizden şikayetçi olmadık ben ona o bana saygılı oldu çünkü çocuk olan evde yaşam farklı sürüyor bunu çok iyi biliyorum. Bilinçli yapılmadığı sürece biraz alttan almak gerekir diye düşünüyorum. Komşuluk kurallarından bahsetmiştiniz sanırım ama biraz da siz hoşgörülü yaklaşın bakın herşey hallolur.

Kibar yorumunuz için çok teşekkür ederim. Giydikleri terliği tahayyül edebiliyor musunuz ? Ses çıkarmayan terlikler varken neden insan ısrarla altı sert ve ses çıkaran terlik giyer ?

yani der de sonucta sen magdursun dememesi lazım. telefon acıp bir sor danış. uzlaşamıyoruz böyle böyle lutfen bir gelip ikaz eder misiniz diye sor.

Zaman gösterir canım kimin kimi çekeceğini taşınma şansınız yoksa tartışmayacaksın çocuktan sonra komşu sesi felan duymazsın yoğunluktan

oğlum bebekken üst katimizda öğrenciler vardı.oglumunda uyku problemi kac kere kapiya çıkıp uyardım gece yarilarinda telefonla aradım.lütfen diye.birinde ne yapiyorsunuz dedim kapida ip atliyoruz demisti:) ama binada yalıtım nerdeyse hiç yoktu.
o dönem stresten kronik bir baş ağrısı sahibi oldum.sonrasi migren malesef
iki oglum var evde azıcık koşsalar müdahale ederim aşağıda insan var diye.
bu konuda herkesin daha duyarli asagida oturanlari dikkate alması gerektiğini dusunuyorum.zira bende rahatsiz olurum üst katimda sürekli gürültü olsa.ama terlik sesi felan yalitimin çok kötü olduğunu gösterir.haliyle sizdede algida secicilik olustu.en ufak sesi duyuyorsunuz simdi odaklı olduğunuz icin.
taşınma imkaniniz yok madem evde sevdiginiz tarzda müzik felan acip dikkatinizi dagitabilirsiniz.alginizi gürültüden alın biraz zamanla herseyi duymamaya baslarsiniz.ayrica saglikla kucaginiza almanizi dilerim bebeginizi..

Çok esprilisiniz. Sizi burada tutmayalım. Mizah konuları sizsiz acı çekiyordur.

Burada hamile bir kadının uyku problemine sebep olan bir konu konuşuyoruz. Espri yaparak komikleşmenizin bana katkısı olmuyor malesef. Sadece geyik yapmış oluyorsunuz.

çok üzüldüm. nerdeyse tüm apartmanımız kiracilardan oluşuyor. üst karıma 6 senede dördüncü kiracı geldi ve sadece daire boş iken rahat edebildim.

abartiyorsunuz kendinizi cok dinlemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…