Komşu çocuğu kapımıza yapıyor :/

6 yaşına kadar bu çocuğa yapılmaması gereken şeyleri ailesi en başta annesi öğretememişse bu saatten sonra o çocuk yontulmaz suç anne baba da Allah ıslah etsin sabrede biliyorsanız sabredin biraz daha eşiniz demiş nasılsa taşınacağız diye, Allah yardımcınız olsun zor bir durum kendimi sizin yerinize koyuyorum ben bu kadar çekemez gider kapısına konuşurdum kadınla o çekinmiyor çocuğunun yaptıklarından ben mi çekineceğim

seninle yasamak durumda olana Allah sabir versin....

Tatlım burada batıdan gelen öğretmenler, pedagojik eğitim diyerekten çocuklara baş gelemiyorlar. Çocuklar öğretmenlerin tepesine çıkıyor. Buranın yerlisi öğretmenlerden de hepsinin ödü kopuyo, saygıda kusur yok. Saygıda kusur etmedikleri öğretmenler de çocukları pata küte dövüyor. Niye dövüyorsunuz deyince de bir çocuğu en fazla kaç kere uyarabilirsiniz diyorlar. Şaka gibi.

ya konu sahibi akıl sağlığını muhafaza edebilse kardır yani...
polis yok mu oralarda gidip uyarsın nasıl memleketlermiş ya...
ya arada eşimin tanıdığı var bunların akrabası. Eşim ona ayıp olmasın diye susuyor. Yoksa şimdiye birbirimize girmiştik heralde.

ya ne kadar kötü bir durum benim başıma gelse ben açmam kapıyı evdende çıkmam hapsederim kendimi
Zaten öyle yaşıyorum. Bi kere kapıyı tutmuştu elimde odun vardı zor kapadım kapıyı korku filmi gibi ya içeri fırlıyor.

Ya herseyi doğuya maletmeyin. Doğuyu kotulemekten baska birsey değil amaciniz. Yazik ya aciyorum boyle insanlara. Doğuya karsi bu kadar acimasiz olmayin
Canım ben de doğuluyum yorumlarımda bahsettim çevremde hiç böyle bir şey görmedim doğuda büyüdüm çalıştım başka şehirde de. Burası çok farklı ya. Bazıları genelleme yapmış doğru değil. Hepsi böyle değil.

Boyle insani yetistireni ogretmenlerinide ne diyeyim allah islah etsin sokeyim polise gidin

Hakeder ya böyle çocuk.. Pedagoji falan fıss o pedagojide bu tip yetiştirilmiş çocukların tanısı var mı bakalım. Ben bu batı kaynaklı eğitimlerin bizde direkt uygulanmaya çalışması yüzünden eğitim sisteminin böyle olduğunu düşünüyorum zaten. Bu toprağın insanı farklı işte o pedagoji kuralları kanunları işlemiyo doğu insanında.
Bence yaşamayan da bilemez pislik ayrı bişey kendi çocuğun olsa neyse elin koca çocuğunun pisliğini temizlemek kolay mı iki güne bir? sabırlık

Yazik ama ya 6yasinda bebe daha.
Alin evinize sevin yedirin icirin ne var ki.
Muhtemel kendi ailesinden ogrenmiyor hic birsey ve ilgi sevgi sevkat gormuyor
Ne var yani 6yasindaki cocugu sikayet ediyorsunuz burda.

Kabul etmeseler de sanırım evet öyle. En azından benim bizzat gördüğüm 6 doğu ili..bakalım daha nereler göreceğiz merkezler bi nebze ama ilçe ve köyler aman allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…