- 13 Kasım 2011
- 519
- 38
-
- Konu Sahibi alekta movik movik
Ben de şehir merkezindeyim. Çarşıda oturuyorum amaaaa... Neyse :)Kabul etmeseler de sanırım evet öyle. En azından benim bizzat gördüğüm 6 doğu ili..bakalım daha nereler göreceğiz merkezler bi nebze ama ilçe ve köyler aman allah
Bizim üst komşu hafız, onun üstü imam. Eşleri de aşırı dindar güya... Kaç kere söyledim kul hakkıdır günahtır. Hala aynılar :) Eşlerine de söyledim aynı şekilde ama yok. Nasıl müslüman bunlar anlamıyorum ki. :)madem cocugun annesi hoplamali ziplamali zikirli ayini yapacak kadar " dindar" kapisina gidin." Allah rizasini icin cocugunuza söylesin kapima isemesin! "diyin. "Kul hakkidir sunun surasi komsuyuz günahtir" diyin.
bu arada doguda hic yasamadim bi fikrim yoktur ama kisisel hayata insana saygisizlik milli sporumuz, dogu ile sinirli degil maalesef,
.
Bence sen orayı iyi oku ve sabır sınırlarımı da daha fazla zorlama. Gördüğümde mi yazmışım bir bak istersen. Üstüne vazife olmayan işlere de karışma.Arkadaş diyorki eşim öğretmen öğrencilerini gördüğümde onlara dil çıkarıyorum yani yakistiraxak kelime bulamıyorum=))
Pedagojik düşünüyormuş gibi görünmeye çalışmak yerine de okuduğunu algılama konusunda geliştire kendini. Çocuğa bu yapılmaz diyorsun. Evi ateşe vermekten bahsediyorsun. Önce kendi eğrini düzelt. Her şeye de kendine vazife çıkarma. Konu sahibine yorumunu yap çık.Bence sen orayı iyi oku ve sabır sınırlarımı da daha fazla zorlama. Gördüğümde mi yazmışım bir bak istersen. Üstüne vazife olmayan işlere de karışma.
Pedagojik düşünüyormuş gibi görünmeye çalışmak yerine de okuduğunu algılama konusunda geliştir kendini. Çocuğa bu yapılmaz diyorsun. Evi ateşe vermekten bahsediyorsun. Önce kendi eğrini düzelt. Her şeye de kendine vazife çıkarma. Konu sahibine yorumunu yap çık.
Aynen canım düzeltemedik ben konuştum eşim konuştu ben kızdım çalma bi daha kapıyı görmiyim dedim eşim de söyledi ama yok. Iyilikle konuşsak daha çok vuruyor kapıya kızsak normal seyrinde devam ediyor takmıyor.bence o kadar manyak bir ailesi olan çocugu dayak falan adam etmez. zaten dayak arsızı olmuştur sizin düzeltebileceğiniz bi drum değil gibi görünüyorama eşin çocugu korkutsun belki raht bırakır