- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
-
- Konu Sahibi alekta movik movik
çocuk bunları yaparken anası ne yapıyo acaba,zikire yoğunlaşmış galiba
Allah kolaylık versin,İnşallah bi gün gelip evinizin ortasına işemez
suç çocuklarda değil onu yetiştiren anne-babalarda.
Heralde başta sıcak davranmissin cocuklara eger seni yumuşak yüzlü buldularsa ondan yapiyolardir. Biraz sert bi sekilde uyarmayi dene fazla yuz göz olma aile ile de benim fikrim zaten gidecekmissiniz
Zikirleri haftada bir gün. Çocuk karda bile ki buraya kar çok kötüü yağar bi kazakla terlikle akşama kadar dışarda. :/ Kadın çok ilgilenmiyor. Çocuk da laftan anlamıyor gerçi.
eşim de böyle düşünüyor iki ay sık dişini diyor. Ama midem kaldırmıyor artık. :/çocuk 6 yaşında değil mi? 6 yaşına kadar anne-baba ilgisi ve otoritesiyle yetişmediyse ve hala bunlar yoksa zaten laftan anlamaması çok normal.ama anne ile konuşsanda çok işe yarayacağını sanmıyorum.
Muşa yakın küçük bir ilçe. :/Bu nedir ya, siz nerde yasiyorsunuz ? Cidden meark ettim.
Ya kızdım dün biraz korktu gibi. Eşimde kızdı.
ama bugün yine kapıya dadandı. Islak odunla vuruyor kapı çamur oldu dert ödüm koptu ayrı dert sanki baskın var. :/
Demek ki doğuda hep böyle. Biz de çok sorun yaşıyoruz. Gürültü bitmiyor. Yüz tane çocukları var mübarek. Neyse... Bana da yapıyorlar aynını tatlım. Ama ben kimseye kapıyı açmıyorum. Eşim de dahil buna. Anahtarını alıyor, girip çıkarken kapıyı çalmıyor. Biri çalarsa da asla ama asla kapıyı açmıyorum. Benim de komşularım sorunlu. Ne bulsalar çırpıyorlar tepemden. Cam silmekten, balkon yıkamaktan bıktım. Başlarda sabredeyim dedim ama yok. Beyaz çamaşırlarımın üstünden halı çırpıyorlardı çıkıp bağrış çağrış kavga ettim. Onların anlayacağı dil bu. Çocuğu azarla. Kız. Annesiyle de git kavga et eşin yokken. Bir daha yaparsa yakalayıp döveceğim yeter artık de. Kavga edince bu deli heralde deyip bulaşmıyorlar.Kızlar başlarda dert değildi ama artık sabrımın sınırlarını zorluyor bu durum.
Eşimin doğu görevi nedeniyle bir ilçede giriş katı sobalı bir ev tuttu.
Burda evler çoğunlukla böyle bir de zor ev bulunur.
Üst komşunun çocuğu aylardır sürekli kapımızı çalışıyor lokum şeker meyve vs istiyor.
Başlarda verdim ama arkası kesilmiyor. Alacaklı gibi kapıyı tekmeliyor evde yalnızım ödüm kopuyo her defasında. cama taşlar atıyor. Cama vuruyor.
6 yaşlarında bu çocuk. Bazen odun almaya kapıyı açıyorum çocuk terliklerle evime fırlıyor ödüm kopuyor aniden odada görünce.
Geçen gün kapımın önünde kömür torbasına idrarını yapmış şok oldum. Yine dün bi arkadaşıyla yapacakken yakaladım hatta bu defa afedersiniz kakasını yapacaktı çömelmişti.
Saatlerce ağladım ben nereye düştüm bunlar ne biçim insanlar diye.
Annesinden de şikayetçiyim zaten. Her perşembe sohbet var evlerinde ve zikir yapıyorlar. İlahiler söylüyorlar ondan rahatsız olmuyorum ama sonrasında hay huy kendilerini kaybediyor koca kadınlar zıplıyorlar odada ev başımıza yıkılacak gibi.
Samimiyetim yok bikaç aylığına burdayız zaten çok soğuklar da.
eşim boşver kendilerine yakıştırıyolarsa karışma zaten gidecez utanmıyorlar demek ki diyor.
Bi de eşimin tanıdığı arkadaşı var arada eşim ses etmiyor.
Eşim yokken gidip söylesem mi ya ben de utanıyorum şikayet etmeye ama dayanamıyorum artık kadın biliyor çocuğunun huyunu ses etmiyor. Sürekli bağırışmalar güm güm koşuşturmalar kavgalar yalıtım da çok kötü zaten. :/
bir kaç ay sonra tayinimiz çıkacak bi de ev zor bulunuyor burda genelde herkesin kendi evi kendileri oturuyor.. :/Oradan acilen ev bulup taşının bence...
Allah razı olsun. Bazen mahallenin çocuklarını da topluyor hep beraber vuruyorlar annesi gördüğünde gel oğlum diyor alıp gidiyor bişey demiyor.Islak odunla mi vuruyo ben korkarim böyle çocuktan psikopat gibi
dikkat edin bari kapiyi filan açık birakmayin Allah yardimciniz olsun
tövbe estağfurullah onun yaptığı hayvanlar bile yapmıyor
suçun en büyüğü ailesinde
Babası şehir dışında çalışıyor anne büyütüyor çocukları. :/O nasıl çocuk yetirştirmek ya çocuk elalemin evine gdiyor onu bunu istiyor yok işiyor tövbe ya. Gidip bizzat annesiyle görüşün baktınız olmuyor babasıyla görüşün çocuk kesin babasından çekiniyordur -yada korkuyordur-. Ne diyim başka Allah yardımcınız olsun
Hatta eve girdiği bir gün tut elinden, canavar taklidi yap ahaha :) Ben bekarken durmadan gelen komşu çocuklarına öyle yapardım. Tut çocuğun elinden seni öldürüceeem de. Yak ocağı, elini tut ama yakma :) Seni pişirip yiyceem de bak nasıl korkuyo :) Her zaman işe yarar. Hemen kaçar.Demek ki doğuda hep böyle. Biz de çok sorun yaşıyoruz. Gürültü bitmiyor. Yüz tane çocukları var mübarek. Neyse... Bana da yapıyorlar aynını tatlım. Ama ben kimseye kapıyı açmıyorum. Eşim de dahil buna. Anahtarını alıyor, girip çıkarken kapıyı çalmıyor. Biri çalarsa da asla ama asla kapıyı açmıyorum. Benim de komşularım sorunlu. Ne bulsalar çırpıyorlar tepemden. Cam silmekten, balkon yıkamaktan bıktım. Başlarda sabredeyim dedim ama yok. Beyaz çamaşırlarımın üstünden halı çırpıyorlardı çıkıp bağrış çağrış kavga ettim. Onların anlayacağı dil bu. Çocuğu azarla. Kız. Annesiyle de git kavga et eşin yokken. Bir daha yaparsa yakalayıp döveceğim yeter artık de. Kavga edince bu deli heralde deyip bulaşmıyorlar.
Sende sert ol yumuşak tutma yüzünü demekki çok arsız dişini sıkıp sabretmekten başka yol yok gibi gözüküyo
Hakikaten ne biçim insanlar var pess
annesine çıkıp de ki kapıya yoğurt kovası koydum çocuğun oraya işeyebilir .Ne cins insanlar var yaa bence çocuğu korkut bi daha gelmesin kapının önüne odunların oraya ve kapınızın oraya oyuncak böcek koy
Demek ki doğuda hep böyle. Biz de çok sorun yaşıyoruz. Gürültü bitmiyor. Yüz tane çocukları var mübarek. Neyse... Bana da yapıyorlar aynını tatlım. Ama ben kimseye kapıyı açmıyorum. Eşim de dahil buna. Anahtarını alıyor, girip çıkarken kapıyı çalmıyor. Biri çalarsa da asla ama asla kapıyı açmıyorum. Benim de komşularım sorunlu. Ne bulsalar çırpıyorlar tepemden. Cam silmekten, balkon yıkamaktan bıktım. Başlarda sabredeyim dedim ama yok. Beyaz çamaşırlarımın üstünden halı çırpıyorlardı çıkıp bağrış çağrış kavga ettim. Onların anlayacağı dil bu. Çocuğu azarla. Kız. Annesiyle de git kavga et eşin yokken. Bir daha yaparsa yakalayıp döveceğim yeter artık de. Kavga edince bu deli heralde deyip bulaşmıyorlar.
Git söyle tabiki çocuğun gelip cisini yapıyor de allahım ya bu ne terbiyesizlik annesi hiç mi kızmiyor o çocuğa zikir yapacağına çocuğuyla ilgilensin birazKızlar başlarda dert değildi ama artık sabrımın sınırlarını zorluyor bu durum.
Eşimin doğu görevi nedeniyle bir ilçede giriş katı sobalı bir ev tuttu.
Burda evler çoğunlukla böyle bir de zor ev bulunur.
Üst komşunun çocuğu aylardır sürekli kapımızı çalışıyor lokum şeker meyve vs istiyor.
Başlarda verdim ama arkası kesilmiyor. Alacaklı gibi kapıyı tekmeliyor evde yalnızım ödüm kopuyo her defasında. cama taşlar atıyor. Cama vuruyor.
6 yaşlarında bu çocuk. Bazen odun almaya kapıyı açıyorum çocuk terliklerle evime fırlıyor ödüm kopuyor aniden odada görünce.
Geçen gün kapımın önünde kömür torbasına idrarını yapmış şok oldum. Yine dün bi arkadaşıyla yapacakken yakaladım hatta bu defa afedersiniz kakasını yapacaktı çömelmişti.
Saatlerce ağladım ben nereye düştüm bunlar ne biçim insanlar diye.
Annesinden de şikayetçiyim zaten. Her perşembe sohbet var evlerinde ve zikir yapıyorlar. İlahiler söylüyorlar ondan rahatsız olmuyorum ama sonrasında hay huy kendilerini kaybediyor koca kadınlar zıplıyorlar odada ev başımıza yıkılacak gibi.
Samimiyetim yok bikaç aylığına burdayız zaten çok soğuklar da.
eşim boşver kendilerine yakıştırıyolarsa karışma zaten gidecez utanmıyorlar demek ki diyor.
Bi de eşimin tanıdığı arkadaşı var arada eşim ses etmiyor.
Eşim yokken gidip söylesem mi ya ben de utanıyorum şikayet etmeye ama dayanamıyorum artık kadın biliyor çocuğunun huyunu ses etmiyor. Sürekli bağırışmalar güm güm koşuşturmalar kavgalar yalıtım da çok kötü zaten. :/