Komşu çocuğu kapımıza yapıyor :/

Faydası olmaz ki çocuk deli gibi. eşimin yeğeni bizdeydi bi ara bayaa kızıyodu buna tehdit ediyodu çocuk daha fazla vuruyodu camı taşlıyodu. :/

Ailesine soylerseniz cocugun dayaktan baska caresi yok gibi duruyor. Cocukla konusmayi deneseniz.. Höt zöt yerine durmu anlatip ne yapip ne yapmamasi gerektigini anlatabilir dogru davranisinda odullendirebilirsiniz. Her cocukla iletisim kurulabilir diye dusunuyorum. Benim nacizane fikrim bu.

Pipini keserim desem mi belki korkar. Çocuğun bişeyden korkusu yok ki.
Bi de ben kavga edemem aklıma laf gelmiyo o an sinirden.
Yok kız pipini keserimden korkmuyorlar. Sen o ocak olayını yap. Ben neler neler yapardım komşu çocuklarına :) Gider annelerine şikayet ederlerdi. Yalan söylüyor derdim. Sen o sırada ciddi davran korkudan altına yapar valla.

Zikirleri haftada bir gün. Çocuk karda bile ki buraya kar çok kötüü yağar bi kazakla terlikle akşama kadar dışarda. :/ Kadın çok ilgilenmiyor. Çocuk da laftan anlamıyor gerçi.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy o zikire bi keresinde şahit oldum 1 hafta uyuyamadım konuyu başka tarafa çekmek istemiyorum amaa çok korkmuyştumm,dinimizde kadınların öle kendilerini yerden yere vurmasıı zaten yokk dahada günaha girip bide milleti rahatsiz ediyorlar diye düşünüyorum.tövbe aallahım günah yazma

bence annesine söyle sahip çıksınlarr çocuklarına.

Faydası olmaz ki çocuk deli gibi. eşimin yeğeni bizdeydi bi ara bayaa kızıyodu buna tehdit ediyodu çocuk daha fazla vuruyodu camı taşlıyodu. :/
Bunlar bağırmadan çağırmadan anlamaz işte. Nasıl anlatsam bilmiyorum ki. Çok arsız çocuk gördüm ama birak apartmanı mahalledeki çocuklar bile korkardı benden. Çok eğlenirdim. Tut eve kapat bunu. Elini ateşe tut. Kesin korkar. Bi de böyle gözün dönmüş gibi davran. En arsızında bile işe yarıyor. :) Tut evden çıkmak isteyince bırakma.

Bunun çocukluğundan şüphe ediyoruz ben de eşim de eğitimciyiz eşim özellikle sınıfçı yani baş edemiyor.

Bunun çocuk olduğundan eminmisin tatlım,canavar gibi bu ne çocuklara kıyamam ama böylesinide Islak odunla dövesim gelir
Emin değiliz.

Faydası olacağını sanmam. Bir yerde kafama bir kaya falan fırlatır geçen odun fırlattı sıyırdı. annesi de yanımızdaydı. :/

bu çocuğa korkutma,şiddet içerikli isteğin şeyi yap yine de düzeleceğini sanmıyorum çünkü zaten evde şiddet görüyordur yani bir çocuğa dayakla yaklaşmak mantığı pek doğru değil,daha 6 yaşında ( gerçi buradan bakılınca canavar gibi duruyo)

çocuklar ilgi çekmek için her yolu dener,acaba bu çocukta evde göremediği ilgiyi sizin evde mi arıyor? bi de sen başta güzel yaklaşıp ilgilenmişsin ya demek ki hep aynı şeyi bekliyor.kapıyı açma,artık istediklerini verme ve sert yaklaş bakalım neler olacak.

2 ayınız kalmış zaten sabret demekten başka önerim yok o yüzden.

ozmn gidip şikayetçi olucaksın canım karakola allah korusun ya kafana denk gelseydi.polis gelince durulurlar belki

Ben annelerini de uyardım. Çocuğu bizim arabanın üstüne çıkmış zıplıyor. Gittim dedim ki bu son ikazım. Eğer bir daha arabanın yakınında görürsem ağzını burunu kırarım çocuğunun dedim. Dövemezsin falan dedi. Bir daha göreyim bak nasıl dövüyorum dedim. Yarar niye yaramasın. Dene. Birşey kaybetmezsin.

Pipini keserim desem mi belki korkar. Çocuğun bişeyden korkusu yok ki.
Bi de ben kavga edemem aklıma laf gelmiyo o an sinirden.

O taraflarda görev yapan bi arkadaş kızlar için saçını keserimle (o taraflarda fazla uzatıyorlar fark etmişinizdir), erkekler için de pipini keserimle başa çıktım demişti..
(Not: Tabiki Pedagojik açıdan desteklemiyorum vs vs ) :)

Çocuk dayak arsızı olduysa işe yaramayabilir
Bi de pipi çok komik bi kelime yahuuu :))

Doğunun hepsi böyle değil hanımefendi batıda yokmu böyle insanlar tabiki konu sahibi terbiyesiz insanlara denk gelmiş bende batida yasiyorum sivesini bilmedigim ve zirt pirt kapimi calan komsum kadinin tlf bile cevap vermiyorum yuzsuz yuzsuz cikip gelıyor yandaki komşunun horoz sesi güya merkezdeyim ama köyden farkı yok ne yani ben bütün batiyi mi kotuleyeyim

ben şu açıdan size katıldım.çocuk başta ilgi görünce sürekli onu beklemiş.evde görmediği yakınlığı sizde hissetti bencede.
istediği olmadığında da şiddete eğilimi var.evde de belli ki bunu görmüş.anne de çocuktan istediği şeyi yaptıramayınca şiddet gösteriyor sanırım.çocukta evde gördüğünü yapıyor.çünkü başka bir çözüm yolu bilmiyor.

bu nasıl bir tavsiye, doğacak çocuğunuzu da böyle korkutacak mısınız? çocukları korkutmanızı gülerek mi anlatıyorsunuz, nutkum tutuldu

Valla benim kardeşim de doğunun başka ilinde, o da aynı şeylerle karşılaşıyor. Arkadaşlarım da aynı durumda. Batıda olmuyor değil. Ben ankaradaydım. Orada da vardı ama kavga edince anlıyorlardı. Bir daha yapmıyorlardı yani. Yoksa maksat doğuyu kötülemek değil. Her yerde var bu apartman kültürüne alışamayanlar.

belki yazdınız gözümden kaçmış olabilir.kaç kardeşler?en küçüğü bu mu?bir tek bu mu yapıyor bunları?
Evin en küçüğü evet bi bu böyle.

Kapıyı açmıyorum elbette ama sürekli tekmelenen bir kapı oldukça rahatsız ediyor beni. Cama taş atınca ruhum çıkıyor zaten tekim giriş katı zaten yabancı bir yer.
Tek çare iki ay diş sıkımı.

ozmn gidip şikayetçi olucaksın canım karakola allah korusun ya kafana denk gelseydi.polis gelince durulurlar belki
Eşimin arkadaşı var arada bunun amcası. :/ Eşim ayıp olur diyor sabret diyor.

Geçen dışarda biri buna poponu keserim dedi bu da sen benim popomu ye dedi.

çok sıkıntılı bir durum olmuş, çocuğun dikkatini ödülle ve güzel konuşarak çekebilir misiniz acaba? ne bileyim belki güzellikle yola gelir
Denedim maalesef..

aynen öyle.bu çocuk zaten her türlü tehditi,dövülmeyi,azarı biliyordur yaşamıştır.baba evde yok annenin kim bilir kaç çocuğu daha var,salıvermişler artık.

yani ilgi görünce deliye dönmüş daha başka nasıl dikkat çekeceğini şaşırmış.en güzeli ilgiyi kesmek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…