Komşu çocuğu kapımıza yapıyor :/

Evin en küçüğü evet bi bu böyle.

Kapıyı açmıyorum elbette ama sürekli tekmelenen bir kapı oldukça rahatsız ediyor beni. Cama taş atınca ruhum çıkıyor zaten tekim giriş katı zaten yabancı bir yer.:KK43:
Tek çare iki ay diş sıkımı. :KK43:

Eşimin arkadaşı var arada bunun amcası. :/ Eşim ayıp olur diyor sabret diyor.

Geçen dışarda biri buna poponu keserim dedi bu da sen benim popomu ye dedi. :KK70:

Denedim maalesef..
ay karşıdaki çocuk olunca insan çıkmaza giriyo, aklıma da başka bir şey gelmedi

ben şu açıdan size katıldım.çocuk başta ilgi görünce sürekli onu beklemiş.evde görmediği yakınlığı sizde hissetti bencede.
istediği olmadığında da şiddete eğilimi var.evde de belli ki bunu görmüş.anne de çocuktan istediği şeyi yaptıramayınca şiddet gösteriyor sanırım.çocukta evde gördüğünü yapıyor.çünkü başka bir çözüm yolu bilmiyor.

Kocama nasıl bağırıyor şeker veeeer diye. Eşim yok diyor var var diyor bağırıyor sokağın ortasında. Eşime bile yani.

aynen öyle.bu çocuk zaten her türlü tehditi,dövülmeyi,azarı biliyordur yaşamıştır.baba evde yok annenin kim bilir kaç çocuğu daha var,salıvermişler artık.

yani ilgi görünce deliye dönmüş daha başka nasıl dikkat çekeceğini şaşırmış.en güzeli ilgiyi kesmek olur.

İlgiyle başlamadı ki eşim kapıı açmış odun alıyodu bu içeri fırladı kanepede şeker gördü o gün bugündür bir şeyler istiyor.

bu nasıl bir tavsiye, doğacak çocuğunuzu da böyle korkutacak mısınız? çocukları korkutmanızı gülerek mi anlatıyorsunuz, nutkum tutuldu
Valla gayet iyi tavsiye bence. Herkesin bir hayatı var. Anasının avutamadığı, babasının büyütemediğiyle ben mi uğraşıcam. Komşumun çocuğu mesela, çocuk şımarık. Laftan sözden anlamıyor. Her gün bizdeydi günde en az beş kere. Git diyorsun gitmiyor. Adam gibi konuşuyorsun anlamıyor. Sürekli eşyalarımı karıştırıyordu. Bir dünya para verip aldığım takılarımı kırıp atıyor. Makyaj malzemelerimi rezil ediyor. Anneye söyle yok, kendine söyle yok. Arabanın tamponuna basıp çıkıp üstünde zıplıyor. Bir bmw sanayiye gitti mi en aşağı ne kadara çıkıyor haberiniz var mı sizin? Anlayış anlayış da bi yere kadar. Yüz kere bin kere söylediğinde anlamayana daha ne yapabilirsiniz. Heralde elini ateşe tutup yakmadık yani :) Korkuttuk. Bir daha da yapmadı. Gidip anasına da söyledim. Bir daha göreyim o arabanın üstünde, bir temiz döverim dedim. O da dövemezsin dedi. Bak bir daha göreyim neler oluyor dedim. Bir daha da yapmadı. Çok da iyi oldu. Herkesin sabrının bir sınırı var. Ben kendi kardeşlerime tahammül edemiyorum. Milletin arsız çocuğuyla mı uğraşıcam ?

Valla gayet iyi tavsiye bence. Herkesin bir hayatı var. Anasının avutamadığı, babasının büyütemediğiyle ben mi uğraşıcam. Komşumun çocuğu mesela, çocuk şımarık. Laftan sözden anlamıyor. Her gün bizdeydi günde en az beş kere. Git diyorsun gitmiyor. Adam gibi konuşuyorsun anlamıyor. Sürekli eşyalarımı karıştırıyordu. Bir dünya para verip aldığım takılarımı kırıp atıyor. Makyaj malzemelerimi rezil ediyor. Anneye söyle yok, kendine söyle yok. Arabanın tamponuna basıp çıkıp üstünde zıplıyor. Bir bmw sanayiye gitti mi en aşağı ne kadara çıkıyor haberiniz var mı sizin? Anlayış anlayış da bi yere kadar. Yüz kere bin kere söylediğinde anlamayana daha ne yapabilirsiniz. Heralde elini ateşe tutup yakmadık yani :) Korkuttuk. Bir daha da yapmadı. Gidip anasına da söyledim. Bir daha göreyim o arabanın üstünde, bir temiz döverim dedim. O da dövemezsin dedi. Bak bir daha göreyim neler oluyor dedim. Bir daha da yapmadı. Çok da iyi oldu. Herkesin sabrının bir sınırı var. Ben kendi kardeşlerime tahammül edemiyorum. Milletin arsız çocuğuyla mı uğraşıcam ?
Kendi çocuğuma gelince, ben ailemde hiç öyle çocuk görmedim. Bizde çocuğun gözüne baktı mı anlar ne yapmaması gerektiğini. Daha hayatımda bir kere sokağa bırakmadılar beni, kardeşlerimi de öyle. Misafirliğe gittiğimizde gidene kadar oturduğumuz yerden kalkmazdık biz. Anne baba çocuğunu eğitirse, zaten öyle sorunlar yaşanmaz. Burda çocuğunu eğiten göremiyorum ben. Hepsi sokakta... Evimin önüne patlayıcı atıyorlar. Kimse kusura bakmasın yani. Benim çocuğum arsızsa kızabilirler. Ben niye yaptın demem. Suçu kendimde ararım.

BMW nizi güle güle kullanın, maalesef hiç haberim yok araba nedir bilmediğim için
çıkmaza gırıp ne yapacağınızı bılememenızı anlarım ama çocukları korkutmanızı anlatırken zevk almanızı ne dersenız deyın anlayamam.

annesine şikayet et tabi iyi dayanmışsın bu zamana kadar baktın annesi de tınlamıyor çocuğu iyi bir korkut bi daha yapamasın iğne falan al eline sana iğne yaparım falan de ay bilemedim yaaa

Kızlar pencereden dışarıyı izliyorum anaokulu kıyafetli bi kız karşı komşunun bahçesinde tuvaletini yapıyor. Burda bu şekilde gördüğüm üçüncü çocuk bu. Evleri uzak desen değil. :KK14:

BMW nizi güle güle kullanın, maalesef hiç haberim yok araba nedir bilmediğim için
çıkmaza gırıp ne yapacağınızı bılememenızı anlarım ama çocukları korkutmanızı anlatırken zevk almanızı ne dersenız deyın anlayamam.
Valla ben yalancılığı sevmem. Evet zevk de aldım çünkü onca stresin üstüne (bunu yapan çocuk da olsa) insan kendine bunu yapanı korkutunca eğleniyor. Şu da var benim yapım biraz çocukça. Çocukla çocuk olmayı seviyorum. Eşimin öğrencileri mesela,bizi sokakta görünce salak salak hareketler yapıp beni gıcık ediyorlar. Ben de onlara dil çıkarıyorum. Bundan da çok zevk alıyorum. Gülüp eğleniyorum. Herkesin yapısı aynı olamaz ki... Anlamamanızı da anlayışla karşılıyorum çünkü herkesin yapısı aynı değil.

yorum yapacam türk milliyetçisi diye aforoz edecekler. bende polis çocuğuyum. aynen biliyorum anlıyorum seni. o taraflarda normal bunlar. sert tavır takınacaksın.başka yol yok. çünkü alışmışlar herşeyi bi yerden beklemeye. verdikçe ver verdikçe verdikçe ver diyolarr

Kızlar pencereden dışarıyı izliyorum anaokulu kıyafetli bi kız karşı komşunun bahçesinde tuvaletini yapıyor. Burda bu şekilde gördüğüm üçüncü çocuk bu. Evleri uzak desen değil. :KK14:
Şaka gibi. :KK43: Burdakiler o kadar değil yaa :S Öyle olsalar cinnet geçiririm heralde. Bizde sadece patlayıcı var. Arada bir aklım çıkıyor, o kadar :)

annesine şikayet et tabi iyi dayanmışsın bu zamana kadar baktın annesi de tınlamıyor çocuğu iyi bir korkut bi daha yapamasın iğne falan al eline sana iğne yaparım falan de ay bilemedim yaaa

Ya Çocuk arsız düzelecek bi tip değil her şekilde çocukla konuştum iyi kötü.
annesinden de şikayetçiyim korkuyorum desem bütün mahalleyi bana düşman eder din düşmanı bu kadın derler. Dün akşam 10buçuktu bitti sohbet her hafta var. Tavan düşecek sandık. :KK17:

yorum yapacam türk milliyetçisi diye aforoz edecekler. bende polis çocuğuyum. aynen biliyorum anlıyorum seni. o taraflarda normal bunlar. sert tavır takınacaksın.başka yol yok. çünkü alışmışlar herşeyi bi yerden beklemeye. verdikçe ver verdikçe verdikçe ver diyolarr
Hislerime tercüman oldun :)

Ya Çocuk arsız düzelecek bi tip değil her şekilde çocukla konuştum iyi kötü.
annesinden de şikayetçiyim korkuyorum desem bütün mahalleyi bana düşman eder din düşmanı bu kadın derler. Dün akşam 10buçuktu bitti sohbet her hafta var. Tavan düşecek sandık. :KK17:

Allah yardımcın olsun canım valla zor işin ne kadar daha kalacaksın o evde

Valla ben yalancılığı sevmem. Evet zevk de aldım çünkü onca stresin üstüne (bunu yapan çocuk da olsa) insan kendine bunu yapanı korkutunca eğleniyor. Şu da var benim yapım biraz çocukça. Çocukla çocuk olmayı seviyorum. Eşimin öğrencileri mesela,bizi sokakta görünce salak salak hareketler yapıp beni gıcık ediyorlar. Ben de onlara dil çıkarıyorum. Bundan da çok zevk alıyorum. Gülüp eğleniyorum. Herkesin yapısı aynı olamaz ki... Anlamamanızı da anlayışla karşılıyorum çünkü herkesin yapısı aynı değil.
hanımefendi dil çıkarmakla korkutmak bir mi? yanı uzatmak da ıstemıyorum ama bunun yapıyla nasıl bır ılgısı var, her hareketın her zaman bır kılıfı olmaz

X