- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
Hangi Keçiler nerden buluyoruz onları bana da lazım fazla gelirse birkaçını yollayabilirsin banaBu ara benim keçilerziyaretler onlara okutuyorum
en kütürlü keçilere sahip kk üyesiyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi Keçiler nerden buluyoruz onları bana da lazım fazla gelirse birkaçını yollayabilirsin banaBu ara benim keçilerziyaretler onlara okutuyorum
en kütürlü keçilere sahip kk üyesiyim
![]()
Mevcut bulunlanları eğittirsen gelecek senye olur inşallahHangi Keçiler nerden buluyoruz onları bana da lazım fazla gelirse birkaçını yollayabilirsin bana![]()
Olur eğitim şart tabi eğitimli keci gibisi olmazMevcut bulunlanları eğittirsen gelecek senye olur inşallah![]()
Catladim gülmekten ya gözlerimden yas geldiŞimdi size bir insan ne kadar iştahlı olur, yemek ugruna nasıl cıldırır onu göstereceğim
Eki Görüntüle 1708061
olla laaa tarzı bir nick olmuşeline sağlık fahriyem beni evirdin çevirdin bir şekle girdim sonunda margarin miydim nikotin miydim belli değildi böyle daha hoş olmuş
Marg. Ollarikotin dedi: ↑![]()
bak bunu begenmemısımsüper kitapları okuyamamak böyle bişi![]()
Feraceli hahaha bitti mi kitap fahriyemmm
deadım , bir başlasak biz neleri bitircez dimi ahaha
lütfen kitap okuyalım , bakEfser ime günde 10 sayfa okuyoruz biz niye okumuyoruz
Eki Görüntüle 1708128
Bende ablam cinsellik bölümüme bakıyordu habire nişanlıykenbana geçmişi sil diye veriyordu bende ne menem site uuu diyordum
![]()
Gercek mi bunlar. Cok güzelBaşardım..telefonumda kayıtlı. gülmeye bahane
hahaha benım dılımı bı sen anlıyorsunnBir tanede benden gelsin o vakit
Dionee ile viberde yazisirken canim dionem benim bana iki tane resmini yollamisti
Resmini yolladiktan sonra bir sey yapmami rica etti ama ne yapacagimi tam idrak edememistim.. Dionem benim "soklasana soklasana" diye diye istegini dile getirmeye calisiyordu.. "Soklasana ve soplasana" derken resme efekt vermemi istiyordu.. Ah dionem ah.. Seni bir ben anladim ama yanlis anladim shdbsjskeheh
Eki Görüntüle 1708235
Hayat şartları buna zorluyor gitmiyolarsa eğittim şartOlur eğitim şart tabi eğitimli keci gibisi olmaz![]()
Haha bu çok iyi ya, kocam o kocam pıçaklarda severdeEki Görüntüle 1708048
Anonim buldum :)