Komik gelecek bir dert ama beni mahvetti YARDIM!

Kendime yeteri kadar dönen en acımasızca eleştiren biriyim ....pes doğrusu tüm mesajlarıma bakıp açık bulmaya calistiysaniz epey boş vaktiniz var ,hiç aklıma gelmemişti bende size baktım none stop uyelere cevap vermişsiniz. ....boş işlerle uğraşacak vaktim olmadığından içeriklere bakamadım ama burada bir sorundan bahsediliyor ,çözüm öneriniz varsa konuşun ya da hiç yazmayın !

O sana takmis diyelim ama farkindaysan sende ona takmissin kadin demekki hep ben tarafli ama sende ona karsi bos deglsinki her soyledigine takiosun canim. Soyle yap o ev senn hayalindi ama komsun gicik ama sen o evdesin o hayat seninn sinirin nedarsa o sinirda istedigini uapabilirsin komsulari rahatsiz etmedigin surece eger mudahale etme isterse sende tepkini ver doger ortamlara katildigindada onu umursama evinede bahcesinede gitme mesafe sinirini belirle okumak ii bir egitim almak bazi cehaletleri kurtarmiyor iste aileden gelen kisilik bozuklugu karakterine yansimis sende aktivitelerle ugras derim sadece cocuguna odaklanma yada cocugunla yapabilcegin ugraslar edinki o kadini dusuncek vaktin olmasin.ben ogrenciykende goze batardik ama ben hic umursamadim hanii bi sarki vardi sana armaganim olsun its my life......

Sizinle konuşmayan gıcık olduğunuz komşunun bahçesine girip eşyalarıyla oynatmak bence biraz yüzsüzlüğe giriyor.

İlla çocuğunuza çok pahalı oyuncaklar alacaksınız diye bir şey yok,şişme bir havuz alıp içine şu top havuzlarındaki toplardan alıp çocuğunuzla oynayın.Bahçenizin küçük bir alanını çocuğunuza hobi bahçesi yapın çiçek ekin ya da kum havuzu şekline getirip kurek kamyon vs oynamasını sağlayın.Unutmayın siz mutlu olursanız çocuğunuza yansı,kadının sizi kıskandığı kadar siz de onu kıskanıyorsunuz bence.

Komşunuzla arayı ısıtmayı deneseniz nasıl olur? Mesela güzel bir kek yapıp kahveye çağırın. Belki o da aranızın böyle olmasından hoşnut değildir. İnadına gitmek yerine bir adım atın bence. Sonuçta yan komşunuz o. Küs kalmaya,gıcık davranmaya,tartışma zamini hazırlamaya gerek yok. Kendinizi geri çekmeyin. O gelmiyorsa başka komşuları çağırın. Elbet kafa dengi birileri çıkar karşınıza. Sonuçta bu kırgınlık uzadıkça sizin huzurunuz kaçacak. Onun sizi taktığı yok. Hayatına eğlenceli bir şekilde devam ediyor. Ya sizde eğlenceye dahil olun yada yeni arkadaşlıklarla eğlenceli bir ortam yaratın kendinize ve çocuğunuza

Çok tatlısınız ,onca mj geldi birde çözüm önerisi getireceklerine eleştiren yorumlar geldi bön Jovi it's my life çok severim ?)bir tek sizin yanıtınız bana iyi geldi... ahh bir zamanlar rock müzik ne çok dinlerdim evlilik cocuk insanın ruhunu karartıyor sanki...Allahıma çok şükür çok istenilen tedaviyle olan bir cocuk ama hiç kendime vakit ayiramamak bakacak kimse olmadığı için çalışmamak beni çok yipratti. Yıllar evvel bana komşuyu dert edeceğimi söyleseler çok gülerdim...evet bende de takıntı oldu haklısınız bunlar normal değil. ..bundan önceki şehir merkezindeki apartman katındaki evimde komşularımla sadece merhabam vardı çalıştığım için hiç sallamazdim çok yoğundum ama şimdi boşluktan birde çocuğumun mutluluğunu düşünmekten çok takar hale geldim

))) önerileriniz güzel de zerre kıskanmıyorum ne kisiligini ne dış görüntüsünü. ....Hanım nine gibi bir tip düzen hastası ,yüzü aşırı çirkin ,sanki 70 yasinda mahallenin yaşlı meraklısı gibi herkesten önce herseyi öğrenmeye çalışan onun bunun dedikosunu yapan ,kocası çok zengin ama eve gecenin bir yarısı gelen biri...nesini kıskanayım ))

tüm yorumları okudum
sürekli komsunuzu kötülemişsiniz
yok çirkin
yok 70 yasında gibi yok nine gibi
yok dedikoducu
yok kocası eve gec gelen biri

kadının herseyıne dikkat etmişsiniz ve hala kıskanmıyorum demişsiniz

kadını kötüleyip sürekli kendinizi övmüşsünüz
bu da içten içe kıskandığınızın en buyuk gostergesi

Ev kadının evi, siz onun sınırlarına girerseniz çocuk oynayacak diyip o da sizinkine müdahale eder. Belki ilk haddi aşan siz oldunuz belki de o aştı onu bilemeyiz, İnsan içinde olunca farketmeyebiliyor tabi ki. Ben olsam resmî davranırım fazla abartmam arkadaşlığı da düşmanlığı da.. çocuğa oyun alanı yaratın, bi şişme havuz iki bisiklet top boya kalem kağıt onu oyalar. İki taraf da birbirine kafayı takmış, başka arkadaşlarınızla görüşün onları görmezden gelin. Umursamamaya başlayınca o da başka şey bulur kendine

cocugunu krese ver, komsuluk iliskini minimuma indir.
19uncu yuzyil avrupasinda kaldi maile - konu komsu ortak hayat.
yasaminizi munferitlestirin, gorun bakin ne kadar mutlu ve huzurlusunuz.

Öf bizde de var öyle .bizimki lux site değil apartman .Üstelik okumamış sözüm meclisten dışarı öyle cahil biri ki anlatamam. Ama şımarık sürekli Gülelim eğlenelim kafasında tüm apartmanı kendine çekti daha doğrusu kimseyi boş bırakmıyor beni dışladi. Saf dışı bıraktı. Bahçe park ortak illaki karsilasiyorsun. Selam sabah yok artık .ben onu aramamisim bilmem ne diye saçma sapan bi Tribe girmiş inadına yapıyor ve evimde takılıyorum. Park a bahçeye çıkınca cocugumla ilgileniyorum. Diğer komşularla da muhattabi kestim ondan sikayetciler ama yüzüne gülüp arkadan dedikodu eden bana da aynısını yapar. Siz bahçenize cikin çocuğunuzun oyuncakları arabasi bisikleti boyaları salincagi vs .çok da takilmayin gormezden gelin Güle güle oturun evinizde

Önce şunu kabullen bence
En az sen de komşun kadar takmışsın kafaya

Kendine yeni arkadaşlar edinmeye çalış bence
Kafan dağılır stresin azalır. Daha az gözlemlersin onun tavırlarını.

Bir de yazan oldu mu farketmedim ama madem bahçeniz var.
Bi civciv falan alın bütün gün vakit geçirir çocuğun.
Öyle pahalı oyuncaklara, parklara da gerek kalmaz.

Size kiskanmadigimi ispatlamak zorunda değilim. ..Ben de sizi merak edip mesajlarınıza baktım aşılama tedavisi görüyorsunuz galiba ,ben de aşılama ile hamile kaldım, 2.de tuttu şükürler olsun....hiçir şekilde inancım kalmayıp kendimi tüp bebege hazırlarken tuttu...tamamen psikolojik ,kin ve nefretten arinmaniz lazım. ..bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin bence umarım yavrunuzu kucaginiza alırsınız ...Burada moral bozmaya çalışmak yerine doğaya çıkın insanları sevin iyilikle dolu olun

Ne kadar çirkin bi yerden vurmaya çalışmışsınız çok ayıp ama eminim biz yanlış anlamışızdır. Gerçekten hiç iyi niyetli bi insan değilsiniz, ben de olsam sizden uzak dururum.

kötülükle dolu olduğumu nereden çıkardınız anlamadım
ben sizin yorumlarınızı okudum
sürekli komsunuzu eleştirmişsiniz dedim
bana verdiğiniz önerileri siz de yapabilirsiniz değil mi?

benim kimse ile derdim yok şükür
kin ve nefret dolu olmamı doğmayan çocuguma nasıl bağladınız :)

Ne kadar çirkin bi yerden vurmaya çalışmışsınız çok ayıp ama eminim biz yanlış anlamışızdır. Gerçekten hiç iyi niyetli bi insan değilsiniz, ben de olsam sizden uzak dururum.
evet
konu sahibinin komşusuna etmediği hakaret kalmamış :) Ancak benim çocugumun olmamasını kin ve nefretime bağlıyor

kime kinim nefretim var anlamadım açıkcası:)

evet
konu sahibinin komşusuna etmediği hakaret kalmamış :) Ancak benim çocugumun olmamasını kin ve nefretime bağlıyor

kime kinim nefretim var anlamadım açıkcası:)
Boşver canım, o zaten kendi mutsuzluğuyla yeterince fesatlıkla dolmuş. İnşallah sen de bebeğini alırsın kucağına kısa sürede. Ben de yorumlarında nefretliğe dair bi şey görmedim ama dervişin zikri neyse fikri de odur işte.

çok teşekkür ederim , ben takılmam zaten bu tarz yorumlara nasılsa kendimi tanıyorum :)
umarım öyle olur

Yardımcı olmayacak yorumlar yapmayın luten ..kadınlar kahvesi değil burasi...sorunumu paylaştım sadece çözüm önerisi olanlar cevap versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…