Komik gelecek bir dert ama beni mahvetti YARDIM!

çok teşekkür ederim , ben takılmam zaten bu tarz yorumlara nasılsa kendimi tanıyorum :)
umarım öyle olur
Alemsiniz kızlar ,sizi yan masaya alayım aranızda kaynatın. )) dream nickli bayan sizi kırdıysam kusura bakmayın ben çocuk tedavisinin insanı nasıl yiprattigini çok iyi bilirim o psikoloji gerçekten çok ağır. ..kıskanç diye peşinen yargilamaniz üzerine art niyet hissettiğim için yazdım asla coçık isteyen bir bayanın zayıf noktasına basmak istemem...
Noram nickli bayaninda aşırı boş vakti var sanırım avukat kesildiğine göre

Yardımcı olmayacak yorumlar yapmayın luten ..kadınlar kahvesi değil burasi...sorunumu paylaştım sadece çözüm önerisi olanlar cevap versin
sorunun kaynağı sizde bence profesyonel bir yardım almalısınız. Eğer kendinizi düzeltirseniz etrafınızında düzeldiğini göreceksiniz. Bulunduğunuz durumu kabullenmeyi deneyin. Belki yaşınızın ilerlemesi vs farkında olmadan psikolojik olarak sizi etkilemiştir. Hep eskiye gençlik zamanlarınıza özenti var. Bence önünüze bakıp gelecek zamanı iyi değerlendirmeye çalışın başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyin

Evet boşluğum vardı üşenmedim işim yoktu suç mu bu?Okunsun diye yazmıyor musunuz?
Öneri istiyorsunuz ben de sunuyorum beğenin beğenmeyin niye sinirleniyorsunuz hakaret edilmiş gibi..

Hani apartman olsa ustten ses yapiyor, cop atiyor falan diye dertlenirsiniz de yandaki mustakil ev nasil bu kadar sıkıntı oldu anlamadim.
Muhatap olmayın. Bu kadar net.
Bahcesine girmek konusunda ise siz haksizsiniz.

Şu cümleleri kuracak karakterde biriyle kim komşuluk yapabilir ki.

Şu cümleleri kuracak karakterde biriyle kim komşuluk yapabilir ki.
Kadın kadının dusmaniymis bunu burda anladım , kendim ilk paylasimimda sadece genel sorundan bahsettim ,kadının ne fiziksel özelliği ne de diğer özelliklerine girmedim beni ilgilendiren cocugumla ilgili kısıma ve anneligimi eleştiren kişilik yapısına degindim biri haddi olmayarak kıskanç olduğunu yazmış ben de dayanamayıp o konulardan bahsettim. ..tekrar söylüyorum çözüm önerisi hariç yazmayın lutfen

Dönüp mesajlarınıza bakın isterseniz..
Komşuyu haklı bulanlar çirkef siz elit misiniz şimdi?
Siz çözüm istemiyorsunuz ki,
Sizinle beraber komşuyu gömelim istediniz..
Sadece komşuma insanlık dersi vermek istedim ama kadın kadının düşmanı ,açığımi bulan mi dersin kıskançlığımdan elitligime kadar herbirseyi elestirdiniz, işiniz yok mu??? Byeee

Evet boşluğum vardı üşenmedim işim yoktu suç mu bu?Okunsun diye yazmıyor musunuz?
Öneri istiyorsunuz ben de sunuyorum beğenin beğenmeyin niye sinirleniyorsunuz hakaret edilmiş gibi..
konu sahibinin işine gelmeyen yorumları yapılınca
konu sahipleri genelde ben sizin gibi boş değilim, boş vaktiniz çok heralde diyor
E evet yani okunsun yorum yapılsın diye açılmıyor mu bu konular
Bu verilen cevap hep bana komik gelmiştir.

Ben hanfendinin konularına göz attım evet, sonuçta tanımam etmem küçük de olsa fikir sahibi olmak adına..O didikleyip açık aramak olmuş ne ilgisi var :) Zamanım da çok değil işsiz de değilim ama o öyle görmek istiyor, biraz daha bakınca daha iyi anladım durumu düzelir umarım..Ne desek boş hep yanlış anlayacak neyse..

Komşuluk ilişkileri MAAAAZİİİİDEEEEE KALDİİİİİİ. Neden samimiyet kurmaya çalışıyorsunuz gerek yok

Annemlerin bir komşu da bizim bahçede salıncak var diye durmadan çocuğunu getiriyor. Biz balkonda yemek yiyoruz misal (balkondan bahçeye çıkılıyor) gelmiş çocuk sallıyor orada.. Misafirlerimiz var gelmiş çocuk sallıyor. En son kaldırdı annemler salıncağı.. Başta güler yüz gösterince bazısı sınırı bilmiyor. Siz umarım öyle değilsinizdir. Bu konuda haksız buldum sizi..

Biz size neden düsman olalım ki ?
Tanımayız etmeyiz.. konu açtınız biz de kendimizden yola çıkarak size ayna tuttuk.
Ayna da gördüğünüzü beğenmeyince de kronik bir genelleme yaptınız.
Kadın kadının düşmanı... değil bence.
Hiç konum yok benim ama açılan konularda o kadar güzel yorumlar yapılıyor ve kıymetli bilgiler paylaşılıyor ki hepsi de gayet yapıcı ve olumlu... Dedim ya ayna meselesi...

Cok ilginc, okumus dr. olmus birinin yaptiklari. Guya toplumun en aydin kesimi bunlar. Biz esimle doktora yapiyoruz, en buyuk korkum insanlara bir sekilde boyle huzursuzluklar vermektir, insan aldigi egitimden utanir hic olmazsa.
Ama cevresine insanlari bu sekilde toplayabiliyorsa demek ki sevilen birisi, ozellikle sizinle mi boyle sorumlari var sizce, yoksa siz mi cok alingan davraniyorsunuz? Yani kadin gercekten sevilen biriyse, evinin, esyasinin kullanilmasindan rahatsiz olmuyorsa, cocuklariniz da anlasabiliyorsa kadinin yaptiklarini pek takmamaya calissaniz olmaz mi? Yani benim de vardi onceden boyle her hareketine alindigim bir arkadasim ama farkettim ki aslinda o kotu niyetli biri degil, sadece benim istedigim seviyede hassas davranmasini bilmiyor, sonra takmamaya basladim, simdi hala gorusuruz. Siz de boyle olamaz misiniz? Aksi takdirde orada oturdugunuz muddetce o kadin sosyal olacak, herkesi cevresine toplayacak ve cekingen davrandiginiz takdirde siz disarda kalip, alinan taraf olacaksiniz. Haydi sizi gectim, cocugunuz baska cocuklar o bahcede oynadikca uzaktan uzaktan bakip ic gecirecek ve siz yine uzulen olacaksiniz. Takmamaya calisin, cok sik gitmeseniz de irtibatinizi kokten kesmeyin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…