Alemsiniz kızlar ,sizi yan masaya alayım aranızda kaynatın.çok teşekkür ederim , ben takılmam zaten bu tarz yorumlara nasılsa kendimi tanıyorum :)
umarım öyle olur
sorunun kaynağı sizde bence profesyonel bir yardım almalısınız. Eğer kendinizi düzeltirseniz etrafınızında düzeldiğini göreceksiniz. Bulunduğunuz durumu kabullenmeyi deneyin. Belki yaşınızın ilerlemesi vs farkında olmadan psikolojik olarak sizi etkilemiştir. Hep eskiye gençlik zamanlarınıza özenti var. Bence önünüze bakıp gelecek zamanı iyi değerlendirmeye çalışın başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyinYardımcı olmayacak yorumlar yapmayın luten ..kadınlar kahvesi değil burasi...sorunumu paylaştım sadece çözüm önerisi olanlar cevap versin
Kendime yeteri kadar dönen en acımasızca eleştiren biriyim ....pes doğrusu tüm mesajlarıma bakıp açık bulmaya calistiysaniz epey boş vaktiniz var ,hiç aklıma gelmemişti bende size baktım none stop uyelere cevap vermişsiniz. ....boş işlerle uğraşacak vaktim olmadığından içeriklere bakamadım ama burada bir sorundan bahsediliyor ,çözüm öneriniz varsa konuşun ya da hiç yazmayın !
Bu sizi ilgilendirmezİşte durumunuz iyi değilken kalkıp aşırı lüks yaşamaya başlarsanız bir yerde kopukluk olur kusura bakmayın.
Şu cümleleri kuracak karakterde biriyle kim komşuluk yapabilir ki.))) önerileriniz güzel de zerre kıskanmıyorum ne kisiligini ne dış görüntüsünü. ....Hanım nine gibi bir tip düzen hastası ,yüzü aşırı çirkin ,sanki 70 yasinda mahallenin yaşlı meraklısı gibi herkesten önce herseyi öğrenmeye çalışan onun bunun dedikosunu yapan ,kocası çok zengin ama eve gecenin bir yarısı gelen biri...nesini kıskanayım ))
O zaman o kadının bahçesi yaptıkları hareketleri de sizi ilgilendirmez değil mi?Bu sizi ilgilendirmez
Kadın kadının dusmaniymis bunu burda anladım , kendim ilk paylasimimda sadece genel sorundan bahsettim ,kadının ne fiziksel özelliği ne de diğer özelliklerine girmedim beni ilgilendiren cocugumla ilgili kısıma ve anneligimi eleştiren kişilik yapısına degindim biri haddi olmayarak kıskanç olduğunu yazmış ben de dayanamayıp o konulardan bahsettim. ..tekrar söylüyorum çözüm önerisi hariç yazmayın lutfenŞu cümleleri kuracak karakterde biriyle kim komşuluk yapabilir ki.
Bence de dağılın ,cirkeflesmenin lüzumu yokSorunun aslında kimde olduğu belli oldu dağılalım :)))
Dönüp mesajlarınıza bakın isterseniz..
Komşuyu haklı bulanlar çirkef siz elit misiniz şimdi?
Siz çözüm istemiyorsunuz ki,
Sizinle beraber komşuyu gömelim istediniz..
Sadece komşuma insanlık dersi vermek istedim ama kadın kadının düşmanı ,açığımi bulan mi dersin kıskançlığımdan elitligime kadar herbirseyi elestirdiniz, işiniz yok mu??? ByeeeDönüp mesajlarınıza bakın isterseniz..
Komşuyu haklı bulanlar çirkef siz elit misiniz şimdi?
Siz çözüm istemiyorsunuz ki,
Sizinle beraber komşuyu gömelim istediniz..
konu sahibinin işine gelmeyen yorumları yapılıncaEvet boşluğum vardı üşenmedim işim yoktu suç mu bu?Okunsun diye yazmıyor musunuz?
Öneri istiyorsunuz ben de sunuyorum beğenin beğenmeyin niye sinirleniyorsunuz hakaret edilmiş gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?