Komik gelecek bir dert ama beni mahvetti YARDIM!

Inanin ben de oyle oldugunu dusunuyorum, o kadar okumus birinin kafasinda cok daha farkli seyler vardir, bu kadar basit seylere takilacagini hic sanmiyorum.

Aslında aranızda belirgin bir problem,elle tutulur bir sorun yok gibi görünüyor.

Çocuğunu kıyasliyor dediniz,inanın o yaş annelerinin yanlis yada doğru hep yaptığı bir durum bu...Ben de o yollardan geçtim,iki kelimelik cümle kurdu diye çocuğuna dahi muamelesi yapanları da gördüm,güldüm geçtim :)

Çocuğunu uyuturken bahçeye girdiğinizde uyarmış,bu da bir sorun değil aslında anlaşılabilir bir şey.

Bahçesine pahalı oyuncaklar koymuş...Ee çok normal değil mi,kucuk bir çocuğu var ve maddi imkanı da uygunsa neden yapmasın.
Bunu sadece sizi sinir etmek için yapmış olamaz.

Komşuları çagiriyormus, ee buda normal...Bunu da sırf sizi sinir etmek için yaptığını mi düşünüyorsunuz ?

Bahçeye set çekmesinin de sizin duşunmediginiz başka bir sebebi vardır zannediyorum,o sizin bahçeye giriyormuş sonuçta...Belki kendi çocuğunun zarar görebileceği bir şeyler gordu bunu engellemek adına yaptı.

Kısacasi aranızda soğuk savaşı gerektiren hiç bir şey yok gibi görünüyor...Sanki yaptığı bir şey sizi rahatsız ettigi için,her yaptığı gözünüze batmış,her şeyde size karşi yapılmış gibi bir anlam cikarmissiniz.

Sizin yerinizde olsam hazırlık yapar , yan komsunuzda dahil bir kaç komşuyu çaya cagirirdim...İletişim herşeyin çözümü olabilir.Niyeti gerçekten kötü bile olsa sizin bu tavriniz karşısında yumuşayıp hatasını anlayacaktır.

Bir de çeşit çeşit insan var,herkesle kafamizin süper uyuşması gerekmiyor...Maksat biraz muhabbet olsun,komşular arasında husumet yasanmasin...Bende hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda kendi fikrimi söyleyip ötesine hee deyip geçiyorum,tavsiye ederim :)

Komşu bir insanın hayatında bu kadar yer edinemez ki siz izin vermeseniz
Dürüst olun açık açık soracağım
Siz bu kadını cidden bu kadar niye kıskandınız?

su an berbat istanbul trafiginde evime ulasmaya calisirken, bahceli luks sitedeki evinizde yasanan komsu problemi hic de problem gibi gelemiyor, kusura bakmayin.

Ha bunu buraya yazana kadar az dusunseniz, asla muhatap olmamaniz hatta konusmamaniz gerektigini kendiniz de bulabilirsiniz.

Bahce ortaksa kadin bir kismina kendine ait oyun alani yaptirma hakkini nereden buluyor? Ayrica bahce ortaksa nasil sizin bahcenizdeki agaclara karisiyor? Ortaksa ortaktir bahce sizin degildir. O da fikir belirtir. Onun bahcesi ortak sizinki mi sadece size ait?

Bahce ortak degilse siz neden onlarin alanina giriyorsunuz?

Vallahi anlamadim

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz.

Yan komşuyla ortak bahçe sorunu çitle çözülebilir, böylece ne sizin ne onun çocuğu veya ikinize de gelen misafirler sınır ihlali yapmaz, sorun çıkmaz, İstanbul'daki evimin yan komşumla ortak paylaşmam gereken bahçesine çit yapılmıştı, ki komşum dünya iyisi bir hanımefendiydi, hala hürmetle anar ve özel günlerde ararım, böylece herkes kendi bahçe alanını bildi, ona göre bahçe düzenlemesini yaptı.

Ben mi kendimi çocuklar duymasında taşfırn Haluk ile gurme arasındaki tartışmada hissettim

Meltem ve İdil iyi geçinse de adamlar fenaydı

Hanginizin çocuğu daha oğluş-premses karar verdiniz mi?

Ya o hayatında yokmuş gibi davran bahçesine flnda girme.. kendi bahçenize bütçenize uygun oyuncaklar alın trampolin tek kişilik 2. El çok ucuza bulabilirsin.. komşuları haftanın bi günü toplayabilirsin onu seçme tabiki Onuda çağır. Çocuğunu düzenli oyun parkına götür . Hayatınız o komşudan ve bahçesinden ibaret değil. Aşırı takıntı yapmışınız böyle devam ederse panik atak olursunz içinize ata ata..

Komşunuz evinize girip sizin kendi paranızla aldığınız ütünüzü kullanıp çıkmıyorsa sizde onun kendi parasıya aldığını bizzat kendine ait olan oyuncaklarla çocuğunuzu oynatamazsınız bu kadar net. Kendisi davet eder oda orda olur tamam ama biri benim bahçeme gelip çocuğumu uyuturken ses yaparsa bende aynı şekilde tepki verirdim. İpin ucunu siz kaçırmışsınız üzgünüö

Şu an evde misiniz ya da çalışıyor musunuz bilmiyorum.
Ama sanirim evdesiniz.
Bence bir an evvel işinize geri dönün.
Çocuğunuz zaten 2 yasina gelmiş kreşe gidebilir veya bakıcı ayarlanabilir çok da küçük değil artık.
Zaten önümüz kış bahçe mahce derdi de kalmaz ortada artık.
Insanları bu kadar takmayin ve bırakın iddialasiyorsa iddialassin kayıtsız kalın kendi iç huzurunuza ailenize bakın derim.

Heveslenip borç harç öyle bir siteden ev alacağınıza ayağınızı yorganınıza göre uzatsaydınız, şuan çocuğunuz için üzülmemiş olurdunuz..

Evi almakla bitmiyorki düzen kurmak önemli olan, öyle bir yerde oturup ele güne karşı bir bahçeyi düzenlemekte belirli bir bütçe gerektiriyor ne yazıkki..

Yerinizde olsam o evi satar, kredi borcunu kapatır,kalanada bütçeme uygun bi yuva kurardım çocuğuma..

Ben olsam o yokmuş yan komşum değilmiş gibi davranırdım.Bana nasıl davranıyorsa aynı biçimde davranırdım.Yalancıktanda olsa samimiyet gösteriyorsa aynısını yapardım.Yarın yüzüme bakmıyorsa bende bakmazdım.Yani kısacası biraz nabza göre şerbet verin..
Bahçesine girmeyin o onun özel alanı kimi davet etmek isterse eder buna söz söyleme hakkınız yok.Çocuğunuzun ilgisini çekecek başka aktiviteler yaratın.
Çocuk uyuturken ve uyurken bende sese karşı çok duyarlı oluyorum.O anda gelen bir ses benim için cinnet sebebi

Muhattap olmamak en guzeli, bahcesine girmeyin selamlasip gecin o da gerekirse.. Cocugunuz icin uygun malzemeler ile guzel bir alan olusturabilirsiniz. Şişme havuz alin cok pahali birsey degil mesela.. Parka goturun.. Salincak kurun, hamak alin vs..

Aslinda siz " yine napiyor bu merakli komsu " MERAKLANDIKCA o kazanicak.
Oysaki onu takmayip " gel oglusum senle oyun oynayalim beraberce, oyun trampolinden ibaret degil" diye ogrettiginizde hem siz kazanirsiniz hemde cocugunuz...
Siz onlarin evini suzerken oglunuzda sizi suzuyor bilin hani.
Cocukla bahcede oynanilicak bursuru oyun var " piknik/ salincak kurma/ cicek/ meyve sebze ekme/ top/kor ebe.
Bunlarin hepsi 2 yasindaki cocukla oynanilir.

O sinir koyduysa sizde cit yaptırın,hıhh çokta cipimde demenin show hali olur!
Ucuza hazir citler var
Çocuğunuz içinde daha çok kucuk büyük Oyuncakçılar oluyor oralarda uygun fiyata kaydırak var kocanizin elinden geliyorsa Salıncağı kendi yapabilir

O sinir koyduysa sizde cit yaptırın,hıhh çokta cipimde demenin show hali olur!
Ucuza hazir citler var
Çocuğunuz içinde daha çok kucuk büyük Oyuncakçılar oluyor oralarda uygun fiyata kaydırak var kocanizin elinden geliyorsa Salıncağı kendi yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…