Aslında aranızda belirgin bir problem,elle tutulur bir sorun yok gibi görünüyor.
Çocuğunu kıyasliyor dediniz,inanın o yaş annelerinin yanlis yada doğru hep yaptığı bir durum bu...Ben de o yollardan geçtim,iki kelimelik cümle kurdu diye çocuğuna dahi muamelesi yapanları da gördüm,güldüm geçtim :)
Çocuğunu uyuturken bahçeye girdiğinizde uyarmış,bu da bir sorun değil aslında anlaşılabilir bir şey.
Bahçesine pahalı oyuncaklar koymuş...Ee çok normal değil mi,kucuk bir çocuğu var ve maddi imkanı da uygunsa neden yapmasın.
Bunu sadece sizi sinir etmek için yapmış olamaz.
Komşuları çagiriyormus, ee buda normal...Bunu da sırf sizi sinir etmek için yaptığını mi düşünüyorsunuz ?
Bahçeye set çekmesinin de sizin duşunmediginiz başka bir sebebi vardır zannediyorum,o sizin bahçeye giriyormuş sonuçta...Belki kendi çocuğunun zarar görebileceği bir şeyler gordu bunu engellemek adına yaptı.
Kısacasi aranızda soğuk savaşı gerektiren hiç bir şey yok gibi görünüyor...Sanki yaptığı bir şey sizi rahatsız ettigi için,her yaptığı gözünüze batmış,her şeyde size karşi yapılmış gibi bir anlam cikarmissiniz.
Sizin yerinizde olsam hazırlık yapar , yan komsunuzda dahil bir kaç komşuyu çaya cagirirdim...İletişim herşeyin çözümü olabilir.Niyeti gerçekten kötü bile olsa sizin bu tavriniz karşısında yumuşayıp hatasını anlayacaktır.
Bir de çeşit çeşit insan var,herkesle kafamizin süper uyuşması gerekmiyor...Maksat biraz muhabbet olsun,komşular arasında husumet yasanmasin...Bende hoşuma gitmeyen bir durum olduğunda kendi fikrimi söyleyip ötesine hee deyip geçiyorum,tavsiye ederim :)