Merhaba kk üyeleri ,ezelden beri hep bahçeli evim olsun diye hayal etmişimdir ama benim için kabus olacağı hiç aklıma gelmezdi
merkeze uzak ama lüks bir siteden borç harç içinde bir ev aldık. Hep elit insanların oturduğu bir site .Taşındıktan kısa bir süre sonra bebek tedavisi için işimi bıraktım yan komşularimla bahçelerimiz bir. Taşınırken yan komşum çok sıcak davrandı başta herşey iyiydi ama karakter olarak dediğim dedik sabit fikirli hep herkesi bastıran kendi doğrularını direten bir yapıda ..ikimizde aynı vakit hamile kaldık ve suan çocuklarımız 2 yasina geldi.ben başta beraber oynarlar diye çok sevinip umitlenmistim ama komşum gitgide çocuğuyla kafayı bozdu, atıyorum bir ortamda benim çocuğumdan laf açıldı bu hemen benim oğlumda şöyle yapar vs hep kendi çocuğunu on plana çıkarmaya çalıştı. Sürekli bir yariş haline girip anneligimi eleştirmeye başladı inanilmaz soğudum. ..okumuş üst mevki sahibi birı benimde ondan geri kalan eksiğim yok ama dr olduğu için diğer komşular sanki ona daha çok ilgi gösteriyor ..gerçek yüzünü göremiyorlar ...bana her elestirisinde komşudur dedim alttan almaya çalıştım ,eşim benim gibi değil onla inatlasip sallamıyor ,kadın artık bizim bahçedeki ağaçlara otlara bile karışmaya başladı şunları kesturun düz hıza olsun hortumunuzu kaldırın çocuklar düşmesin falan çizmeyi aşmaya başladı eşim de hiçbir dediğini yapmayıp ters cevaplar vermeye başladı ...biz borçla harçla evini zorla alan orta gelirli bir aileyiz belki sitede en alt gelirli bizleriz inanın bunların hiçbiri umrumda değil de kadın bahçesine çocuğu için park yaptı dev havuzlar trambolin vs bizim yapamayacağımız şeyler yapmaya başladı ve çocuk bu nihayetinde kadını sevmesem de çocuğum istediği için arada bir mecburen onun bahçesine giriyorduk. Yanlış anlaşılmasın herkes herkesin bahçesine giriyor sitede ortak bahçeler evler yanyana. ..bir iki gün çocuğunu uyuturken biz ordaydik seviyesiz ve kabaca suan çocuğumu uyutuyorum dedi ben çocuğumu alıp çıktım bir dahada onun bahçesine sokmadim. ..birde kadın çocukları sürekli kıyaslıyor benim çocuğum fiziken minik kalmasına rağmen konuşma becerileri onunkine göre önden gidiyor ve kadın zorla çocuğuna benim çocuğumun söylediklerini öğretmeye çalıştı kaç kez yanımda ...öyle kıskanç öyle bencil biri kı sanki biz insan değiliz bizim çocuğumuz kiymetsiz dünya o ve çocuğunun çevresinde dönüyor. ..ondan iyi birşeylere sahip olmanızı çekemeyen çok hırslı garip bir insan ...bir gün bir baktım 2 bahçe arasına sinir çekmiş ,kısaca çocuğunu bahçeme sokma diyor ,çılgına döndüm (bu arada sevdiği komşuları bahçesine davet edip onların çocuklarını oynatıyor bize nispet yaparcasına ) eşime ona laf sokacağım dedim hiç muhatap olma ama çocuk ağlarsa gir bahçesine engel olamaz diyor ...aslında sorun bahçesi ve oyuncakları değil evimin yanibasinda nefret ettiğim bir insan çocuğumu çıkarmak bile istemiyorum bahçeye kadınla karşılaşmamak için. ..yaptığı ayıbı ne şekilde yüzüne vuracagimi düşünüyorum ...birde kadının okumuş olduğuna bakmayın sitenin en dedikoducusu, evinde perdeden gozukmedigini sanıyor ben mutfaktayken eşim yardım ederken ya da bahçede hep onu pencereden bizi dikizlerken görüyorum ...lüks sitesi batsın diyorum bu evin beni bu denli mutsuz edeceğini hiç düşünmemiştim
diyorum 2+1 aapartman katında otursaydik bir çekyat atsaydım ama huzurum yerinde olsaydı
bir ruh hastası saygısız komşu yüzünden çok mutsuzum evimden nefret ediyorum ...işin kötüsü elde etmek istediklerine bir yağ çekiyor bir yalancı gülmeler vs anlatamam. ..genel olarak ben biraz çekingen çok sosyal olmayan biriyim az olsun öz arkadaşlarım olsun istiyorum ama bu kadın tüm siteyi çevresinde topladı dışlanmış hissediyorum ....Bu kadına karşı nasil bir yol izlemeliyim ona insanlık dersi vermek için ??? Tavsiyelerinizé acil ihtiyacım var