Komik cinsel anılar

Ben de sasirmistim dedim igreniyosa ozaman kaseden de yemez artik :)

Acaba yanlış mi biliyorum diye baktım ama caız değıl gibi şeyler yaziyo. Haklısınız kimseye düşmez de duşununce dinimizde caiz gibi gelmedı bana.
O yaziliyo bu yaziliyo internette her yazilana inanacaksak. Ayrica "caiz degil gibi geliyor" diyemezsin. Sen mesela doktor olmadan birinin ameliyatini yapabilir misin? Bunun uzmani olman gerekir. Dini konularda da oyle. Kendi kendine fetva veremiyorsun. Ya da kurandan veya hadislerden acikca delillerle gelmen gerekir birseye helal veya haram diyebilmen icin

Sana ne ben istedığımı derim. İstediğim gibi yorum yaparım sana mi sorucam

Delil getir. Ayet veya hadis.. ama su hoca bunu soyledi surda su yaziyor internet sitesinde gordum vs bunlar bo
Burada dini konular yasak, ama falan hoca filan hoca kısmını da kabul etmiyorsan direk bu konuda hiç ayet ve hadis yok. İstediğini yorumladığını yapar herkes. Banlanacağım senin yüzünden.

Sana ne ben istedığımı derim. İstediğim gibi yorum yaparım
Yorum yapmayi bana sormana gerek yok tabi. Sen yetkili olmadigin halde dini konularda fetva veriyorsun. Su haram bu haram diyemezsin. Biz de sana sormadik neyin gubah olup olmadigini. Birsey iddia ediyorsan, ozellikle dini konularda; insanlara bunu delillerle sunman lazim
Sana ne ben istedığımı derim. İstediğim gibi yorum yaparım sana mi sorucam

Burada yasak olmasa ben sana şimdi güzelce sunarımm da. Yasak diye yazamiyorum. Daha once bamlandım. Bide senin için bamlanamam. Ayrıca benim yazdığım herşeye illa sende alıntı yapmak zörunda değılsın. Bana sormadıysan yorumumu dikkata alma geç. Ne diye bana laf yetiştiriyosun

Ay gerçekten herkes ne çok biliyor

Durun bitanede ben anlatayım Benden hiç beklenilmicek hareket

Eşim bir dönem bana oral yapmaya takmıştı bende istemiyodum yok falan diyodum neyse bir gün beni ikna etti bende aslında malimi bildiğim için bu yapamazki diye içimden geçirdim Allah var yukarda Neyse başladı bu aradan bir 5 dakika geçti adam koşarak ogure ogure tuvalete gitti başladı kusmaya ulan dedim adama noluyor meğersem bizim minnoşum midesi hassasmis oyle şeylere gelemiyomus Tamda tahmin ettiğim gibi Eee madem hassassin Aslanım ne diye yapamayacagin şeylerin altina giriyosun demezlermi adama Lafta magalda kul bırakmaz ama icraata gelince sıfır

Ayy bu güldürmedi kendini çok kötü hissetmedin mi ya ben çok pis tribe girerdim

Nasıl yani kocası baldıza mi yazmış bunu? Ses olan yere gitme ne demek anlamadim

Nasıl yani kocası baldıza mi yazmış bunu? Ses olan yere gitme ne demek anlamadim

Yok kadin kardeşine yazmış galiba.
Ses olan yere gitme demesi de sevişme sesi işte.
O kizcagizin yerinde ben olsam o eve bir daha adim atmam sulaleye de rezil ederdim onlarin bu yaptigini duymayan birakmazdim. Evde insan oldugunu bile bile gunduz gozuyle kapi acik sevişmek bildigin gostermeye calişmak zaten.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz başlığında sevişirken kocasının üstüne işeyen bir üye vardı tam burası için uygunmus o kadın üstte sevisiyorlar kadına bir anda gülme geliyor. Adam diyor ne gülüyorsun adamın haline daha çok gülüyor. Çişi de var. İnsan çişi varken kaçırmamak için kastıkca iyice gülme krizine girer ya, e bir de hala adam içinde, kadın bir salıyor son damla akana kadar bir tane de ishal olup odanın ortasına kakasını yapan vardı ama o pek güldürmemisti

Ay evet ya sıra sana da gelecek demiş bir de. Ne değişik tipler var kızcağız travma yaşamıştır resmen. Ses olan yere gitme diyeceğine kapa kapını sessiz sessiz yap edepsiz karı

Ayy bu güldürmedi kendini çok kötü hissetmedin mi ya ben çok pis tribe girerdim
Yok ben kendimden eminim neden kötü hissedeyim onun sorunu yani benim esim herseyde gider kusar benimle ilgili degildi adamın genel hali bu fazla yese kusar sabah kalkar kusar bla blaaaa hep böyle yani

Kiz ne diyosun

Yok ben kendimden eminim neden kötü hissedeyim onun sorunu yani benim esim herseyde gider kusar benimle ilgili degildi adamın genel hali bu fazla yese kusar sabah kalkar kusar bla blaaaa hep böyle yani
Hahaha kıyamam ya hassas mideli adam bir arkadaşımın eşi öyle, başak burcu olabilir mi
Valla net hatırlamıyorum konuyu da adam seviştikten sonra duşa mi ne giriyor kadın da ishal Olmuş adam çıkmayınca halinin ortasına mi yapmıştı ne. Odada kitli mi kalmıştı detay hatırlamıyorum da halinin ortasına yaptığını çok net hatırlıyorum

Neler var tobe tobe benim eşim yay burcu yükselini akrep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…