Komik cinsel anılar

Bir mesaj gördüm geçenlerde baya eski 2013ten, yine buna benzer cinsel anılı birsey.
Bu mesaj bugun buraya yazilsa sağlam linç sebebi resmen ama o zaman kimse bisey yazmamiş aksine komik bulmuşlar sasirdim. 😂😂😂

Arkadasinin arkadasinin basina gelmiş. Evde baldiz varken kapi acik sevişmişler kiz da bunlari gormuş apar topar evden cikmis gitmiş.
Ardindan kiza mesaj atmiş "sira sana da gelecek, ses olan yere gitme aklinda olsun" şeklinde. 😮😮

şuan boşanma aşamasında oldugum eşimle olmuştu.evlendikten 1 ay sonra falan balayına gidebilmiştik.ben biraz fazla ses çıkarıyomuşum zirveye ulaştıgım zamanlarda eşim evdeyken hep agzımı kapatırdı komşular duymasın diye. otelde önemsememiş adam da. o da kapısı çaldı sonra apar topar toparlanıp kapıyı açtı adam resepsiyonist gelmiş abi tvnin sesi fazla açıkmış yan odadan şikayet ettiler kısarmısınız diye. ikimizde çok utanmıştık. kapının karşısında tv görünüyo kapalı . yazık adamda diyemedi tabi sessiz sevişin diye. :skandal::skandal:

şuan boşanma aşamasında oldugum eşimle olmuştu.evlendikten 1 ay sonra falan balayına gidebilmiştik.ben biraz fazla ses çıkarıyomuşum zirveye ulaştıgım zamanlarda eşim evdeyken hep agzımı kapatırdı komşular duymasın diye. otelde önemsememiş adam da. o da kapısı çaldı sonra apar topar toparlanıp kapıyı açtı adam resepsiyonist gelmiş abi tvnin sesi fazla açıkmış yan odadan şikayet ettiler kısarmısınız diye. ikimizde çok utanmıştık. kapının karşısında tv görünüyo kapalı . yazık adamda diyemedi tabi sessiz sevişin diye. :skandal::skandal:
Valla biz kimseye hiç bişekilde uyarı yapmıyoruz ne otelde ne evde. Millete neyse benim odamdan.😆

Bende komik anı yok ama durun komik bir fıkra anlatayım size :KK70:
Kadının birinin 3 kızı varmış ikisini evlendirmiş . En son küçük kızı kalmış neyse onu da evlendirmiş .
Aradan zaman geçmiş evde kendi başına sıkılmış.
En büyük kızının evine gitmiş
-Ne yapıyon kızım nasılsın demiş
Kız :
-iyim anne ev işi yaptım şimdi çay demleyeceğim demiş
Anne :
-iyi olmuş kızım Bi bardakta bana koy demiş.
Çaylarını içerken Anne
- Kocanla aran nasıl kızım ? diye sormuş
Kız :
- İyi anne çok şükür geçiniyoruz demiş
Anne :
- Diğer iş nasıl peki ? diye sormuş
Kız:
- İyi anne haftada 3/4 oluyor işte demiş :)
Anne :
- iyi iyi çok güzel demiş .
Anne Kalkmış bu sefer Ortanca kızının evine gitmiş
- Ne yapıyorsun kızım nasılsın? diye sormuş
Kız :
- İyiyim anne pasta yaptım onu yiyecektim . demiş
Anne :
- Bir dilimde bana koy beraber yiyelim demiş
Neyse pastalarını yerken Anne sormuş bu kızınada
- Kızım kocanla aran nasıl? diye
Kız:
- İyiyiz anne şükür . demiş
Anne :
- O iş nasıl peki ? diye sormuş
Kız:
-Haftada 4/5 oluyor işte demiş :)
Anne :
- ooooo güzeeel güzelll çok güzel demiş.
Sonra ordanda yeni evlendirdiği en küçük kızının evine gitmiş
-Ne yapıyorsun kızım nasılsın? diye sormuş
Kız:
-iyiyim anne ekmek yapacağım un eliyorum demiş.
Anne eleği bana ver kızım sen dök ben Eleyim demiş . Neyse Unu elerken Anne sormuş bunada
-Kızım kocanla aran nasıl diye
Kız:
- iyi anne geçinip gidiyoruz işte demiş
Anne :
- diğer iş nasıl peki demiş
Kız:
- iyi anne işte haftada bir defa oluyor demiş
Anne şaşırmış üzülmüş
-Ayyyy Kızııııımmm niye öyle dedin siz daha yeni evlisiniz demiş .
Kız da
-E Ne olacak anne bi vurduğunda iki dudağı bir araya bir haftada anca geliyor zaten demiş :) :KK70::halay:
Anne deee sevinip omuzlarını sallayarak kızımmmmm bu üçtende güzelll beştende güzel üçgende güzel beştende güzel demiş :))))) :KK70: :KK70:
Yaaa ben anlamadım bunu iki dudağı bir araya kısmını çok salak hissettim 😭😭😭

Neyse herkesin yaşantısına saygim var da bu biraz agir geldi hayattan sogudum resmen bir de iyi yikandi diyorsunuz ya siz tatli tatli caciginizi da iciyorsunuzdur o kasede cunku iyi yikandiysa sıkıntı yok. Eh gözünüzün önünde oldugu icinde her daim o geceyi unutma imkaniniz yok. Hayatta basarilar diliyorum
Pardon da neden içemeyecek cacığını bu kadın o organı hem içine almış hem ağzına herşeyi bıraktınızda kasenin durumuna mı taktiniz bence kendilerinin tercihi isteyen güler geçer isteyen başka birşey yapar ama sizin takıldığını konu tuhaf geldi bana

Pardon da neden içemeyecek cacığını bu kadın o organı hem içine almış hem ağzına herşeyi bıraktınızda kasenin durumuna mı taktiniz bence kendilerinin tercihi isteyen güler geçer isteyen başka birşey yapar ama sizin takıldığını konu tuhaf geldi bana
Yeni üyelerinde +18 gezmesi çok manidar

Niye yeni üyelere + 18 yasağı mi var

Kilolu olduğum dönemdi. Ben yatakta biraz yukarıda duruyordum arkam dönüktü. Elini bir attı o an göbeğimi memem zannetmiş tabiri caizse yoğuruyor 😐 önce bir anlamaya calistim. Şimdi desem ki o benim göbeğim sen yanlış yoldasin, kendimi de aşağılamak istemedim 🥴 ama artık sonunda dayanamadım elini alıp olması gereken yere koydum. Bir süre sessizlik oldu. Bir durduk. İçimden "Bir şey söyleme" diye yalvarıyorum 😂 söyledi ama "Göbeğini memen zannettim" dedi. Sen niye durum bildirimi yapıyorsun ki simdi 🥴 herkes ne.oldugunun son derece farkında. Sonra kalktim gittim falan bayağı bir zoruma gitti 😒 şimdi anlatınca komik bir anı oldu ama zamanında travması başkaydi😅

Kilolu olduğum dönemdi. Ben yatakta biraz yukarıda duruyordum arkam dönüktü. Elini bir attı o an göbeğimi memem zannetmiş tabiri caizse yoğuruyor 😐 önce bir anlamaya calistim. Şimdi desem ki o benim göbeğim sen yanlış yoldasin, kendimi de aşağılamak istemedim 🥴 ama artık sonunda dayanamadım elini alıp olması gereken yere koydum. Bir süre sessizlik oldu. Bir durduk. İçimden "Bir şey söyleme" diye yalvarıyorum 😂 söyledi ama "Göbeğini memen zannettim" dedi. Sen niye durum bildirimi yapıyorsun ki simdi 🥴 herkes ne.oldugunun son derece farkında. Sonra kalktim gittim falan bayağı bir zoruma gitti 😒 şimdi anlatınca komik bir anı oldu ama zamanında travması başkaydi😅
afedersiniz ama acayip komik :KK70:

'Tabiri caizse yoğuruyor' YARILDIM😆😆

Yeni evliydim. Adetimin son gününde içimde tampon varken ilişkiye girme gafletinde bulundum. Tampon ta okyanusun öteki kıyısına kadar gitti, ipi de kızıl denizin ortalarında bir yerlerde kayıptı. Paniğimi tahmin edebilirsiniz. Hemen jinekoloğumu aradım, kalabalık bir klinik, sekreter çıktı. Dedim "tampon kullanmıştım ama çıkartamıyorum ipi kayıp" Sekreter de "bir cimbızla çıkartın" dedi. Ne mümkün "çıkartamam" dedim çıkartırsın çıkartamam. Sonunda "o zaman akşam gelin son hastadan sonra sizi alırız yardımcı oluruz" dedi kadın. Tam teşekkür ettim kapatacağım sekreter bu sefer telaşlı bir şekilde:
- Bir dakika bir dakika tampon şu an tam olarak nerede?
- (Nerede olacak) ....şeyde
- haznenin içinde mi şu an?
- evet
- e siz bizim kayıtlarımızda bakire olarak gözüküyorsunuz
- yok o durum değişti evlendim ben
-ha tamam o zaman
Yemin ederim telefonun öteki tarafından da kıs kıs gülme sesleri geliyordu... Neyse sonra biraz rahatlayınca kendim çıkartabildim.
Nekadar sacma bir soru. Insanin ozel hayati kimi ilgilendirir. Erkekler evlenmeden once her halti yiyorken kadin yapsa kotu oluyor.

Benim anlatmak istedigim şu burda olay hijyen olayi degil mi size gore tabak pislendi kirlendi hangi mikrop 100 derecede yikanip canli kalabilir ki hani sizi surda anlayabilirim penis degdikten sonra yikanmamis olsa o zaman tepkinizde sonuna kadar haklisiniz ama yikanmis temizlenmis eski halini almis yani mikrop yoksa burdaki sorun nedir tam olarak
Evet haklisin kadinin eli de degmis oraya.o ellerle yaptigi yemegi de yiyorlar.

X