- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Aynen aradigim yorumYalniz bisey solicem uyurken ilişkiye girip bunu farketmemek için veya ilişki esnasinda uyumak için penisin kucuk olmasi lazim.
İstedigi kadar uykusuz olsun insan o ordayken ve ilişki temposundayken uyunmaz ya da uyuyorken hiç ıslanmadan hazirliksiz ilişkiye filan da girilmez irice bisey olsa mümkün değil.
Aynen bendeİlk üye olduğumda ben de şaşırmıştım valla nasıl yani Admin erkek mi demiştimzaten bu kadar kadını bir araya da bir kadın biraz zor getirirdi
Bir de isabelle evli olduklarını duyduğumda da şaşırmıştım bunlar aynı gün olmuştu tabiİlk üye olduğumda ben de şaşırmıştım valla nasıl yani Admin erkek mi demiştimzaten bu kadar kadını bir araya da bir kadın biraz zor getirirdi
Neden şaşırdın ona ona şaşırmadım ben böyle bir sitenin erkek tarafından kurulması çok şaşırtmıştı beniBir de isabelle evli olduklarını duyduğumda da şaşırmıştım bunlar aynı gün olmuştu tabi
Ekşi sözlüğü de bir kadın kurmuş olabilir mi acabaNeden şaşırdın ona ona şaşırmadım ben böyle bir sitenin erkek tarafından kurulması çok şaşırtmıştı beni
Aslında ilk evli olduklarını gördüm o ara erkek olduğunu öğrenmiş oldum ikisi bir arada şok etmişti beniNeden şaşırdın ona ona şaşırmadım ben böyle bir sitenin erkek tarafından kurulması çok şaşırtmıştı beni
Olabilir belkiEkşi sözlüğü de bir kadın kurmuş olabilir mi acaba
İmkansız, o erkek olduğunu hiç saklamadı, karıştırmış olmalısın. Ben de 2010 mart annelerine uyarı çektiğinde öğrenmiştim erkek olduğununasıl erkek yakızım falan yazmış bazı mesajarda
Utandım vallahiYalnız kazeni de burayla uğraştıracak kadar uzattınız ya bravo inatlaşanlara
Utanmana gerek yok. Kimse kimseyi gerçekten tanımıyor, özgürce konuşabilmek içşn buradayızUtandım vallahi
yukarı kaydırKasenin markası ne? Linki var mı?
Evet canım olduk, 5. gün oluyor bugün.
Kesinlikle katılıyorum, eğlenceli bi sayfa olacaktı G gul2016 cok güzel düşünmüş ama, herkes cımcızla dolaştığı ıcın maalesef kaldı öyleceya konu çok güzelmiş aslında. bazı mesajlara da çok güldüm. ama sadece 8 sayfa falan. gerisi ya salata kasesi ya haram helal muhabbeti. niye böylesiniz hanımlar ya. keşke bir olayım olsa da yazabilsem ben de