Komik cinsel anılar

Aynen aradigim yorum Kizlar erkege tecavuz felan yazînca aklima palu ailesi geliyor

nasıl erkek ya kızım falan yazmış bazı mesajarda
İmkansız, o erkek olduğunu hiç saklamadı, karıştırmış olmalısın. Ben de 2010 mart annelerine uyarı çektiğinde öğrenmiştim erkek olduğunu
Ama eşinin de burada olduğunu şimdi öğrendim.

Burdaki bu uyunin yazdıklarından sonra aklıma geldi bende eşimle ilk evlendigimiz zaman pozisyon değiştirirken ses çıkmıştı o kadar çok utanmıştım ki esim aynı şekilde ohaaa gerçekten yaptin mı bunu osurdun mu diye uzaklaşıp gülmüştü o kadar yemin ettim vallah osurmadım diye simdi alıştı bazen ilişki istediği zaman gel seni fosurdatayim der

ya konu çok güzelmiş aslında. bazı mesajlara da çok güldüm. ama sadece 8 sayfa falan. gerisi ya salata kasesi ya haram helal muhabbeti. niye böylesiniz hanımlar ya. keşke bir olayım olsa da yazabilsem ben de
Kesinlikle katılıyorum, eğlenceli bi sayfa olacaktı G gul2016 cok güzel düşünmüş ama, herkes cımcızla dolaştığı ıcın maalesef kaldı öylece

Mesela o ses olayını ben de yaşadım doggy sonrası ilk kez ordan oyle bi ses cıkıyor, şok oldum, eşim ihtimal vermiyor, ordan çıktı diyorum yok yaa diyor, sonrakilerde adam bekliyor ses cıkacak mı diye tepemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…