- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.213
- 31
Sor sor yükselen onemliBenimki de yay ama yükselenini sormadım hiç bak sorayım dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sor sor yükselen onemliBenimki de yay ama yükselenini sormadım hiç bak sorayım dur
Öğrendim yaya yengeç çıktıı. Ben de ikizlere teraziyim. Yengeç iyidir ama ya sadık evcimen vur kafasına al lokmayıSor sor yükselen onemli
Burada yasak olmasa ben sana şimdi güzelce sunarımm da. Yasak diye yazamiyorum. Daha once bamlandım. Bide senin için bamlanamam. Ayrıca benim yazdığım herşeye illa sende alıntı yapmak zörunda değılsın. Bana sormadıysan yorumumu dikkata alma geç. Ne diye bana laf yetiştiriyosun
Bende kova yükselenim akrep eşimle uyumluyuzdurÖğrendim yaya yengeç çıktıı. Ben de ikizlere teraziyim. Yengeç iyidir ama ya sadık evcimen vur kafasına al lokmayı
Ayy içim çıktı gülmekten hahahhaKilolu olduğum dönemdi. Ben yatakta biraz yukarıda duruyordum arkam dönüktü. Elini bir attı o an göbeğimi memem zannetmiş tabiri caizse yoğuruyor önce bir anlamaya calistim. Şimdi desem ki o benim göbeğim sen yanlış yoldasin, kendimi de aşağılamak istemedim ama artık sonunda dayanamadım elini alıp olması gereken yere koydum. Bir süre sessizlik oldu. Bir durduk. İçimden "Bir şey söyleme" diye yalvarıyorum söyledi ama "Göbeğini memen zannettim" dedi. Sen niye durum bildirimi yapıyorsun ki simdi herkes ne.oldugunun son derece farkında. Sonra kalktim gittim falan bayağı bir zoruma gitti şimdi anlatınca komik bir anı oldu ama zamanında travması başkaydi
Canım keşke odasını daha önce ayırsaydın da yavrun böyle bir duruma maruz kalmasaydı...Bir tanede ben anlatayim biz ise koyulmusuz tabi oğlum kücük 3 yasında bizim odamızda besiğinde uyuyor sonra kalkmış bize bakıyor siz napıyonuz demez mihem cok utanmıştık hem de cok korkmustum sonra odasını ayırmak zorunda kaldım
Çocuğunuz odadayken birlikte olmamanız gerektiğini bilmiyor muydunuz gerçekten? Pes!Bir tanede ben anlatayim biz ise koyulmusuz tabi oğlum kücük 3 yasında bizim odamızda besiğinde uyuyor sonra kalkmış bize bakıyor siz napıyonuz demez mihem cok utanmıştık hem de cok korkmustum sonra odasını ayırmak zorunda kaldım
Canım keşke odasını daha önce ayırsaydın da yavrun böyle bir
Bilmiyorduk mükemmel bir ebebeyin olarak gelin ögretin bize...Çocuğunuz odadayken birlikte olmamanız gerektiğini bilmiyor muydunuz gerçekten? Pes!
Yeni evliyim çocuğum yok dolayısıyla mükemmel bir ebeveyn de değilim ama çocuğun yanında hele de artık konuşan anlayan 3 yaşında bir çocuğun yanında ilişkiye girilmeyeceğini bilebiliyorum...Bilmiyorduk mükemmel bir ebebeyin olarak gelin ögretin bize...
Herkes ebeveyn olmamalı hatta gerekirse bir teste tabi tutulmalı derken tam olarak bunu kastediyordum :/Bilmiyorduk mükemmel bir ebebeyin olarak gelin ögretin bize...
Her şeyin farkına varmaya başladığı bir yaş bir de Şaka gibiYeni evliyim çocuğum yok dolayısıyla mükemmel bir ebeveyn de değilim ama çocuğun yanında hele de artık konuşan anlayan 3 yaşında bir çocuğun yanında ilişkiye girilmeyeceğini bilebiliyorum...
Aynen öyle yaHer şeyin farkına varmaya başladığı bir yaş bir de Şaka gibi
İnanmıyorum ya !Bir tanede ben anlatayim biz ise koyulmusuz tabi oğlum kücük 3 yasında bizim odamızda besiğinde uyuyor sonra kalkmış bize bakıyor siz napıyonuz demez mihem cok utanmıştık hem de cok korkmustum sonra odasını ayırmak zorunda kaldım
Ayyyyy benim de ara ara iç geçmelerim olur. O gece uykum var ama kocişkoyu kırmak istemiyorsam gözlerimi dinlendirebilitorumBu arada kendi veya eşi sevişirken uyuyakalan var mı hiç aranızda? Eşimle benim uyku ritimlerimiz hiç uyuşmaz. Ben kendimi bildim bileli işim olsun olmasın 6,30 gibi uyanırım her sabah, haliyle gece de erken yatarım. Eşim ise gece oturur, neredeyse sabaha karşı yatar, işi var ama öğleden sonra ve akşamları çalışır. Evliliğimizin başlarında ben bu duruma uyum sağlamakta epey zorlandım. Eşimle aynı saate yatmam lazımmış gibi, ona ayak uydurmaya çalışıyor, onunla beraber oturuyordum, ama yine sabahın köründe uyanıyordum. Ev işi, yemek, iş derken epey yoruluyordum, bir de uykusuzdum. Bir gece eşimle sevişiyoruz ama ben haftalardır öyle uykusuzdum ki, benim bir içim geçmiş, bir an için uyuyakalmışım. Eşim bayıldım zannedip, paniklemiş “iyi misin? Ne oldu” diye telaşlı haldeki sesine uyandım. “Yok iyiyim” falan dedim. Ancak epey sonra ona itiraf ettim “o gece bayılmadım, uyuyakaldım” diye
Ay o havayı yaşayan bi tek benim sanıyordumYa aynısını biz de yaşadık onun,ikimiz de şok olmuş bir şekilde bir birimize bakıp nerden geldi o ses demiştik aynı andaHavanın girdiğini anlar anlamaz pozisyonu değiştiriyoruz ki o saçma şeyi yaşamıyoruz artık
Ben de kızdım eşime salata kasesini görünce ama o anda bir şey diyecek durumda değildim, insan leğen vb bir şey kapar. Neyse salata kasesi annemden kalmaydı atamadım ama çok iyi yıkandı.