Komik cinsel anılar

Gece uyurken eşime sırnaşmışım adam da hatunun niyeti bozuk kaçırmayayım demiş, kalkmış lavaboya gitmiş geri gelmiş yatmış yanıma, sarılmış, öpmüş bende tık yok uyuyor musun diye sormuş evet demişim ve tekrar uyumuşum. Adam bütün gün dalga geçti benimle "uyur sevişir, kandırdı beni" diye.

Ayy içim çıktı gülmekten hahahha

Normalde buraya gelip sizlerin hikayelerini okuyup gülüp gülüp çıkardım ama bu sefer yukarda bir arkadaş benzer bir hikayesini anlatmış görünce bende benimkini yazmak istedim..

Dün gece uyurken eşimle biraz oynamışım yani insanın eşi bu elim kaymış.. Sonra eşim de tabi uyanıp beni öpmüş falan o da elini kolunu olmayacak yerlere koyunca ben o esnada tabi bi uyandım kendime geldim baktım elim olmayacak yerlere gitmiş eşim zaten niyeti bozmuş tek gözüm kapalı uykusuzluktan zor konuşur bir vaziyette "eşime dönüp hayır hayır bilerek yapmadım yanlışlıkla yaptım uyuyordum ben yine uyucam" deyip yatağın diğer ucuna doğru geçmeye çalıştım..(sanki kötü adam ırzıma geçmeye çalışıyormuş gibi iffetimi korumaya çalışma çabam ) Anlamsız saçma bir şekilde panik geçirdim o an sonra eşim bana sarılmaya çalıştı.. Ben hala adamdan kurtulmaya çalışıyorum falan, eşim "aşkım sakin ol gel tamam sadece sarılacağım şey yapmıcam seni" dedi ve bir kahkaha patlattı ki herkes duymuştur gecenin o sessizliğinde.. Bende tabi o an uykumu tamamen terkedip olayı tam olarak idrak ettiğimde eşimin kahkahalarına ortak oldum.. Millet gecenin bir yarısı uyanıp seks yapar biz yapmadığımız sekse katıla katıla güldük.. Sonra sarılıp uyuduk.. Sabah eşim işe giderken " si.. lmekten korkan masum köylü" diyerek yanağıma bir öpücük kondurup güle güle çıktı ve gitti yatak odamızdan...

Canım keşke odasını daha önce ayırsaydın da yavrun böyle bir duruma maruz kalmasaydı...

Çocuğunuz odadayken birlikte olmamanız gerektiğini bilmiyor muydunuz gerçekten? Pes!

Bilmiyorduk mükemmel bir ebebeyin olarak gelin ögretin bize...
Yeni evliyim çocuğum yok dolayısıyla mükemmel bir ebeveyn de değilim ama çocuğun yanında hele de artık konuşan anlayan 3 yaşında bir çocuğun yanında ilişkiye girilmeyeceğini bilebiliyorum...

İnanmıyorum ya !

Ayyyyy benim de ara ara iç geçmelerim olur. O gece uykum var ama kocişkoyu kırmak istemiyorsam gözlerimi dinlendirebilitorum

Ay o havayı yaşayan bi tek benim sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…