merhabalar yerle bir olan moralimi oncelikle duzelttiginiz icin tesekkur ederim :) Bazi hikayelere cok guldum :)
2 hikayede benden gelsin o zaman.
1.si partnerimle birliklteligimizin ilk zamanlari bende gereksiz bir saten hastaligi basladi illa hersey saten olucak. Yatak ortusu saten, gecelik saten. Girdik yataga ben sozde adama kur yapicam. Hareket ediyorum ama aralarda kayiyorum denge saglanamiyor ama devam aslada cikartmiyorum geceligi cok para vermistim o zaman en sonunda bu ayakta ben yuz ustu ustu uzaniyorum bu beni o anki heyecan ile kendine dogru ayaklarimdan cekmeye calisinsa satenlerin gucu ile kaydilartan kayar gibi yataktan kayip imkansiz bir sekilde hem ben yuz ustu yataktan dustum hemde adami dusurdum. Saten meragimin ilk ve son gunuydu.
2. En cok utandigim an olabilir. Esime regli oldugumu sabah soylememe ragmen aksam bana sirnasinca nasilsa biliyo ona gore yaklasiyor diye dusundum
Los bir karanlikta sirnasiyo opuyo vs bendede tampon var. Kasiklarimi tam operken ay dur ip var bi dk deyip hoop diye tamponun ipini cekti ve tampon alnina carpmis. ikimizde ayni anda ciglik attik ve ikimizde banyoya kostuk ve uzun bir sessizlik oldu ve gulmeye basladik. Bana aciklamasi ise tamponun ipi bu kadar uzun mu olurmus o nerden bilsinkis tamponun ip uzunlugunu normal bir ip sanmis