- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
Her okuduğumda ilk defa gibi gülüyorumKutsal Kase'yi hortlatmışsın
Tamam ayıp ama o sesler isteyerek cikmiyor ki, eşim bazen benim ağzımı kapatır cok ses çıkmasın diye yani istemsizce çıkıyor.
Şöyle bir taktik var; ağzınızı çok az aralık bırakarak derin derin nefes alın o zaman çıkmıyor sestaktigi varsa alalim diyecektim ama demek ki yapisal bi durum bu
La hortlatmışınız yine konuyu. Ama çok güldüm. Benim de bir tampon anım var; adetimin son günleriydi, aynı şekilde eşime söylemiştim, bilerek yanaşıyor sandım ama baktım epey yanaştı yani limana tam yanaştı . Bir şey demedim o an sonrasında bir baktım ip yok. Tampon ise taaa..... Hawai adalarına kadar gitmiş, ipse okyanusun derinliklerinde kayıp, mümkün değil çıkartamıyorum. Yeni evliydik, ben bir panik oldum, eşime de çaktırmıyorum. Hemen doktorumu aradım. Sekreter çıktı dedim ki tamponun ipini açmadan takmışım ipi bulamıyorum çıkartamıyorum. Sekreter cımbızla çıkart diyor yok dedim çıkartamam. Neyse dedi bugün doluyuz ama akşam son hastadan sonra gelin biz çıkartırız. Tam telefonu kapatacağız sekreter "bir dakika bir dakika, Tampon şu an tam olarak nerede?" nerede olacak? dedim "şeyde" Sekreter "haznenin içinde mi yani?" Ben evet. "Ama siz bizde bakire diye gözüküyorsunuz" Ben "yok o durum değişti evlendim ben" Sekreter derin bir oh çekti ama işin kötüsü arka plandan da kıkırdama sesleri geliyordu, ay rezil bir durum. Sonra psikolojik olarak rahatlayınca tamponu kendim çıkarmayı başarmıştım.merhabalar yerle bir olan moralimi oncelikle duzelttiginiz icin tesekkur ederim :) Bazi hikayelere cok guldum :)
2 hikayede benden gelsin o zaman.
1.si partnerimle birliklteligimizin ilk zamanlari bende gereksiz bir saten hastaligi basladi illa hersey saten olucak. Yatak ortusu saten, gecelik saten. Girdik yataga ben sozde adama kur yapicam. Hareket ediyorum ama aralarda kayiyorum denge saglanamiyor ama devam aslada cikartmiyorum geceligi cok para vermistim o zaman en sonunda bu ayakta ben yuz ustu ustu uzaniyorum bu beni o anki heyecan ile kendine dogru ayaklarimdan cekmeye calisinsa satenlerin gucu ile kaydilartan kayar gibi yataktan kayip imkansiz bir sekilde hem ben yuz ustu yataktan dustum hemde adami dusurdum. Saten meragimin ilk ve son gunuydu.
2. En cok utandigim an olabilir. Esime regli oldugumu sabah soylememe ragmen aksam bana sirnasinca nasilsa biliyo ona gore yaklasiyor diye dusundumLos bir karanlikta sirnasiyo opuyo vs bendede tampon var. Kasiklarimi tam operken ay dur ip var bi dk deyip hoop diye tamponun ipini cekti ve tampon alnina carpmis. ikimizde ayni anda ciglik attik ve ikimizde banyoya kostuk ve uzun bir sessizlik oldu ve gulmeye basladik. Bana aciklamasi ise tamponun ipi bu kadar uzun mu olurmus o nerden bilsinkis tamponun ip uzunlugunu normal bir ip sanmis
Eeee başka anlatacak yokmu
Çok hararetli takılıyorsunuz anlaşılanIliski esnasinda. Bazen benim kazayla başimi duvara vurmam.
Çok hararetli takılıyorsunuz anlaşılan