Komik cinsel anılar

Bir mesaj gördüm geçenlerde baya eski 2013ten, yine buna benzer cinsel anılı birsey.
Bu mesaj bugun buraya yazilsa sağlam linç sebebi resmen ama o zaman kimse bisey yazmamiş aksine komik bulmuşlar sasirdim.

Arkadasinin arkadasinin basina gelmiş. Evde baldiz varken kapi acik sevişmişler kiz da bunlari gormuş apar topar evden cikmis gitmiş.
Ardindan kiza mesaj atmiş "sira sana da gelecek, ses olan yere gitme aklinda olsun" şeklinde.

şuan boşanma aşamasında oldugum eşimle olmuştu.evlendikten 1 ay sonra falan balayına gidebilmiştik.ben biraz fazla ses çıkarıyomuşum zirveye ulaştıgım zamanlarda eşim evdeyken hep agzımı kapatırdı komşular duymasın diye. otelde önemsememiş adam da. o da kapısı çaldı sonra apar topar toparlanıp kapıyı açtı adam resepsiyonist gelmiş abi tvnin sesi fazla açıkmış yan odadan şikayet ettiler kısarmısınız diye. ikimizde çok utanmıştık. kapının karşısında tv görünüyo kapalı . yazık adamda diyemedi tabi sessiz sevişin diye.

Valla biz kimseye hiç bişekilde uyarı yapmıyoruz ne otelde ne evde. Millete neyse benim odamdan.

Yaaa ben anlamadım bunu iki dudağı bir araya kısmını çok salak hissettim

Pardon da neden içemeyecek cacığını bu kadın o organı hem içine almış hem ağzına herşeyi bıraktınızda kasenin durumuna mı taktiniz bence kendilerinin tercihi isteyen güler geçer isteyen başka birşey yapar ama sizin takıldığını konu tuhaf geldi bana

Yeni üyelerinde +18 gezmesi çok manidar

Niye yeni üyelere + 18 yasağı mi var

Kilolu olduğum dönemdi. Ben yatakta biraz yukarıda duruyordum arkam dönüktü. Elini bir attı o an göbeğimi memem zannetmiş tabiri caizse yoğuruyor önce bir anlamaya calistim. Şimdi desem ki o benim göbeğim sen yanlış yoldasin, kendimi de aşağılamak istemedim ama artık sonunda dayanamadım elini alıp olması gereken yere koydum. Bir süre sessizlik oldu. Bir durduk. İçimden "Bir şey söyleme" diye yalvarıyorum söyledi ama "Göbeğini memen zannettim" dedi. Sen niye durum bildirimi yapıyorsun ki simdi herkes ne.oldugunun son derece farkında. Sonra kalktim gittim falan bayağı bir zoruma gitti şimdi anlatınca komik bir anı oldu ama zamanında travması başkaydi

afedersiniz ama acayip komik

'Tabiri caizse yoğuruyor' YARILDIM

Nekadar sacma bir soru. Insanin ozel hayati kimi ilgilendirir. Erkekler evlenmeden once her halti yiyorken kadin yapsa kotu oluyor.

Evet haklisin kadinin eli de degmis oraya.o ellerle yaptigi yemegi de yiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…