kesinlikle katılıyorum; faydası da oluyor.Ben araştırmıştım zaten, daha doğrusu burada 2010 mart anneleri topiğindeydim ben uzun zaman oradan öğrendim. Kegel egzersizi kadınlar için çok önemli, ileride idrar kaçırma, rahim sarkması gibi problemlerin oluşmasını da engelliyor. Bekarken de yapılmadı lazım.
Kegel egzersizi kısacası çişini sık/bırak.o zaman internetten öğrenip yapalım
Düzgünce öğreninde gelin..bilip bilmeden ona haram buna helal demeyin. Anal hariç karşılıklı rıza ile karı koca arasında her şey helaldirOlurmı canım ya bu da haram
Düzgünce öğreninde gelin..bilip bilmeden ona haram buna helal demeyin. Anal hariç karşılıklı rıza ile karı koca arasında her şey helaldir
Evet, buna ben de senin gibi tepki vermistim :)erkeklerin gece tuvalet geliyor. penisde idrar dışarı çıkmasın diye sertleşiyor. ilk zamanlar eşime kızıyordum "sen rüyanda ne düşünüyorsun " diye. ama olayı anlatınca normal bir şey olduğunu anladım. ayruca sağlıklı olduklarının göstergelerinden birisiymiş.
Size göre oyleyse ne diyebilirim kiDüzgünce öğreninde gelin..bilip bilmeden ona haram buna helal demeyin. Anal hariç karşılıklı rıza ile karı koca arasında her şey helaldir
yaw bu doggy midir nedir o nası pozisyon herkes öyle yazmısDoggy pozisyonu istemsizce can yakabilir gibi hissettiriyor nedense
Ama anlaşılan foşurdatan da bi pozisyon
Denemeye değer
yaw bu doggy midir nedir o nası pozisyon herkes öyle yazmıs
Böyle havlamalıyaw bu doggy midir nedir o nası pozisyon herkes öyle yazmıs
heee anladıııımmm tamam ewet millet haklı o zaman fena defil çünkiDoggy kopek demekköpeklerin ciftlesme pozisyonu iste
Bu işin bize göre size göre diye Bi şekli olamaz dini konular yasak ama bilinmesi açısından diyorum sağlık açısından uygun görülmüyor ama helaldır yabilabilir siz helal olmadığını nereden biliyorsunuz merak ettim kaynağınız var mıSize göre oyleyse ne diyebilirim ki
Gecenlerde hamile bir arkadaşim iliskiye girmediklerini soyledi. Niye doktor mu yasakladi dedim . Bana nasil bilmezsin dercesine bakip hamileyken yapmak haram dedi. Ben yok artik dedimBu işin bize göre size göre diye Bi şekli olamaz dini konular yasak ama bilinmesi açısından diyorum sağlık açısından uygun görülmüyor ama helaldır yabilabilir siz helal olmadığını nereden biliyorsunuz merak ettim kaynağınız var mı
Evet bir kaç araştırma yBu işin bize göre size göre diye Bi şekli olamaz dini konular yasak ama bilinmesi açısından diyorum sağlık açısından uygun görülmüyor ama helaldır yabilabilir siz helal olmadığını nereden biliyorsunuz merak ettim kaynağınız var mı
Evet bende zaaten bir gün giremedım kadınlar kulübüne yasak olduğu için bam yemışım galiba. Ama gerçekten araştırdım bir kaç konuşmalar dinledım.Bu işin bize göre size göre diye Bi şekli olamaz dini konular yasak ama bilinmesi açısından diyorum sağlık açısından uygun görülmüyor ama helaldır yabilabilir siz helal olmadığını nereden biliyorsunuz merak ettim kaynağınız var mı
Ay valla ha helal olsun..... Sayfa sayfa okuyorum yeni birşey var mı diye ama yok. Kase kase kase.... Öffff.....Üffff yine bir konu amacından sapmış.
Başlık belli, konu belli ama 10 sayfa kase konuşulmuş. Niye sabote ediyorsunuz konuyu. Size pis geliyorsa evinizde kullanmaz atarsınız kaseyi bu kadar ya, bu ne ya bu kadar uzuyor her konu kk'da
Gerçekten yok artık insanlarımız cahiliyette çığır açmış resmen emin olmadan araştırmadan konuşmak nasıl da kolay benim dilim varmaz ki bir şeye emin olmadan bu şekilde helal ya da haram diyeyim çok hassas Bi konu Allah muhafazaGecenlerde hamile bir arkadaşim iliskiye girmediklerini soyledi. Niye doktor mu yasakladi dedim . Bana nasil bilmezsin dercesine bakip hamileyken yapmak haram dedi. Ben yok artik dedim
ilk zamanlar bizde de öyleydi şimdi aldırış etmiyoruzAh o doggyDaha hiç başıma gelmediği için öyle bir ses eşim yaptı zannettim Tabi durdum rahatsız oldum eşimde dönüp canım bir şey olmaz kaçırmışsındır insanlık hali diyene kadar her şey normaldi. Bende ben yapmadım ki dedim olurdu olmazdı seksi bıraktık ses kimden geldi onu tartışıyoruz sonunda tekrar olunca kaynak anlaşıldı bir dahada yapmadım insanın isteği kaçıyor