- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
çünkü anısı olan yok
Konu neden bu kadar amacından sapmış ki? Bence çok eğlenceli bir konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu neden bu kadar amacından sapmış ki? Bence çok eğlenceli bir konu
Kafanıza göre helal haram demeyin bir şeylere. Allahın helal dediği şeye haram demek küfür sebebidir dikkat ediniz. İyice araştırın. Meniyi yutmadığın takdirde haramlık bir durum yok :)Ayyyy oral seks neymış diye okudum merakla şimdi anladım ne olduğunu. Ben 4 senelik evliyimm asla yapmayız oyle bişey. Biz muslumanız yahu. Bu dinimizde buyuk günah haberiniz varmı?
Hayır haram değil haram olan anal seks, oral seks haram değil, araştırınOlurmı canım ya bu da haram
Bu konuyu uzatmicam son defa cevap yazıcam. Zaaten bam yedım dini konular yasak olduğu için. Evet hanımefendi haram değılmiş. Ancak sizin dediğınız gibi helal da değılmış. Caiz değıl. Ağzımızla kuran okuyoruz. Cinsel organımız pis. O yuzdan caiz değılmış. Ben haram diye nasıl bilmeden yazmişsem sizde ayni benim gibi bilmeden helal yaziyosunuz.Kafanıza göre helal haram demeyin bir şeylere. Allahın helal dediği şeye haram demek küfür sebebidir dikkat ediniz. İyice araştırın. Meniyi yutmadığın takdirde haramlık bir durum yok :)
Bu konuyu uzatmicam son defa cevap yazıcam. Zaaten bam yedım dini konular yasak olduğu için. Evet hanımefendi haram değılmiş. Ancak sizin dediğınız gibi helal da değılmış. Caiz değıl. Ağzımızla kuran okuyoruz. Cinsel organımız pis. O yuzdan caiz değılmış. Ben haram diye nasıl bilmeden yazmişsem sizde ayni benim gibi bilmeden helal yaziyosunuz.
benım mutfakta tezgah sılmekten yere transfer oluyolar :) banyo ve wc de kullanılan bezlerı de kosesınden carpı ısaretı yapıyorum kırmızı ıple ki karısmasın. :) aklında bulunsunAynı durum benim başıma gelse yani eşim öyle bi salaklık yapsa o kaseyi bir daha asla kendi mutfağıma sokmayacağım gibi atarken de şeklini bozup zarar vererek atarım ki çöpten alıp da kullananlar olmasın diye. Misal bi de şunu sormak isterim salata kasesini kullanmanın normal olduğunu savunanlara. Yerleri, camları, lavaboları sildiğiniz bezleri 100 derecede yıkayıp Sonra onu Mutfak bezi yapabilir misiniz ? Cidden bunu yapan var mı ? Aynı mantık ???
Canım hala yanlış biliyorsun yanlış araştırmışsın caiz değil demek yasak demek yapmaması gerek demek haram caiz değil gibi terimler aynı anlamı içerir zatenBu konuyu uzatmicam son defa cevap yazıcam. Zaaten bam yedım dini konular yasak olduğu için. Evet hanımefendi haram değılmiş. Ancak sizin dediğınız gibi helal da değılmış. Caiz değıl. Ağzımızla kuran okuyoruz. Cinsel organımız pis. O yuzdan caiz değılmış. Ben haram diye nasıl bilmeden yazmişsem sizde ayni benim gibi bilmeden helal yaziyosunuz.
Ayyyy oral seks neymış diye okudum merakla şimdi anladım ne olduğunu. Ben 4 senelik evliyimm asla yapmayız oyle bişey. Biz muslumanız yahu. Bu dinimizde buyuk günah haberiniz varmı?
Hanımlar lütfen Kazen gerekeni yazmış, rica ediyorum dini konulara girip helaldir haramdır diye yazmayın yasaktır, kaldı ki burası cinsellik bölümü, ayrıca sitede herkesin inancı da aynı değil, o yüzden lütfen rica ediyorum artık konu başka boyutlara gitmesin.
Sadece konuşmak için konuşmayın. Benım kimseye karıştığım yok. Ayrıca kullandığım kelimelerde terbiyesizlik içermiyor hanımefendi. Ben buradaki herkesin söylediğini desteklemek zorunda değilim. benim üzerime saldırmanız bir şey değiştirmeyecek. İşinize bakınKonuya bak kullanılan kelimelere bak ! Cinsellik başlığında kullanılan kelimelere bak. Yahu size mi kaldı milletin sevabı günahı ! Kuran diyorsun bu kategoride çıkan reklamlar belden aşağı kuran ile bunlar yan yana duruyor. Yahu hiç mi bu kadar ince düşünmezsiniz. Dilinizle değil kalbinizle yaşayın !
Sadece konuşmak için konuşmayın. Benım kimseye karıştığım yok. Ayrıca kullandığım kelimelerde terbiyesizlik içermiyor hanımefendi. Ben buradaki herkesin söylediğini desteklemek zorunda değilim. benim üzerime saldırmanız bir şey değiştirmeyecek. İşinize bakın
Aboooo eceline susamış bir üyeSadece konuşmak için konuşmayın. Benım kimseye karıştığım yok. Ayrıca kullandığım kelimelerde terbiyesizlik içermiyor hanımefendi. Ben buradaki herkesin söylediğini desteklemek zorunda değilim. benim üzerime saldırmanız bir şey değiştirmeyecek. İşinize bakın
İlk üye olduğumda ben de şaşırmıştım valla nasıl yani Admin erkek mi demiştim zaten bu kadar kadını bir araya da bir kadın biraz zor getirirdiAboooo eceline susamış bir üye
Beyfendi hanımefendi değil bu arada
nasıl erkek ya kızım falan yazmış bazı mesajardaİlk üye olduğumda ben de şaşırmıştım valla nasıl yani Admin erkek mi demiştim zaten bu kadar kadını bir araya da bir kadın biraz zor getirirdi
Evet Admin sitenin kurucusu, buranın başındaki kişi erkeknasıl erkek ya kızım falan yazmış bazı mesajarda
Kaseyi kullanıyorsunuz yalan söylemeMerhabalar, umarım uygunsuz kaçmaz ama biraz sohbet biraz da gülmek amacıyla böyle bir konu açmak istedim. Cinsellikle ilgili olduğu için bu başlıkta açtım. Konu: Yatakta rezil olduğunuz ya da çok güldüğünüz komik anılarınız var mı?
Başlatmak için ben iki tane anlatayım:
Bir gece eşimle sevişiyorduk ve bir kaç gün önce burnum tıkalı olduğu için vicks kullanmıştım. Eşim kayganlaştırıcı jele uzanayım derken karanlıkta yanlışlıkla baş ucumda duran vick kutusuna uzanmış. Ben AMAN YANDIM diye bağıra bağıra eşimi iteleyip banyoya koştum. Eşim önce ne olduğunu anlayamadı, sonra o da yanmaya başladı. Ben doğrudan suyu açıp küvetin içine oturdum. Eşim de mutfaktan çükür bir salata kasesi kaptı ve içine su doldurdu. Bu arada üç tane kedimiz var, hepsi uyuyordu ve bizim sesimize uyanıp onlar da banyoya geldiler. Gecenin bir yarısı küçücük banyomuzda ben küvetin içine, eşim kucağında salata kasesi ile klozetin üstüne, kedilerimiz de yere oturmuş uykulu gözlerle bizi izliyorlardı. O salata kasesini her gördüğümüzde güleriz hala.
Bir tane daha var ama bu biraz iğrenç. Eşimle daha yeni birlikte oluyorduk, biraz da acemilik var. Oral yapanlarınız varsa bilir, biraz fazla geriye alınca bir öğürme hissi olur. Bu kadınlar için çok sorun olur aslında. Ben de bu öğürme hissi ile baş etmek için dahiyane bir teori üretmiştim. O da eğer o öğürme hissini yok sayıp dikkate almazsam kendiliğinden geçeceği idi, ve bu teorimi pratiğe geçirmeye karar verdim. Bir öğürdüm, iki öğürdüm sonra bir baktım olduğu gibi eşimin üstüne kusuyorum. Ben rezil oldum ama eşim fazla önemsemedi.
Düzenleme: Lütfen kase ile ilgili yorum yapmayın artık. Kaseyi kullanmıyoruz.
Bilseydi böyle çıkışır mıydıAboooo eceline susamış bir üye
Beyfendi hanımefendi değil bu arada
Hanefi mezhebine caiz olmayan şeyleri yapmam. Düz yatarım daha iyi. Haram diye yanlış söylemiş olabilirim ama caiz değılmış doğru biliyomuşum