Komik cinsel anılar

Evet 10 sayfadir temizlenmis ilk gunku halini almis belkide ilk gunku halinden daha temiz bi salata kasesinin derdine dustuk cikamiyoruZ
Anket yapalım
Ama salata kasesini atamayız annesinden hatıra ben de olsam atmazdım Gül zaten misafire koymadığını söyledi ne için kullanır bizi ilgilendirmez

Bendee

Hergün güzel fotoğraflar atıyor ben okuyunca dedim kocası aldı galiba tlfnu
Zaten kendi de tereddütle açmış belli uygunsuz kaçmaz umarım demiş. Benim aklıma gelmedi hiç kocasının açmış olabileceği:)
De limon sıkanlar can sıkıcı.. gerçekten dün ölü gibi yatıyordum kahkahayla kalktım yerimden makineyi doldurdum. Şimdi de boşaltmaya kalkıyorum:) bence cevap verilmesin artık o tarz yazana. Kendi aramızda eğlenelim.

Limon sıkanlar derken onu anlayamadım canım

O dediginizi benim esimde evlendigimizin ilk zamanlari yapiyordu ama oyle ileriye gitmiyordu siki siki sariliyor öpüyordu bildiğiniz sevisme gibi ama ilerisi olmuyordu sabah anlatinca bana sen ruya gormussun diyodu
İyi de bu çok normal,biz hâlâ yapıyoruz Gece uyanırsın,AA bu eşimdi benim dimi dersin öpersin koklarsın tekrar uyursun

Bu tarif müthişti ben de yalan değil o kabı mutfağa koymam görüş meselesi Gülcüm mutfağa koyma o tası banyoda sefer tası yap onu

11 sayfadır salata kasesi konuşuluyor, biraz daha bekleyelim şu benim kase iyice meşhur olsun müzeye hediye edeceğim ya da açık arttırma ile satacağım

Bu yazdığım fıkranın videosu var adam çok komik anlatıyor izliyor izliyor gülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…