Komik cinsel anılar

bizde fıs osuruk diye bi tabir vardır fıs osuruk yani sessiz osuruk kokusu ençok olan diye seslisi olunca da o an duymazdan geliyoruz diğerini zaten duyulmuyo
Fıs osuruk pis osuruk yani
Allah’ım yardım et nerden geldik biz bu konuya çıkamıyorum ppeeeehhh osuruk koktu buralar yeter artık

Gözümden yaş aktı. Allah yüzünüzü güldürsün

Yaaaaaaa çoooookkk iyi
Hahahahhahahahahahhahaha gözümden yaş geldi kadersiz bacım beniiiiiimmm

Inanamiyorum nasil bir uyku bu boyle ya cidden nasil uyumaya devam edilirki o an bilemedim

Ay düşündüm düşündüm bulamadım, Konu sahibi pro üye fake falan değil

Valla hanimlar cok abartiyorsunuz 100 derecede yikaniyor bu bulasiklar mikrop mu kalir
Ay öleceğim,bir de bunlar bulasık makinesine mi giriyor
Ne 100 derecesi,1000 derecede yıkansa bile Abdulhamit Han"dan da kalsa çöp olmuştur o, çöp varilini boylar
Yemin ediyorum Dünya pisleşti biliyordum da bu kadarını tahmin edemezdim

Vallahi Bilekcim al benden de o kadar.Nerede yetişiyor bu insanlar,annelerimiz bizi mutfak eşyası banyoya,banyo eşyası mutfaga asla girmeyecek diye ögretti.Temizliğin ilk kuralıdır bu.
Anneleri bilse evlerine girmez vallahi,nerede kaldı baskası=/

Tecavüz etmeye kalksam uyanirda asla cesaret edemem uykusu bölünürse bir ayıya dönüştüğünden birde öyle bende zevk alamam put gibi yatarsa
[/QUOTE]
nasıl tecavüz ya

Evinize asla damacana su almayın. Bakın ciddi söylüyorum o damacanaların başına neler geldiğini bilseniz cinnet geçirirsiniz. Bir de şu an zaten corona var bir çok şeyi eskisi gibi rahat yapamıyoruz ama coronadan bağımzsız olarak söylüyorum asla dışarıda hiçbir şey yemeyin. Bir de otele ya da pansiyona da asla gitmeyin, netice de yatağınıza temiz çarşaf seriyorlar ama kullanılmamış çarşaf değil. Ve daha bir sürü şey...

E enbloon da begenmemiş,kocasının iç çamaşırını bulasık makinesinde yıkayanlar içerlemiş normallestirmememize:)

Almıyorum rahat olun,dedikleriniz cok uzak bana,az bucuk haberliydim ama bu konu daha da actı gozumu

E enbloon da begenmemiş,kocasının iç çamaşırını bulasık makinesinde yıkayanlar içerlemiş normallestirmememize:)

Kadın konunun başına kaseyi kullanmıyorum diye not düşmüş, hala neden eşeliyorsunuz. Ayrıca ne bulaşık makinesi ne iç çamaşırı başkasıyla karıştırmayın beni.

Ben değilim ama
Eşime ilk defa tam anlamıyla oral yaptığımda çok şaşırmıştı, sonrasında banyoya girerken konuya dair bir şey söyledi, sırıtarak yanına gidip sırnaştım "hayırdır hoşuna gitmedi mi?" diye sordum. Garibimin konuşamadı kıpkırmızı oldu
Zevkler zaman zaman değişiyor. Normalde canımın acıtılmasından hiç hoşlanmayan ben ısırılınca kendimden geçmeye başladı. Geceden gaz alan adam mutfakta ocak başında yakalyıp boynumu ısırdı. Kızdım tabi kızınca yapıştırdı lafı "gece hiç kızmıyordun ama" diye. Sanırım kocamdan en çok utandığım andır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…