Komik cinsel anılar

+1

Benim anlatmak istedigim şu burda olay hijyen olayi degil mi size gore tabak pislendi kirlendi hangi mikrop 100 derecede yikanip canli kalabilir ki hani sizi surda anlayabilirim penis degdikten sonra yikanmamis olsa o zaman tepkinizde sonuna kadar haklisiniz ama yikanmis temizlenmis eski halini almis yani mikrop yoksa burdaki sorun nedir tam olarak

yani misafirlikte kap kacaklara bakıp acaba hangisine pipi girmiştir bunlardan diye düşünmezsiniz ama ya

doğru mikrop kalmaz ama sonuçta siz içine neyin girdiğini biliyorsunuz. Gerçekten insanlara o tabakta ikram yaparken hiç kul hakkı olduğunu düşünmediniz mi? Şimdi ben size kahve sunarken sabah kızım bu fincana işedi ama merak etme dezenfekte ettim desem sorun yok kanka deyip içer misiniz kahvenizi?
yani misafirlikte kap kacaklara bakıp acaba hangisine pipi girmiştir bunlardan diye düşünmezsiniz ama ya
o kadar akla gelmeyecek bir şey ki tabiki düşünmem. Artık gelecek ama konu sahibi sağolsun

Bu tarif müthişti ben de yalan değil o kabı mutfağa koymam görüş meselesi Gülcüm mutfağa koyma o tası banyoda sefer tası yap onu

İste olay burda karisiyor icine iseyen yok sadece temas var

Yani burda su var tamam ilk basta okuyunca cok igrenc geliyor insana ilk tepkiniz kotu olabilir onu anlarim ama biraz mantikli dusununce hala ayni seyi dusunmeniz mantikli gelmiyor bana

Şimdi aradaki fark şu, büfeci mesela tuvalete gidip büyük küçük hacetini giderip ellerini yıkamadan tezgahın başına dönüyor o ellerle sandiviç hazırlıyor, para tutuyor vs sonra o ellerden aldıkları sandivici insanlar afiyetle mideye indirirler, bunda sorun yok neden? çünkü görmüyorlar. Sonra gittikleri restoranın hamam böceği kaynayan mutfağında yere düşen bez ile şöyle bulaşığı suya tutularak temizlenmiş tabaklar kurulanır, o tabakların içinde servis edilen yiyecekler yine burnunu karıştıran ve elini yıkamayan garson tarafından masaya servis edilir, ve afiyetle yenir. bunda da sorun yok çünkü insanlar görmüyorlar, bilmiyorlar. Benim fi tarihinde salata kaseme eşimin cinsel organı değmiş bu hayatı boyunca salata kasem ile karşılaşmayacak insanlar için çok büyük bir sorundur çünkü bunu anlattım artık biliyorlar. Buraya kadar kafam basıyor. Kafamın basmadığı konu öldürücülüğü bilinen şu corona virüsü taşıyan 250bin kişiden 150 bin kişisi bile bile karantina şartlarını ihlal edip virüsü gönül rahatlığı ile çevresine yayıyor, ki bu sadece resmi olarak tespit edilen rakam. Ve yine insanlar gönül rahatlığı ile bu kişilerin arasında maske takmadan rahat rahat dolaşıyor, bizim gibi evden çıkmayanları ve dışarıdan gelen virüs riski taşıyan alışveriş paketlerini yıkayanları da abartmakla suçluyor ve eleştiriyor.
Bu arada salata kasem çok pis tamam.

Yani burda su var tamam ilk basta okuyunca cok igrenc geliyor insana ilk tepkiniz kotu olabilir onu anlarim ama biraz mantikli dusununce hala ayni seyi dusunmeniz mantikli gelmiyor bana
Yok pis olduğuyla alakalı değil tamamen psikolojik olarak insanın kendini rahat hissetmemesi mesela benim kayınvalidem mutfakta kullandığı leğeni herşeye kullanır ne kadar yıkasa da benim içim elvermiyor

Mantıklı düşününcede penisli tabakla kimseye yemek yedirmeyeceğim kanısına varıyorum. Sadece temas diyorsunuzda birine gitseniz kocamın pipisi sadece temas etti bu tabağa için rahat olsun deseler içiniz rahat olacak yani. Banada bu mantıklı gelmiyor.

Bu arada ben o salata kasesinde kimseye bir şey ikram etmedim ama bunu söylemek de bana abes geliyor.

Dışarıda yemek yerken evet durum gerçekten böyle kim ne yapıyor bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…