Herkes kocasının cinsel organını ağzına mı alıyormuş? Ben de anlamadımEşinin cinsel organını ağza alınca iğrenç olmuyorda aynı organ kasede oluncamı iğrenç oluyo ben anlamadım
Acaba o leğeni farklı amaç için mi kullansamKusmuk daha masum
Ben de hamile iken istifra ettiğim leğenciğim vardı şuan terasta başka işler yapıyor
Ama canım işemeyle bir mi lütfen yapmayın yau..Bu tarif müthiştiben de yalan değil o kabı mutfağa koymam görüş meselesi Gülcüm mutfağa koyma o tası banyoda sefer tası yap onu
Çoğunluk alıyordur benceHerkes kocasının cinsel organını ağzına mı alıyormuş?
Mantıklı düşününcede penisli tabakla kimseye yemek yedirmeyeceğim kanısına varıyorum. Sadece temas diyorsunuzda birine gitseniz kocamın pipisi sadece temas etti bu tabağa için rahat olsun deseler içiniz rahat olacak yani. Banada bu mantıklı gelmiyor.
İkisi de eş değerde bence sonuçta bir dışkıAma canım işemeyle bir mi lütfen yapmayın yau..
Bu arada ellerimizdeki mikrop ve bakteri sayısı ve çeşitliliği emin olun cinsel organdakinden daha fazla.Benim anlatmak istedigim şu burda olay hijyen olayi degil mi size gore tabak pislendi kirlendi hangi mikrop 100 derecede yikanip canli kalabilir ki hani sizi surda anlayabilirim penis degdikten sonra yikanmamis olsa o zaman tepkinizde sonuna kadar haklisiniz ama yikanmis temizlenmis eski halini almis yani mikrop yoksa burdaki sorun nedir tam olarak
Evet katılıyorum temiz olduğuna inanırım aslında şu temizlik ölçen bi araç var onla ölçmek lazım adı neydi bi belgeselde izlemiştim her değdikleri yerin hijyenini ölçüyorlardı.Niloyatospikk bu arkadas gayet mantikli yazmis aslinda olay tamamem psikolojik yoksa hijyen felan degil yani gormuyorsaniz bilmiyorsanız kimse sizin hakkiniza gecmis olmuyor tabi gerekli temizliği yapmissa
İkisi de eş değerde bence sonuçta bir dışkı
Nasıl, penisin kaseye değmesiyle işeme aynı mı bide ikisi de dışkı dediğin nedir:)İkisi de eş değerde bence sonuçta bir dışkı
Maskenizi takın, insanlara 2 metreden fazla yaklaşmayın, maskesizlerden uzak durun. Elinizi yüzünüze gözünüze sürmeyin, yanınıza da bir fısfıs şişede kolonya alın. Bu arada pazarda açıkta bir salata kasesi vb zücaciye görürseniz sakın almayın, kapalı ambalajlı pakete ise alabilirsiniz.Tövbeler olsun organ kasedeben pazara gidecektim şimdi
Anladım anladım anlamam mıSen icine boşaldığıni felan mi saniyorsun konuyu iyi oku istersen icine su koyup malzemeyi icine sokmuş
Erkeklerin çoğunun hoşuna gitmesi kadınların genelinin bunu yaptığı anlamına gelmiyor ki
Çoğunluk alıyordur benceerkeklerin büyük bir çoğunluğu demek ki hoşuna gidiyor ki oral seks diye birşey türetilmiş
Doğruya doğru ne diyim kimin ne yaptığı belli değil burnunu karıştıran adam örneğin trafikte bolca mevcut el sıkıştığımızı düşününce ııyyyyğğğMaskenizi takın, insanlara 2 metreden fazla yaklaşmayın, maskesizlerden uzak durun. Elinizi yüzünüze gözünüze sürmeyin, yanınıza da bir fısfıs şişede kolonya alın. Bu arada pazarda açıkta bir salata kasesi vb zücaciye görürseniz sakın almayın, kapalı ambalajlı pakete ise alabilirsiniz.
Üffff yine bir konu amacından sapmış.
Başlık belli, konu belli ama 10 sayfa kase konuşulmuş. Niye sabote ediyorsunuz konuyu. Size pis geliyorsa evinizde kullanmaz atarsınız kaseyi bu kadar ya, bu ne ya bu kadar uzuyor her konu kk'da
Aynen yaa bırakın artık dicektim ben de kase de kase tövbe est..Üffff yine bir konu amacından sapmış.
Başlık belli, konu belli ama 10 sayfa kase konuşulmuş. Niye sabote ediyorsunuz konuyu. Size pis geliyorsa evinizde kullanmaz atarsınız kaseyi bu kadar ya, bu ne ya bu kadar uzuyor her konu kk'da
Penisin ucu temiz miNasıl, penisin kaseye değmesiyle işeme aynı mı bide ikisi de dışkı dediğin nedir:)