Komik cinsel anılar

Mantıklı düşününcede penisli tabakla kimseye yemek yedirmeyeceğim kanısına varıyorum. Sadece temas diyorsunuzda birine gitseniz kocamın pipisi sadece temas etti bu tabağa için rahat olsun deseler içiniz rahat olacak yani. Banada bu mantıklı gelmiyor.

Niloyatospikk Niloyatospikk bu arkadas gayet mantikli yazmis aslinda olay tamamem psikolojik yoksa hijyen felan degil yani gormuyorsaniz bilmiyorsanız kimse sizin hakkiniza gecmis olmuyor tabi gerekli temizliği yapmissa

Benim anlatmak istedigim şu burda olay hijyen olayi degil mi size gore tabak pislendi kirlendi hangi mikrop 100 derecede yikanip canli kalabilir ki hani sizi surda anlayabilirim penis degdikten sonra yikanmamis olsa o zaman tepkinizde sonuna kadar haklisiniz ama yikanmis temizlenmis eski halini almis yani mikrop yoksa burdaki sorun nedir tam olarak
Bu arada ellerimizdeki mikrop ve bakteri sayısı ve çeşitliliği emin olun cinsel organdakinden daha fazla.

Bu aralar böyle garip garip konular görüyorum :) Kafalar maşallah tertemiz.... Ama bizimkileri bulandırıyorlar.... Böyle fake hesap sahibi olanlar , bıyıklılar sizlere sözüm. Zaten bizim stresimiz yoğunluğumuz bize yetiyor böyle boş konularla bizi iyice germeyin gözünüzü seveyim :) O değil de o salata kasesini halen kullanıyormuş ona cok sinir oldum :p

Niloyatospikk Niloyatospikk bu arkadas gayet mantikli yazmis aslinda olay tamamem psikolojik yoksa hijyen felan degil yani gormuyorsaniz bilmiyorsanız kimse sizin hakkiniza gecmis olmuyor tabi gerekli temizliği yapmissa
Evet katılıyorum temiz olduğuna inanırım aslında şu temizlik ölçen bi araç var onla ölçmek lazım adı neydi bi belgeselde izlemiştim her değdikleri yerin hijyenini ölçüyorlardı.
Tamamen psikolojik kimisine göre sorun değil kimine göre sorun şu yorumda mantıklı geldi ağzına alıyorsun da tabak mı pis oluyor çözemedim şuan

Tövbeler olsun organ kasede :KK70: ben pazara gidecektim şimdi
Maskenizi takın, insanlara 2 metreden fazla yaklaşmayın, maskesizlerden uzak durun. Elinizi yüzünüze gözünüze sürmeyin, yanınıza da bir fısfıs şişede kolonya alın. Bu arada pazarda açıkta bir salata kasesi vb zücaciye görürseniz sakın almayın, kapalı ambalajlı pakete ise alabilirsiniz.

:KK70:
Çoğunluk alıyordur bence :KK70: erkeklerin büyük bir çoğunluğu demek ki hoşuna gidiyor ki oral seks diye birşey türetilmiş:KK70:
Erkeklerin çoğunun hoşuna gitmesi kadınların genelinin bunu yaptığı anlamına gelmiyor ki
anal seven erkeklerde var ama buna izin vermeyen kadında .
Bana cevap veren kişi sanki herkes istisnasız oral yapıyormuş gibi bi yorum yapmış çok saçma.

Maskenizi takın, insanlara 2 metreden fazla yaklaşmayın, maskesizlerden uzak durun. Elinizi yüzünüze gözünüze sürmeyin, yanınıza da bir fısfıs şişede kolonya alın. Bu arada pazarda açıkta bir salata kasesi vb zücaciye görürseniz sakın almayın, kapalı ambalajlı pakete ise alabilirsiniz.
Doğruya doğru ne diyim kimin ne yaptığı belli değil burnunu karıştıran adam örneğin trafikte bolca mevcut el sıkıştığımızı düşününce ııyyyyğğğ

Üffff yine bir konu amacından sapmış.
Başlık belli, konu belli ama 10 sayfa kase konuşulmuş. Niye sabote ediyorsunuz konuyu. Size pis geliyorsa evinizde kullanmaz atarsınız kaseyi bu kadar ya, bu ne ya bu kadar uzuyor her konu kk'da

Evet 10 sayfadir temizlenmis ilk gunku halini almis belkide ilk gunku halinden daha temiz bi salata kasesinin derdine dustuk cikamiyoruZ

Üffff yine bir konu amacından sapmış.
Başlık belli, konu belli ama 10 sayfa kase konuşulmuş. Niye sabote ediyorsunuz konuyu. Size pis geliyorsa evinizde kullanmaz atarsınız kaseyi bu kadar ya, bu ne ya bu kadar uzuyor her konu kk'da
Aynen yaa bırakın artık dicektim ben de kase de kase tövbe est..😁

Ilk cinsel zamanlarimizda vajinama hava girmesi ve iliski sirasinda pozisyon degistirirken osuruk bombasi gibi ses cikması :KK57: , eşimle ben birbirimize bir 10 sn bakmamız:KK57: ardindan eşim yuhh osurdun mu cidden mi? demesi ben yo yoo osurmadim nasil oldu anlamadim diyip utanmam :olamaz:sonra arastirdigimda canım vajinama hava girip cikabiliyormus ogrenmis olmustum.:işsiz:

X