- 18 Mayıs 2020
- 231
- 201
- 29
nasıl yani, anlamadım ?Emin misin bak uyku durumun ne alemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yani, anlamadım ?Emin misin bak uyku durumun ne alemde
Aa ama espriyi açıklamaya çalışınca etkisini kaybediyor. Uykuda halvet olanlar ve hatırlamayanlar var danasıl yani, anlamadım ?
Yani bence seni öyle bırakıp gitmemiştir diyo arkadaş :)nasıl yani, anlamadım ?
Sanırım aynı şey regl zamanı da oluyor gaz çıkar gibi ses çıkıyor bende yürürken falan tutamıyorumIlk cinsel zamanlarimizda vajinama hava girmesi ve iliski sirasinda pozisyon degistirirken osuruk bombasi gibi ses cikması , eşimle ben birbirimize bir 10 sn bakmamız ardindan eşim yuhh osurdun mu cidden mi? demesi ben yo yoo osurmadim nasil oldu anlamadim diyip utanmam sonra arastirdigimda canım vajinama hava girip cikabiliyormus ogrenmis olmustum.
Yani tam olarak öyle demedim. Olabilir demek istedimYani bence seni öyle bırakıp gitmemiştir diyo arkadaş :)
Evet osurdum deseydinIlk cinsel zamanlarimizda vajinama hava girmesi ve iliski sirasinda pozisyon degistirirken osuruk bombasi gibi ses cikması , eşimle ben birbirimize bir 10 sn bakmamız ardindan eşim yuhh osurdun mu cidden mi? demesi ben yo yoo osurmadim nasil oldu anlamadim diyip utanmam sonra arastirdigimda canım vajinama hava girip cikabiliyormus ogrenmis olmustum.
Bu hafta gündüz vardiyesinde iş başa düştüBenim eşim hallediyor market pazarı da. Aman sarımsak sucuk mucuk ya da duş almadan mı gitsen
Güldük ama ya kase mase11 sayfadır salata kasesi konuşuluyor, biraz daha bekleyelim şu benim kase iyice meşhur olsun müzeye hediye edeceğim ya da açık arttırma ile satacağım
Sağlık olsun. :)Bu hafta gündüz vardiyesinde iş başa düştü
Ay utandim nasil diyim tum romantizmi bozdum zaten o sesten sonraEvet osurdum deseydin
yok kız değil benim kocamın ayağı 45 numara maşallahı varOda hurafe tecrubeyle sabit ☺
bu günden sonra düşünğcem valla acaba bu kap kacakla ne anıları var fikan kişinim diyeyani misafirlikte kap kacaklara bakıp acaba hangisine pipi girmiştir bunlardan diye düşünmezsiniz ama ya
bende de oluyo ilk başlarda utanıyodum sonra duymazdan gelmeye başladıkEvet osurdum deseydin
Aynen en güzeli fazla kasmaya gerek yokbende de oluyo ilk başlarda utanıyodum sonra duymazdan gelmeye başladık
utanıp noluyo olayına girince konsantrasyon bozukluğu oluyo bi de şey diye düşünüyorum amaaan sanki kendi hiç osurmuyoAynen en güzeli fazla kasmaya gerek yok
Kokusuzsa iyi hele sessizi en makbul olanıutanıp noluyo olayına girince konsantrasyon bozukluğu oluyo bi de şey diye düşünüyorum amaaan sanki kendi hiç osurmuyo