- 9 Eylül 2020
- 92
- 333
- 40
Ya aynısını biz de yaşadık onun,ikimiz de şok olmuş bir şekilde bir birimize bakıp nerden geldi o ses demiştik aynı andaBiz de evliliğimizin ilk zamanları değişik heyecanlar peşindeyiz dedi ki arkanı dön doggy pozisyonunda dur önce popona masaj yapacam sonra devam ederiz iyi tamam dedim döndüm ben. Bu bildiğin masaj yapıyor falan o ara resmen içime bir hava kabarcığı girdiğini hissettim ama sesimi çıkarmadım. Neyse masaj faslımız bitti ben önümü döndüm tam birleşme olacak , o giren hava değişik seslerle çıktı içimden. Ben kıpkırmızı , kocam şook ne oluyor diyor adam. Ben bir yandan vallahi osurmadım demin hava girdi içime o çıktı diye açıklama yapmaya çalışıyorum. Baya rezil olmuştum
Ben şokkEvet benim esim 2 gun yapmis halletmis bana oglen gece nasildi diyor bende kpnusmadan hemen abdest almaya gidiyorum bari erken soyle abdestsiz gezmeyim diyorum
O ara asiri yorgun uykusuzdum
Oglum 10 da yatiyor kizim 2 de
Oglum sabah 6.5 ta kalkiyor kizim 9 da bense 4.5 saat uykuyla nereye kadar
Bir arkadasta demis ya icimde uyumasini seviyorum diye
E ne yapayim abdestsiz mi gezeuimBen şokkNasıl oluyo o yaa,sen uyurken eşin seninle mi sevişiyo,sonra sen bunu hatırlamıyosun hee Allah'ım yaa,bir de yaptıysan niye haber etmiyon diye adamı fırçalıyon
Gezme tabi deE ne yapayim abdestsiz mi gezeuim
Ay o bizde de oluyor , ölü gibi uyuduğum için :)Ben şokkNasıl oluyo o yaa,sen uyurken eşin seninle mi sevişiyo,sonra sen bunu hatırlamıyosun hee Allah'ım yaa,bir de yaptıysan niye haber etmiyon diye adamı fırçalıyon
Evet biz de tecrübelendik artıkYa aynısını biz de yaşadık onun,ikimiz de şok olmuş bir şekilde bir birimize bakıp nerden geldi o ses demiştik aynı andaHavanın girdiğini anlar anlamaz pozisyonu değiştiriyoruz ki o saçma şeyi yaşamıyoruz artık
Ya şimdi hakkaten anlayamadığım için soruyorum.Birleşmenin rahat ve acısız olması için vajinanın ıslanması gerek yaa,uyku halinde ıslanmıyorsa nasıl acı duymuyosunuz,ve uyanmıyorsunuz kiAy o bizde de oluyor , ölü gibi uyuduğum için :)
Bilmem ıslanıyor demek kiYa şimdi hakkaten anlayamadığım için soruyorum.Birleşmenin rahat ve acısız olması için vajinanın ıslanması gerek yaa,uyku halinde ıslanmıyorsa nasıl acı duymuyosunuz,ve uyanmıyorsunuz ki
Islanıyosa numara çekiyorsunuz kocalarınıza siz bence uyuyodum diyeeBilmem ıslanıyor demek ki
Ya cidden numara değil ya , eşimde diyor bazen uyuyor olamazsın diye. Ama uyuyor oluyorumIslanıyosa numara çekiyorsunuz kocalarınıza siz bence uyuyodum diyeeÇok hoşsunuz kızlar yaa.
Bak işte eşin bile inanmıyorYa cidden numara değil ya , eşimde diyor bazen uyuyor olamazsın diye. Ama uyuyor oluyorum
İlk defa buna güldüm anlatılanlar arasındaBen bir anı daha anlatayım. İlişkimize renk gelsin diye kamasatura zarlarından aldık neyse attık zarı resmen akrobasi gereken bir pozisyon çıktı. Ben amuda kalkıyorum oda ayakta duruyor bu şekilde birleşme olacak. Neyse deneyelim dedik ben bir şekilde durdum öyle adam geldi ama bizimkinin boyu çöp uzun olduğu için kavuşturmadık organları biz onları birleştirmeye uğraşırken ben bir anda dengemi kaybettim ve ayaklarım hızlı bir şekilde aşağı indi ve bu sahnede duvara çarptım çok yüksek bir ses çıktı arkasından da canım yandığı için önce çığlık atıp sonra ağlamaya başladım bu arada bizim yan komşu sesleri duymuş polisi aramış. Eşim daha yerde beni sakinleştirmeye çalışırken bir anda kapı çaldı. Biz pustuk o an. Sonra küt küt vuruyorlar açın polis evdesiniz biliyoruz diye. Yan komşu Hüseyin amca bağırıyor kızım korkma aç kapıyı diye. Biz bir telaş üzerimizi giyinmeye çalışıyoruz. Benim suratım boğazım her yerim kıp kırmızı eşime dedim sen git aç. Bu açtı kapıyı polis illa hanımefendiyle konuşmamız lazım diyor neyse sonra ben gittim mecbur bunlar benle özel konulmak istedi salona girdik. Polis diyor eşiniz size şiddet mi uyguluyor. Hayır diyorum ama sesler gelmiş ve her yeriniz kırmızı bakın bize söyleyebilirsiniz falan diyor. En son dayanamadım sevişiyorduk memur bey dedim. Bunların yüzleri kıp kırmızı oldu ve gittiler. Hüseyin amca eşime hala pis pis bakar ve bana kadersiz der
Nişanlı biri olarak korkularım artıyorduYeni evliydim. Adetimin son gününde içimde tampon varken ilişkiye girme gafletinde bulundum. Tampon ta okyanusun öteki kıyısına kadar gitti, ipi de kızıl denizin ortalarında bir yerlerde kayıptı. Paniğimi tahmin edebilirsiniz. Hemen jinekoloğumu aradım, kalabalık bir klinik, sekreter çıktı. Dedim "tampon kullanmıştım ama çıkartamıyorum ipi kayıp" Sekreter de "bir cimbızla çıkartın" dedi. Ne mümkün "çıkartamam" dedim çıkartırsın çıkartamam. Sonunda "o zaman akşam gelin son hastadan sonra sizi alırız yardımcı oluruz" dedi kadın. Tam teşekkür ettim kapatacağım sekreter bu sefer telaşlı bir şekilde:
- Bir dakika bir dakika tampon şu an tam olarak nerede?
- (Nerede olacak) ....şeyde
- haznenin içinde mi şu an?
- evet
- e siz bizim kayıtlarımızda bakire olarak gözüküyorsunuz
- yok o durum değişti evlendim ben
-ha tamam o zaman
Yemin ederim telefonun öteki tarafından da kıs kıs gülme sesleri geliyordu... Neyse sonra biraz rahatlayınca kendim çıkartabildim.
felaket güldümBiz de evliliğimizin ilk zamanları değişik heyecanlar peşindeyiz dedi ki arkanı dön doggy pozisyonunda dur önce popona masaj yapacam sonra devam ederiz iyi tamam dedim döndüm ben. Bu bildiğin masaj yapıyor falan o ara resmen içime bir hava kabarcığı girdiğini hissettim ama sesimi çıkarmadım. Neyse masaj faslımız bitti ben önümü döndüm tam birleşme olacak , o giren hava değişik seslerle çıktı içimden. Ben kıpkırmızı , kocam şook ne oluyor diyor adam. Ben bir yandan vallahi osurmadım demin hava girdi içime o çıktı diye açıklama yapmaya çalışıyorum. Baya rezil olmuştum
Ya o da bir şey mi bir aralar benim eşim kendi uyurken yapıyordu. Yani bildiğiniz uyuyor adam. Sabah hatırlamıyordu, ben söyleyince hayal meyal hatırlıyordu.Ben şokkNasıl oluyo o yaa,sen uyurken eşin seninle mi sevişiyo,sonra sen bunu hatırlamıyosun hee Allah'ım yaa,bir de yaptıysan niye haber etmiyon diye adamı fırçalıyon