Komik cinsel anılar

Ya o da bir şey mi bir aralar benim eşim kendi uyurken yapıyordu. Yani bildiğiniz uyuyor adam. Sabah hatırlamıyordu, ben söyleyince hayal meyal hatırlıyordu.

O dediginizi benim esimde evlendigimizin ilk zamanlari yapiyordu ama oyle ileriye gitmiyordu siki siki sariliyor öpüyordu bildiğiniz sevisme gibi ama ilerisi olmuyordu sabah anlatinca bana sen ruya gormussun diyodu

Benimki hayatta gece onun için uykusunu bölmez ya bizde mi tuhaflık var çok kişiden duyuyorum çünkü gece yapanı
Eşimin uykusu çok ağırdır. ben bir keresinde eşim uyurken ona tecavüz ettim, hiç uyanmadı bile, sonra yaptığımdan utandım yarım bıraktım.

Eşimin uykusu çok ağırdır. ben bir keresinde eşim uyurken ona tecavüz ettim, hiç uyanmadı bile, sonra yaptığımdan utandım yarım bıraktım.
Tecavüz etmeye kalksam uyanirda asla cesaret edemem uykusu bölünürse bir ayıya dönüştüğünden birde öyle bende zevk alamam put gibi yatarsa

Sizinde masallahiniz varmis insan basladigi isi yarim birakirmi napacakti adam namusum kirlendi deyip aglayacakmiydi

Tecavüz etmeye kalksam uyanirda asla cesaret edemem uykusu bölünürse bir ayıya dönüştüğünden birde öyle bende zevk alamam put gibi yatarsa
Sizinde masallahiniz varmis insan basladigi isi yarim birakirmi napacakti adam namusum kirlendi deyip aglayacakmiydi
Ya işte ben uyanır zannettim. Uyanmayınca tecavüz ediyormuş gibi hissettim kendimi, utandım. O daha sonra uyanınca anlattım ona "böyle böyle oldu hakkını helal et" diye

Bacim o nasil uyku ki uyanmıyorsun o esnada

Keşke kim olduğunuzu bilsekte evinize giren çıkanı uyarsak.

Kucuk bi soru sorcam insanlar oyle yada boyle gunde bircok kes cinsel organına dokunuyor degil mi napiyorsunuz elim cinsel organima degdi deyip elinizi kesip atiyormusunuz elinizi guzelce yikayip o eli kullanmaya devam ediyorsunuz degil mi peki bu olayla farki nedir tam olaraj

Yemin ederim karnima agrilar girdi kac dkdir okumayi bitiremedim koptum resmen bundan daha iyi komik anı yoktur herhalde

Kız ne yaptın ne eli kesmesi
Bak o el kesilince yerine yenisi geleceğini bilseler keserlerdi emin ol

İyide o mecburiyet sizin yaptığınız değil. Çok zor durumda kalıp kullanmışsınız, hatırası var diye atmamışsınız bari mutfağa geri götürüp kullanmayın. Eğer evine gittiğim insanlar bana penis girmiş tabakta bir şey ikram ediyorsa buradan söylemiş olayım hakkımı helal etmiyorum hiçbirine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…