- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
Biraz dene hemde kombinin ayarını da eline almış olursunIsı hep aynı ,eko ayarı yok merak ettim belki böyle yapan vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz dene hemde kombinin ayarını da eline almış olursunIsı hep aynı ,eko ayarı yok merak ettim belki böyle yapan vardır
Eğer böyle fark etmiyorsa benim bi petek değişimiyle fark etmez ozamanBen oyle yapiyorum gunduz cok soguk degilse kapatiyorum ya da en dusukte gece soguksa aciyorum cok fark etmiyo ama evinizin durumuna gore de degisir benim evim cabuk isiniyo
Anladım benimkide bi fikirdi belki uygulayan biri vardır diye sordumFarkeden pek birşey olmaz uğraşmaya değmez emin olun. Onun yerine sabah aciyorum banyoda dahil her yer yanıyor yatmadan önce kapatıyorum. Makul faturalar ödedim geçen kış
Isıyı hiç değişmedik zaten sabitBiraz dene hemde kombinin ayarını da eline almış olursun
Hasta olma kız sonraBizimki merkezi sistem,
Kışın genelde petekleri sonuna kadar açarım ben,
Yinede üşüyoruz bazen ama niye çünkü tişörtle geziyorum![]()
Cocuklar ust ortmeyi sevmiolar. Ona gore giydirin. Kombi tavsiyem enn kisikta, sabit isi. Yoksa dogalgaz fiyatlari malum. Zaten karasal iklim, sicak da nemi butun kurutur. Aman yavruya dikkat.İstanbul değil adıyaman karasal iklim deyim gece leri çok soğuk
Aynen sevmiyor geçen lcw gitmiştim uyku tulumu vardı dedim alayım gece giysin ne yaptım aldıramadım giymem dedi zaten okuldan gelirki mont ceket yok okulda çıkarmış ve unutmuş bi sabah erken saatte biraz üşür oda servisle gittiği için çok takmıyor ve aynen sürekli hasta terleyip teri soğudığu içinCocuklar ust ortmeyi sevmiolar. Ona gore giydirin. Kombi tavsiyem enn kisikta, sabit isi. Yoksa dogalgaz fiyatlari malum. Zaten karasal iklim, sicak da nemi butun kurutur. Aman yavruya dikkat.
Öylemi bi ayda bunu denerimGündüz vakti en düşük ayarın biraz üstünde her yeri, devamlı yakın. Akşam ısıyı artırın.
En hesaplısı bu, denendi onaylandı. Duvarların soğumasına müsaade etmeyin. Çok para öder, ısınamazsınız.
Orda hava daha da kurudur. Ne diyim iste kış mevsimi hepimize gecmis olsun.Aynen sevmiyor geçen lcw gitmiştim uyku tulumu vardı dedim alayım gece giysin ne yaptım aldıramadım giymem dedi zaten okuldan gelirki mont ceket yok okulda çıkarmış ve unutmuş bi sabah erken saatte biraz üşür oda servisle gittiği için çok takmıyor ve aynen sürekli hasta terleyip teri soğudığu için
Aynen nerden kısacağımız şaşırdıkOrda hava daha da kurudur. Ne diyim iste kış mevsimi hepimize gecmis olsun.
Çok düşmüyor ısı aslında bi ay denicem bu yöntemiEğer oda ısısı çok düşerse fark etmez , hatta daha fazla enerji yakar.
Yok ilik kalır diyorsanız kapatabilirsiniz.
Şöyle ki, soğuk yerde olmama rağmen bazı günler, akşamları bile ısıyı artırmama gerek kalmazdı.Öylemi bi ayda bunu denerim
Söylediklerinizi dikkate alacamŞöyle ki, soğuk yerde olmama rağmen bazı günler, akşamları bile ısıyı artırmama gerek kalmazdı.
Duruma göre ayarlarsınız ısınızı ama petekleri ve kombiyi tamamen kapatmanızı önermem.
Ben yıllardır böyle yapıyorum örnek sabah 9 da kapatıyorum kombiyi öğleden sonra 3 te açıyorum.Günde 6 saat ayda 180 saat tasarruf ediyor.Bana gelen fatura 200 ise sürekli açık vaziyette aynı ısıda kullanan komşuma 400 geliyor.Siz yinede her yöntemi test edin fakat petek kapamayı tavsiye etmem ısı farkı oluyor o peteği 5 te değilde en 1-2 de çalıştırın en azından.Kombiyimi kapatayım daha çok yakar diyorlar bilemedim şimdi
kuzum ac kapa yaparsan faturana fena yansir .ornegin kademeleri. 30 da yak. devamli calissin .bem oda sicakligi dismesinSelam kk'nın akıllı kadınları
size bişey danışmak istiyorum ben bu sene doğal gazlı eve geçtim daha önce kullanmadım.
Şimdi ben üç petek yakacam oturma odası ,hol ve yatak odası ,
Size sormak istediğim yatak odasında iki petek ver gece oturma odasını kapatsam (çünkü sabah eşim ve kızım sekizde evden çıkıyor kızım bizim odada yatıyor )yatak odasındaki iki peteği açsam ve gündüz tekran yatak odanın bi peteğini kapatıp oturma odasını açsam ,faturama acaba nasıl yansır .
Karış olmuş olabilir sonuçta her hep üç petek yanacak ama yatak odasının bi peteği ve oturma odası değişecek