- 23 Temmuz 2015
- 390
- 1.107
- 113
Evin ısısı düşecek bu sefer de. Madem kapı açık olacaksa niye kapat aç yapasınız ki.Oda çok soğumayacak sonuçta hol açık ve yatak odasının kapıda açık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evin ısısı düşecek bu sefer de. Madem kapı açık olacaksa niye kapat aç yapasınız ki.Oda çok soğumayacak sonuçta hol açık ve yatak odasının kapıda açık
Kullanmayacan ama oda ısısı düştüğü zaman kombi daha fazla çalışacak belli bir ayara ayarla ortalama bir ayar olsun hiç oynama öyle daha az yakıyor bide kombiyi eko ayarında tut daha az çalışıyor ben bu ay onu takip attım önceki ayardan daha az çalıştı kombiAma akşam 10 dan sabah ikibuçuğa kadar oturma odasını kullanmıyacam
Çok terliyor zaten o yüzden açıyor ince giydiriyorum yinede açıyor açıncada üşütüyor gece diğer odada uykum ağır gidip örtemiyorum bu sene bire başladı zaten daha önce evimiz sobalıydı mecbur aynı odada uyuyordukAçsın üstünü. Biraz kalın giydirip üstünü ince ortebilirsiniz. Yaşı büyük değilse uyku tulumu da olabilir. 11 yasina kadar uyku tulumlari var. Ayrıca odada 3 kişi, 2 petek de çalışınca çok sıcak olup terleyip de üstünü daha çok açmaz mı? Terleyince daha çok hasta olmaz mı?
Yatak oda tarafı daha soğukHepsini orta derece sürekli yaksan daha iyi olur yani,
Kapat aç içerisi soguyacak ısınana kadar ooo :)
İnce pijama üstüne yorgan yerine polar pijama üstüne battaniye tercih edin. Çocuk terliyorsa üstüne orttugunuz kalın geliyordurÇok terliyor zaten o yüzden açıyor ince giydiriyorum yinede açıyor açıncada üşütüyor gece diğer odada uykum ağır gidip örtemiyorum bu sene bire başladı zaten daha önce evimiz sobalıydı mecbur aynı odada uyuyorduk
Bi kaç gün denedim yatak oda tarafı ısındı gece gündüzde oturma odasını açrım çok ideal oldu ama çok yakar diye eski haline getirdimE kapılar açık olacaksa yatak odasını daha fazla ısıtmaya ne gerek var?
Isı hep aynı ,eko ayarı yok merak ettim belki böyle yapan vardırKullanmayacan ama oda ısısı düştüğü zaman kombi daha fazla çalışacak belli bir ayara ayarla ortalama bir ayar olsun hiç oynama öyle daha az yakıyor bide kombiyi eko ayarında tut daha az çalışıyor ben bu ay onu takip attım önceki ayardan daha az çalıştı kombi
Kombiyimi kapatayım daha çok yakar diyorlar bilemedim şimdiBence oda oda yakmak yerine az seviyede butun gun yak ya da gunduzleri kapat komple havalar guzel aksam acarsin zamlar kuruttu bizi![]()
Canım ne yapsamda çok terliyor sürekli ayaklar havada üstündekini atmak için çabalıyor ince pijama giydiririm balşka giymezİnce pijama üstüne yorgan yerine polar pijama üstüne battaniye tercih edin. Çocuk terliyorsa üstüne orttugunuz kalın geliyordur
Sabah saat iki buçuğa kadar odaya girmiyorum zaten ikide açsam ısısı düzeliyor çol soğuklarda daha erken açarım belki sabah 11 yada 12 gibiKombiyi kapatınca oda resmen morg gibi oluyor sabahları
Aynen bi ara tam ay deneyeyim merak ettim1 fatura dönemi deneyin. Farkı değerlendirin.
Ben oyle yapiyorum gunduz cok soguk degilse kapatiyorum ya da en dusukte gece soguksa aciyorum cok fark etmiyo ama evinizin durumuna gore de degisir benim evim cabuk isiniyoKombiyimi kapatayım daha çok yakar diyorlar bilemedim şimdi
İstanbul değil adıyaman karasal iklim deyim gece leri çok soğukKombi yok ama yatak odamda asla petek açmıyorum. Oglumun odasında da. Petek yanan odada nasil uyunur bilemedim
İstanbulun kara kışında, elektirik kesikken ev en.soğuk 19 derece oldu nem %45 ti. Cocuklar ust ortmeyi sevmiyor. Ona gore giydirip isiyi sabit tutun bence.