• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombi ve petek

Ama akşam 10 dan sabah ikibuçuğa kadar oturma odasını kullanmıyacam
Kullanmayacan ama oda ısısı düştüğü zaman kombi daha fazla çalışacak belli bir ayara ayarla ortalama bir ayar olsun hiç oynama öyle daha az yakıyor bide kombiyi eko ayarında tut daha az çalışıyor ben bu ay onu takip attım önceki ayardan daha az çalıştı kombi

Açsın üstünü. Biraz kalın giydirip üstünü ince ortebilirsiniz. Yaşı büyük değilse uyku tulumu da olabilir. 11 yasina kadar uyku tulumlari var. Ayrıca odada 3 kişi, 2 petek de çalışınca çok sıcak olup terleyip de üstünü daha çok açmaz mı? Terleyince daha çok hasta olmaz mı?
Çok terliyor zaten o yüzden açıyor ince giydiriyorum yinede açıyor açıncada üşütüyor gece diğer odada uykum ağır gidip örtemiyorum bu sene bire başladı zaten daha önce evimiz sobalıydı mecbur aynı odada uyuyorduk

Gece daha yuksek yapip, gunduz daha dusuk seviyede calistirabilirsin. Geceleri yatakta usumeyenler var ama benim ev gece daha soguk oluyor.

Ac kapa seklinde daha cok enerji gidebiliyor cunku buz gibi bir odanin isinmasi zaman aliyor .

Bence oda oda yakmak yerine az seviyede butun gun yak ya da gunduzleri kapat komple havalar guzel aksam acarsin zamlar kuruttu bizi ;)

Çok terliyor zaten o yüzden açıyor ince giydiriyorum yinede açıyor açıncada üşütüyor gece diğer odada uykum ağır gidip örtemiyorum bu sene bire başladı zaten daha önce evimiz sobalıydı mecbur aynı odada uyuyorduk
İnce pijama üstüne yorgan yerine polar pijama üstüne battaniye tercih edin. Çocuk terliyorsa üstüne orttugunuz kalın geliyordur

E kapılar açık olacaksa yatak odasını daha fazla ısıtmaya ne gerek var?
Bi kaç gün denedim yatak oda tarafı ısındı gece gündüzde oturma odasını açrım çok ideal oldu ama çok yakar diye eski haline getirdim

Kullanmayacan ama oda ısısı düştüğü zaman kombi daha fazla çalışacak belli bir ayara ayarla ortalama bir ayar olsun hiç oynama öyle daha az yakıyor bide kombiyi eko ayarında tut daha az çalışıyor ben bu ay onu takip attım önceki ayardan daha az çalıştı kombi
Isı hep aynı ,eko ayarı yok merak ettim belki böyle yapan vardır

Kombi yok ama yatak odamda asla petek açmıyorum. Oglumun odasında da. Petek yanan odada nasil uyunur bilemedim
İstanbulun kara kışında, elektirik kesikken ev en.soğuk 19 derece oldu nem %45 ti. Cocuklar ust ortmeyi sevmiyor. Ona gore giydirip isiyi sabit tutun bence.

İnce pijama üstüne yorgan yerine polar pijama üstüne battaniye tercih edin. Çocuk terliyorsa üstüne orttugunuz kalın geliyordur
Canım ne yapsamda çok terliyor sürekli ayaklar havada üstündekini atmak için çabalıyor ince pijama giydiririm balşka giymez

Kombiyi kapatınca oda resmen morg gibi oluyor sabahları
Sabah saat iki buçuğa kadar odaya girmiyorum zaten ikide açsam ısısı düzeliyor çol soğuklarda daha erken açarım belki sabah 11 yada 12 gibi

Son düzenleme:
Kombiyimi kapatayım daha çok yakar diyorlar bilemedim şimdi
Ben oyle yapiyorum gunduz cok soguk degilse kapatiyorum ya da en dusukte gece soguksa aciyorum cok fark etmiyo ama evinizin durumuna gore de degisir benim evim cabuk isiniyo

Kombi yok ama yatak odamda asla petek açmıyorum. Oglumun odasında da. Petek yanan odada nasil uyunur bilemedim
İstanbulun kara kışında, elektirik kesikken ev en.soğuk 19 derece oldu nem %45 ti. Cocuklar ust ortmeyi sevmiyor. Ona gore giydirip isiyi sabit tutun bence.
İstanbul değil adıyaman karasal iklim deyim gece leri çok soğuk

Farkeden pek birşey olmaz uğraşmaya değmez emin olun. Onun yerine sabah aciyorum banyoda dahil her yer yanıyor yatmadan önce kapatıyorum. Makul faturalar ödedim geçen kış

Back
X