D dryfc Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Haziran 2014 2.568 1.628 34 1 Haziran 2015 Konu Sahibi dryfc #61 Evet öyleymiş araştırınca öğrendim ben de :)) pinoli .!.: Zaten kantaron yağı z.yağı ve kantaron otundan yapılıyor :) Genişletmek için tıkla...
Evet öyleymiş araştırınca öğrendim ben de :)) pinoli .!.: Zaten kantaron yağı z.yağı ve kantaron otundan yapılıyor :) Genişletmek için tıkla...
R rosense06 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2016 180 106 21 Nisan 2016 Konu Sahibi dryfc #62 aycan21 .!.: tabiki geçirir ondan iyisini bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Ben bir yara izim için 6 ay boyunca günde 4 er kez sürmeme rağmen ontractubex hiç bir işe yaramadı başka bir doktora gidip başka birşey kullansaydım belki de kalmazdı iz fiyatı da pahalı fiyatına deyse bari
aycan21 .!.: tabiki geçirir ondan iyisini bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Ben bir yara izim için 6 ay boyunca günde 4 er kez sürmeme rağmen ontractubex hiç bir işe yaramadı başka bir doktora gidip başka birşey kullansaydım belki de kalmazdı iz fiyatı da pahalı fiyatına deyse bari