- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
İnşallah kalmaz yaHiç bilmiyorum ki canım ama ben mutfakta çalıştığım için önceden elimde kolumda çok yanık olmuştur hiçte iz kalmadı inşallah bu seferde kalmaz ikimizinde
tamamen mi geçiriyor?Kantoron yagi yada silverdin..ama yag iki gunde geciriyor. Tecrubeyle sabittir
kalmazzzz ben iç koluma utu değdirmiştim o kalmadı maşa hiç kalmazkolun üst tarafında tüylü bölgede kalır mı ki iz?
Bahsettiğim kremi sürdüm umarım etkisi olur. Ne kadar sürede geçmişti sizde?kalmazzzz ben iç koluma utu değdirmiştim o kalmadı maşa hiç kalmaz
Evet kesinlikle geciriyortamamen mi geçiriyor?
Şimdi contractubex kullanıyorum ama ikisini birlikte mi uygulasam acaba saha çabuk geçer mi kiEvet kesinlikle geciriyor
Ameliyattan sonra onu kullandım, en iyi ilaç bu alanda sanırım.Contactubex jel vardı ondan sürüyorum ama geçirir mi ki?
Bilmiyorum o yuzden evet hayir diyemem ama oda cok guzel bir krem bence tek birsey kullanin. Tekrar gecmis olsunŞimdi contractubex kullanıyorum ama ikisini birlikte mi uygulasam acaba saha çabuk geçer mi ki
Teşekkür ediyorum.Bilmiyorum o yuzden evet hayir diyemem ama oda cok guzel bir krem bence tek birsey kullanin. Tekrar gecmis olsun
O zaman bunu kullanayım. Teşekkür ediyorum.Ameliyattan sonra onu kullandım, en iyi ilaç bu alanda sanırım.
Günde 2-3 kere masajla yedirerek uygulayın. Daha verimli sonuç alırsınız. İzi belirgin gösterebilir, endişe etmeyin.O zaman bunu kullanayım. Teşekkür ediyorum.
nesini seviyorsun ayÇok severim koldaki yanık izini. Bende de var hemde baya kötü yakmıstım 1 seneyi geçti hala duruyor izi ama cok az kaldı.
Dün oldu ama dünden beri contractubex sürüyorum.Hastaneye acile git orada yapılan pansumanla hiç iz kalmıyor sarı renkte bir krem var mucize gibi
Teşekkür ediyorum umarım kısa sürede etkisini gösterir.Günde 2-3 kere masajla yedirerek uygulayın. Daha verimli sonuç alırsınız. İzi belirgin gösterebilir, endişe etmeyin.