- 15 Aralık 2013
- 15.523
- 35.623
nesini seviyorsun ay
Serde psikopatlık varsa demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nesini seviyorsun ay
Benim ciddi yanığım vardi hiç bir iz kalmadı çok şükür seninde geçer inşallahDün oldu ama dünden beri contractubex sürüyorum.
Dövme gibi olmuşYemek yaparken ocağın sıcak demirine değirmiştim kolumu. Bak şu şekildeydi seninki bu kadar buyuk mu?
Şimdi sadece acık kahverengi bir iz kaldı
Eki Görüntüle 1544412
Contractubex geçirmezse deneyeceğim bunları da. Umarım geç kalmış olmam o zaman.bepanthen ya da silverdin sür. Alternatif tıptan da SARI KANTARON YAĞI tek geçerim. Zaten kantaronun iyi gelmediği bir şey yok gibi. Mucizevi bir şey.
Kantaron yağının hiç bir zararı yok. Kremle birlikte de kullanabilirsin.Contractubex geçirmezse deneyeceğim bunları da. Umarım geç kalmış olmam o zaman.
Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için hepinizeKantaron yağının hiç bir zararı yok. Kremle birlikte de kullanabilirsin.
İz kalacağını sanmam. Kafanıza takmayın. Benim kolumda bebeklikten kalma yanık izi var. Çok severim onu. Ben söylemeden de kimse anlamaz.Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için hepinize
Yanık üzerinden birkaç gün geçtikten sonra uygulamanın bir faydası olur mu acaba??Kantoron yagi yada silverdin..ama yag iki gunde geciriyor. Tecrubeyle sabittir
Yani evde kendi yaptigimiz yagi denizden sonra olan gunes yaniklarinda, utu yaniklarinda, catlaklarda severek kullaniyoruz faydasinida gorduk...gecmis izleri geciriyor ancak sizin durumunuzu bilmedigimden yorum yapamiyorum. Ne dersem yanlis :) deneyin insallah faydasini gorursunuz. Ama o contractubex te iyi kremdir oda gecirir benceYanık üzerinden birkaç gün geçtikten sonra uygulamanın bir faydası olur mu acaba??
Marketten kantaron Yağı aldım şimdi sürdüm Zeytinyağı gibi kokuyor. Umarım etkisi olur.Yani evde kendi yaptigimiz yagi denizden sonra olan gunes yaniklarinda, utu yaniklarinda, catlaklarda severek kullaniyoruz faydasinida gorduk...gecmis izleri geciriyor ancak sizin durumunuzu bilmedigimden yorum yapamiyorum. Ne dersem yanlis :) deneyin insallah faydasini gorursunuz. Ama o contractubex te iyi kremdir oda gecirir bence
Sifa olsun :)Marketten kantaron Yağı aldım şimdi sürdüm Zeytinyağı gibi kokuyor. Umarım etkisi olur.
İnşallah ya. Allah razı olsun bir şeyler öneren herkesten.Sifa olsun :)
Marketten kantaron Yağı aldım şimdi sürdüm Zeytinyağı gibi kokuyor. Umarım etkisi olur.