Kolumdaki Yanık izi :((

Bence geçer canım, iz kalmaz, bende aynı şekilde Boynumu baya bir yakmıştım ama geçti kahve rengi kabuk bağladı ústü ona heraklıma geldiginde bepanthen sürdüm sonra o kabuk kalktı altı kırmızı kaldı orayada sürekli bepanthen sürdüm geçti

Yanık olur olmaz ben kremi sürmeye başladım ama kabuk Olmasını mı beklemeliydim? Hâlâ yumuşak ve koyu kırmızı Yanık izi.

bepanthen ya da silverdin sür. Alternatif tıptan da SARI KANTARON YAĞI tek geçerim. Zaten kantaronun iyi gelmediği bir şey yok gibi. Mucizevi bir şey.

ALLAH hiç bir şeyi boşa yaratmamıştır zaten her şey de mutlaka bişey bulursunuz kabuğunda sapında çöpünde çekirdeğinde vs......:)

bepanthen ya da silverdin sür. Alternatif tıptan da SARI KANTARON YAĞI tek geçerim. Zaten kantaronun iyi gelmediği bir şey yok gibi. Mucizevi bir şey.
Contractubex geçirmezse deneyeceğim bunları da. Umarım geç kalmış olmam o zaman.

Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için hepinize
İz kalacağını sanmam. Kafanıza takmayın. Benim kolumda bebeklikten kalma yanık izi var. Çok severim onu. Ben söylemeden de kimse anlamaz.:KK28:

Kantaron yağını öneren arkadaşlara bir sorum olacaktı. Birkaç gün daha contractubex uyguladıktan sonra kantaron yağını da deneyeyim diyorum. Kantaron yağına yanık üzerinden bir hafta geçtikten sonra başlarsam geç mi kalmış olurum acaba??

Yanık üzerinden birkaç gün geçtikten sonra uygulamanın bir faydası olur mu acaba??
Yani evde kendi yaptigimiz yagi denizden sonra olan gunes yaniklarinda, utu yaniklarinda, catlaklarda severek kullaniyoruz faydasinida gorduk...gecmis izleri geciriyor ancak sizin durumunuzu bilmedigimden yorum yapamiyorum. Ne dersem yanlis :) deneyin insallah faydasini gorursunuz. Ama o contractubex te iyi kremdir oda gecirir bence

Yani evde kendi yaptigimiz yagi denizden sonra olan gunes yaniklarinda, utu yaniklarinda, catlaklarda severek kullaniyoruz faydasinida gorduk...gecmis izleri geciriyor ancak sizin durumunuzu bilmedigimden yorum yapamiyorum. Ne dersem yanlis :) deneyin insallah faydasini gorursunuz. Ama o contractubex te iyi kremdir oda gecirir bence
Marketten kantaron Yağı aldım şimdi sürdüm Zeytinyağı gibi kokuyor. Umarım etkisi olur.

Ben aynı ızı yuzume yapmıstım maşayla yanık kremı almıstım eczaneden izi kalmadı çok şükür

X