- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
süpürgeyle cekince bozulmazmı süpürgeSilip silip supurgeyle cektirsin
Ama icine sindirmedigine degmez bi 3lu koltugu 50 liraya yikiyorlar cagirsin bi yikamaci
ah keske öyle bi lukse sahip olabilsem diyoKoltugu cope atip yenisini alsin:))
Litrelerce su cekmicek ki hafif nem cekceksüpürgeyle cekince bozulmazmı süpürge
Çöp torbası olanlarla değil de sulu olanlarla yapabilir bir tek.süpürgeyle cekince bozulmazmı süpürge
Aguhaha deki komsuna:))bah bacim burda 3 cocuklu bi kadin konusuyor:)) yaklasik 4 yil oldu koltugumu alali ama ilk yildan buyuk oglum su doke doke leke yapti.. neyse sildim ettim ustune kustularda islattilarda.. mobilyalarin uzerinede cikarlar ziplarlar. Cocuklar az buyuyunce yenilerjm durumum el verirse. Dunya mali silsin gecsin bu kadar can skmaya degmez:)ah keske öyle bi lukse sahip olabilsem diyo
bitane baston supurgesi varmis onu gozdrn cikarabilirim diyo onunla yapacakmis umarim işe yararLitrelerce su cekmicek ki hafif nem cekcek
Ben hep oyle siliyorum koltuklari once, o kirler de yumuşuyor supurgeyle cektiriyorum supurgeme de hicbi sey olmadi
yikatamiyo suan canimYikatsin bence yoksa silmeyle gecmez bence
Ay evet gerci supurgede cis kaldi diye o da ayri bi konu olacak en iyisi 50 lira verip hicbi seyi riske atmamakbitane baston supurgesi varmis onu gozdrn cikarabilirim diyo onunla yapacakmis umarim işe yararsonra da supurge nasil temizlenir diye konu acarsam sasirmayin
işte bu bahtsiz bedevi de yeni aldı koltuklarini o yuzden isyanlarda işemeyen çocugu isemis bideAguhaha deki komsuna:))bah bacim burda 3 cocuklu bi kadin konusuyor:)) yaklasik 4 yil oldu koltugumu alali ama ilk yildan buyuk oglum su doke doke leke yapti.. neyse sildim ettim ustune kustularda islattilarda.. mobilyalarin uzerinede cikarlar ziplarlar. Cocuklar az buyuyunce yenilerjm durumum el verirse. Dunya mali silsin gecsin bu kadar can skmaya degmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?