koltukta çiş

annemiolcamben

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
669
328
18
30
kızlar komşumun sorusu.kızı koltuğa işemiş kendisi de çok acayip titiz nasıl temizlerim bu koltugu diye soruyo.yüzeysel silmis ama icine sinmiyo icine işledigini söylüyo.halı makinesi yok koltugunu yikatma sansi da yok evde nasil derinlemesine temizleyebilir.koltugu koyu renk

İki gün önce benim başıma geldi. Ama ben koltuk örtüsü kullanıyorum o yüzden koltuğa çok nüfuz etmemişti benimki. Deterjanlı bir bezle defalarca sildim. Başka çare yok gibi arkadaşınızın durumunda.

Kesinlikle yıkanması için çağırsin .başka türlü gitmez bir de koku yapar. Benim tuvalet eğitimi sırasında en korktuğum şeydi. Halıları kaldırıp koltuklara bir hafta oturtmamistim. Halimiz çiş olmuştu bir kere hemen yıkamaya gönderdim. Bir kere de daha pis birşey yapıp kulozet fırçasını antreye getirmişti bütün halıları yıkamaya verip evi dezenfekte etmiştim. Çocuk büyütmek Zor ama zor diye de çiş kokan bir evde yaşayamam asla.

ah keske öyle bi lukse sahip olabilsem diyo :KK70:
Aguhaha deki komsuna:))bah bacim burda 3 cocuklu bi kadin konusuyor:)) yaklasik 4 yil oldu koltugumu alali ama ilk yildan buyuk oglum su doke doke leke yapti.. neyse sildim ettim ustune kustularda islattilarda.. mobilyalarin uzerinede cikarlar ziplarlar. Cocuklar az buyuyunce yenilerjm durumum el verirse. Dunya mali silsin gecsin bu kadar can skmaya degmez:)

Litrelerce su cekmicek ki hafif nem cekcek
Ben hep oyle siliyorum koltuklari once, o kirler de yumuşuyor supurgeyle cektiriyorum supurgeme de hicbi sey olmadi
bitane baston supurgesi varmis onu gozdrn cikarabilirim diyo onunla yapacakmis umarim işe yarar :D sonra da supurge nasil temizlenir diye konu acarsam sasirmayin :D

Aguhaha deki komsuna:))bah bacim burda 3 cocuklu bi kadin konusuyor:)) yaklasik 4 yil oldu koltugumu alali ama ilk yildan buyuk oglum su doke doke leke yapti.. neyse sildim ettim ustune kustularda islattilarda.. mobilyalarin uzerinede cikarlar ziplarlar. Cocuklar az buyuyunce yenilerjm durumum el verirse. Dunya mali silsin gecsin bu kadar can skmaya degmez:)
işte bu bahtsiz bedevi de yeni aldı koltuklarini o yuzden isyanlarda işemeyen çocugu isemis bide :D soguk aldi heralde :D

Back
X