- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi annemiolcamben
Sirke. En etkilisi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep çekiyorum hiç bişey olmadısüpürgeyle cekince bozulmazmı süpürge
sen de titizlikte bir dünya markasısın anlaşıldıKesinlikle yıkanması için çağırsin .başka türlü gitmez bir de koku yapar. Benim tuvalet eğitimi sırasında en korktuğum şeydi. Halıları kaldırıp koltuklara bir hafta oturtmamistim. Halimiz çiş olmuştu bir kere hemen yıkamaya gönderdim. Bir kere de daha pis birşey yapıp kulozet fırçasını antreye getirmişti bütün halıları yıkamaya verip evi dezenfekte etmiştim. Çocuk büyütmek Zor ama zor diye de çiş kokan bir evde yaşayamam asla.
çiş bi de necis ya o yuzden anlayabiliyorum ne cektiginiAy evet gerci supurgede cis kaldi diye o da ayri bi konu olacak en iyisi 50 lira verip hicbi seyi riske atmamak![]()
çiş canım bu 6 yaşinda bi cocugun cişıYa bilemedim şimdi bizim oglan her yere işedi. Hiç sallamıyorum çıkmışmi çıkmamışmi. Yani kadının kendi kızının cisinden tiksinmesini yadırgadım açıkçası. Bir tek bana mı garip geldi acaba senin bu komşunun pimpirigi
Geçen evime gelen misafirin çocuğu tekli koltuğuma işedi.
Sinirden çıldırdım.
Silmek beni ikna eder mi? Tabiki hayır.
Koltuğu banyoya sokup yıkadım. Evet bildiğiniz başından aşağıya su döktüm. Alttan su çıkıyordu.
Ama ben bunu yaparken koltuğu gözden çıkarmıştım. Çünkü sünger kurumayıp çürüyebilirdi .
Eşim eve geldi beni banyoda koltuk yıkarken gördü. Kalp krizi geçirdi. Ben çıldırmış mıyım ?koltuk yıkanır mıymış?
Koltuk işeniyor da neden yıkanmiyor dedim.
Sonra koltuğun suyunu havlu ile aldım. Bütün camları açtım. Cereyan yapsın diye. Koltuğu da camın önüne bıraktım.
Sürekli fön makinesi ile kuruttuk. Kenarları köşeleri filan. Inanılmaz zahmet çektik.
3.güb kurudu.
Hali yikamaci aradım. Durumu anlattım. Biraz bekleyin . Süngerde su kokusu kalirsa geliriz makine o kadar suyu zaten çekemez. Sungerin icinde kalır dedi.
Maceram sorunsuz bitti.
Gelen misafir hassasiyetimi biliyordu. Çocuğu ile hiç ilgilenmedi.Helal olsun vallahi.
Bu titizlikte kaçıncı level![]()
Ben bir yere giderken bezliyorum vallahi. Dün kv gittik bezlenmek istemedi bezledim. Çişi geldi söyledi, tuvalete gittik geri takmak istemedi zorla taktık. Çok dikkat ederim öyle şeylere.Gelen misafir hassasiyetimi biliyordu. Çocuğu ile hiç ilgilenmedi.
Misafirin rahatlığı ve vurdumduymazlığı ile benim titizliğim ve öfkem ölümüne rekabet eder :)
Misafirimin büyük olan kızı "anne bunun cisi var. Demin bana söyledi"dedi.Ben bir yere giderken bezliyorum vallahi. Dün kv gittik bezlenmek istemedi bezledim. Çişi geldi söyledi, tuvalete gittik geri takmak istemedi zorla taktık. Çok dikkat ederim öyle şeylere.
Sizin gibiler bana neden rastlamiyor acabaBen bir yere giderken bezliyorum vallahi. Dün kv gittik bezlenmek istemedi bezledim. Çişi geldi söyledi, tuvalete gittik geri takmak istemedi zorla taktık. Çok dikkat ederim öyle şeylere.
Çok saçma. Ben evde kızımın gözümün önündeyse çişi geldiğini anlıyorum. Çişin var mı diye soruyorum, yok diyor yine de tuvalete gidiyoruz. Benim kızım da 4 yaşında, protezi var onu işemesin diye bu yaz bezi bıraktırdım. İlk dönemler birkaç kez altına kaçırdı fark etmedi, koltuğa falan oturmuş öyle ama fark ettiği an hemen söylerdi. Ben de gelemem öyle komşuya. Ben de relax bir insanım ama başkasının evinde gayet katıyımdır. Çocuğum başkasının evinde sağı solu karıştırsa bozulurum mesela.Misafirimin büyük olan kızı "anne bunun cisi var. Demin bana söyledi"dedi.
Misafir küçük kızına(4 yasinda) döndü dediki "ablan çişin olduğunu söylüyor var mi" dedi. Yok diyor baska bi sey demiyor. Ama ablası var diye ısrarcı oldu.
Biraz sonra baktık ki koltuğa işemiş. O kadar öfkelendim ki.
Daha da kötüsü çocuğa kızmadı bile.
Böyle rahat insanları istemiyorum evimde
Inanın bezlense de bezinden çıksa üzülmem
Ama 4 yaşındaki çocuk da bir-çok şeyi anlıyor.
Titizleniyormuş da başka bi evde tuvalete gidemiyormuş.
Çözüm koltuklara işemek
Vallahi benim gibilerde bana rastlamıyorSizin gibiler bana neden rastlamiyor acaba