- 21 Şubat 2022
- 329
- 353
- 23
- Konu Sahibi Xyzbilinmezligi
Mobilyaların hepsi ayrı telden çalıyor. Bence onlarıda boyatın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedi için hangi kumaş türünü uygun buldular?Armut üzerinden fiyat aldım ben, bi kişi dönüş yaptı henüz. Bende 2 üçlü bi tekli var, düz oyması kakması olmayan koltuklar. Evde kedi var ona göre kumaş isterim dedim. 2000-2200 arası bişe tutar dedi. Hafta içi görüşcez bakalım.
18 binliraydı beğendiğim koltuk takımı. Dedim bunlar beni bi 10 sene daha idare eder yüzü değişince
Serteks gibi bişi dedi ama görmedim daha. Beğencem mi beğenmicem mi bilemiyorum.Kedi için hangi kumaş türünü uygun buldular?
Umarim memnun kalırsın. Unutmazsam tekrar soracağım. Şimdi kumaşı araştırmaya gidiyorum. Bu arada nubuk benimkiler. 2 senedir kedime dayanıyorlar. Bir zarar görmedi henüz. Ama izmir icin terletici bir hissi var gibi.Serteks gibi bişi dedi ama görmedim daha. Beğencem mi beğenmicem mi
Yazın ölürüz nubuk koltukta, totomuz yapışır benceUmarim memnun kalırsın. Unutmazsam tekrar soracağım. Şimdi kumaşı araştırmaya gidiyorum. Bu arada nubuk benimkiler. 2 senedir kedime dayanıyorlar. Bir zarar görmedi henüz. Ama izmir icin terletici bir hissi var gibi.
Evet keteni dakikasina perişan ediyorlarYazın ölürüz nubuk koltukta, totomuz yapışır bence
Keten istiyordum aslında ama kediyle keten bir arada olmaz dediler.
Evet kesin bilgi, ben denedim olmuyomus, yayalimYazın ölürüz nubuk koltukta, totomuz yapışır bence
Keten istiyordum aslında ama kediyle keten bir arada olmaz dediler.
Daha birkaç ay olacak koca L koltuğumu iskeleti haric degistirttim 4.100 verdikBen de sandalye sandim. Koltuk 2000 çok iyi. Ekonomi tepetaklak olmadan once, ortalama bir koltuk 7000 tl iken kumaş değişimine 5000 istemişlerdi. İzmır'e kurban olayım.
Sen de İzmirdeydin dimi?Daha birkaç ay olacak koca L koltuğumu iskeleti haric degistirttim 4.100 verdik
I hate youDaha birkaç ay olacak koca L koltuğumu iskeleti haric degistirttim 4.100 verdik
Sana bizim koltukçunun nosunu vereyim mi canım istersen fiyat alırsınI hate you
Ay karıstı kiz kudra sandın bende seni seviyorum bebişim 0 oldu koltuğumuzSana bizim koltukçunun nosunu vereyim mi canım istersen fiyat alırsın
Ben de buna, “neden fiyat alip intihar edeyim diye mi?” Yaziyodum tamSana bizim koltukçunun nosunu vereyim mi canım istersen fiyat alırsın
Vir bebem. Semtler çok farklı ama gelir alırsa benim için sorun değil nerede olduğu.Sana bizim koltukçunun nosunu vereyim mi canım istersen fiyat alırsın
Bizim alıp gittiler 1 haftaya getirdiler herkes dedi o kadar kısa zamanda getiremez diye adam yaptı getirdi hangi gün dediyse zaten baştan foto falan atıp bi fiyat alırsin yaziyorumVir bebem. Semtler çok farklı ama gelir alırsa benim için sorun değil nerede olduğu.
Youtubeda kumaş boyası ile koltuk boyayanlar var. Onlara bakılabilir. En hesaplı o olur o zaman.
Youtubeda koltuk, berjer, yatak boyayanlar var. Onlar oyle bir sorun yaşamamışlar. Inceliklerini biliyorlardir tabi. Benim uzman oldugum bir alan degil.Kumaş boyası ile boyama çok riskli. Bazı boyalar ter veya nem durumunda kusma yapıyor. Eve gelen ve koltuğa oturan insanların kıyafetlerinin boyanma riski var.
Youtubeda koltuk, berjer, yatak boyayanlar var. Onlar oyle bir sorun yaşamamışlar. Inceliklerini biliyorlardir tabi. Benim uzman oldugum bir alan degil.