How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Koltuklarım

Armut üzerinden fiyat aldım ben, bi kişi dönüş yaptı henüz. Bende 2 üçlü bi tekli var, düz oyması kakması olmayan koltuklar. Evde kedi var ona göre kumaş isterim dedim. 2000-2200 arası bişe tutar dedi. Hafta içi görüşcez bakalım.

18 binliraydı beğendiğim koltuk takımı. Dedim bunlar beni bi 10 sene daha idare eder yüzü değişince 😂😂
Kedi için hangi kumaş türünü uygun buldular?

Serteks gibi bişi dedi ama görmedim daha. Beğencem mi beğenmicem mi
Umarim memnun kalırsın. Unutmazsam tekrar soracağım. Şimdi kumaşı araştırmaya gidiyorum. Bu arada nubuk benimkiler. 2 senedir kedime dayanıyorlar. Bir zarar görmedi henüz. Ama izmir icin terletici bir hissi var gibi.

Umarim memnun kalırsın. Unutmazsam tekrar soracağım. Şimdi kumaşı araştırmaya gidiyorum. Bu arada nubuk benimkiler. 2 senedir kedime dayanıyorlar. Bir zarar görmedi henüz. Ama izmir icin terletici bir hissi var gibi.
Yazın ölürüz nubuk koltukta, totomuz yapışır bence 😂

Keten istiyordum aslında ama kediyle keten bir arada olmaz dediler.

Kumaş boyası ile boyama çok riskli. Bazı boyalar ter veya nem durumunda kusma yapıyor. Eve gelen ve koltuğa oturan insanların kıyafetlerinin boyanma riski var.
Youtubeda koltuk, berjer, yatak boyayanlar var. Onlar oyle bir sorun yaşamamışlar. Inceliklerini biliyorlardir tabi. Benim uzman oldugum bir alan degil.

Youtubeda koltuk, berjer, yatak boyayanlar var. Onlar oyle bir sorun yaşamamışlar. Inceliklerini biliyorlardir tabi. Benim uzman oldugum bir alan degil.

Maalesef içerik üretirken her zaman her doğru söylenmiyor. Bulaştırma ve kusma riski daha düşük olan boyalarda ise maliyet çok yüksek.

Eskiden rengi atan kıyafetlerini kumaş boyasıyla boyardı insanlar. Tekstil ürünleri ucuzlayınca çoğu insan boyamaktan vazgeçti. Boyanmış kıyafetin dahi başka kumaşa temasta renk verme sorunu olabiliyor.

Koltuğumu boyasam misafirimi üzerine oturtmaya korkarım ; ya misafirin kıyafeti lekelenirse diye.

Back