- 22 Mart 2021
- 2.780
- 22.196
- 258
- Konu Sahibi Xyzbilinmezligi
Terbiyesiz misin acabağ?![]()
Seçici geçirgen terbiyeliyim. Var, esniyor, bozulmuyor ama. Esnek kızlık zarı gibi bişi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terbiyesiz misin acabağ?![]()
Neyse kızmaya gerek yok birbirimize dediğim gbi bilmiyordum arkadaşlar deyince anladım konuyu nasıl kaldıracağımida bulamadığım için galiba bekleyeceğimSeçici geçirgen terbiyeliyim. Var, esniyor, bozulmuyor ama. Esnek kızlık zarı gibi bişi.
yok insan yeni evli olunca toplum dayattığı için bi de ayy yeni evliyim evim mükemmel olmalı kafasıyla istiyorTeşekkür ederim gerçekten beni anlayıp fikir verdiğiniz için dert olarak görmemişler ama insan yeni evli olunca ister istemez bir düzen renk ahengi istiyor![]()
benimde aklıma mutfağa koymak geldi.mutfak büyükse mutfağa koyun yada balkonaYemek odası almadım sadece masa aldm ve korona falan alışveriş yapınca aslında bir de sona kalınca aceleye geldi eşim mutfağa katarsin koltuk takımıyla aynı yerde olmaz zaten o yüzden uymasina gerek yok dedi ikna etti beni şimdi durum böyle oldu ama bn onu ikna edeceğim bu sefer yenisi için![]()
Sandalye döşemesini bilmiyorum ama koltuk döşemesi neredeyse koltuk ile aynı para. Döşeme ucuz yollu bir seçim değil yani.Koltuklara dikim yaptırmak yada hazır almak bayağı maliyetli olabilir
O yüzden sandalyeler için döşemecilerden fiyat bilgisi alın hangisi cazip gelirse onu yaptırın bence
Oda olmadı sandalyeye kılıf
Ama koltuk örtüleri maliyetli olabilir
Süngerleri değişmeyince çok tutmuyor. 2000 lira fiyat aldım ben yüz değişimine.Sandalye döşemesini bilmiyorum ama koltuk döşemesi neredeyse koltuk ile aynı para. Döşeme ucuz yollu bir seçim değil yani.
Üye kılıflar pahali olabilir demiş de tek sandalye kılıfı 30-40 lira bir şey. Kılıfın fiyatına bakınca döşemenin ücreti çok. Kendi bütçesine göre belirler artık.Süngerleri değişmeyince çok tutmuyor. 2000 lira fiyat aldım ben yüz değişimine.
Diktirmekte epey maliyetli tutuyor artık tek kişilik yorgan kılıfı 200 tl oda döşemelik kumaş bile değilSandalye döşemesini bilmiyorum ama koltuk döşemesi neredeyse koltuk ile aynı para. Döşeme ucuz yollu bir seçim değil yani.
Takım halindeydi o ayrı değildiO masaya o sandalye rengini secerken hic mi durduran olmadı ablacım![]()
Sandalye fiyatımı koltukmuSüngerleri değişmeyince çok tutmuyor. 2000 lira fiyat aldım ben yüz değişimine.
He kılıf ayrı mesele. Ona bakarsan koltuk kılıfı da 150-200 lira bişey. Ama ne o koltuklara ne de sandalyelere kılıf olmaz. Girintisi çıkıntısı çok.Üye kılıflar pahali olabilir demiş de tek sandalye kılıfı 30-40 lira bir şey. Kılıfın fiyatına bakınca döşemenin ücreti çok. Kendi bütçesine göre belirler artık.
Koltuk takımı döşeme değişim fiyatı.Sandalye fiyatımı koltukmu![]()
Ay sandalye sandımKoltuk takımı döşeme değişim fiyatı.
Youtubeda kumaş boyası ile koltuk boyayanlar var. Onlara bakılabilir. En hesaplı o olur o zaman.Diktirmekte epey maliyetli tutuyor artık tek kişilik yorgan kılıfı 200 tl oda döşemelik kumaş bile değil
Birde kumaşlarda inanılmaz pahalı koltuğa giden kumaşın metreside çok fazla oluyor ondan fazla tutuyor
Sandalyeye giden kumaş az olur işçilik hakkında çok bir bilgim yok ama aşağı yukarı aynı tutar gibi geliyor
Ben de sandalye sandim. Koltuk 2000 çok iyi. Ekonomi tepetaklak olmadan once, ortalama bir koltuk 7000 tl iken kumaş değişimine 5000 istemişlerdi. İzmır'e kurban olayım.Koltuk takımı döşeme değişim fiyatı.
Muhtemelen. Aslında sandalye kaplamak çok kolay, biraz becerisi olan bi de mobilyacı zımbası bulan herkes yapabilir.Ay sandalye sandım
O zaman sandalye daha uyguna gelir
Armut üzerinden fiyat aldım ben, bi kişi dönüş yaptı henüz. Bende 2 üçlü bi tekli var, düz oyması kakması olmayan koltuklar. Evde kedi var ona göre kumaş isterim dedim. 2000-2200 arası bişe tutar dedi. Hafta içi görüşcez bakalım.Ben de sandalye sandim. Koltuk 2000 çok iyi. Ekonomi tepetaklak olmadan once, ortalama bir koltuk 7000 tl iken kumaş değişimine 5000 istemişlerdi. İzmır'e kurban olayım.