How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Koltuklarım

Xyzbilinmezligi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
68
30
3
28
Kizlar merhaba. Benim koltuklarım önceden başka bir odamdaydi sonra taşımak zorunda kaldım dikdörtgen bir odaya geçtim ve yemek masamla koltuklarım birbirine renk olarak uymuyor. Değiştirme imkanım şuan için yok. Ama yine de koltuklarıma uzun zamandır belki daha güzel şık gösterir diyerekten kırlentler bakıyorum.. bana tavsiye verebilir misiniz? 😊

Koltuklardan tahtakurusu falan böcek çıkarda kurtulamiyorum diye dert edip açarsın hadi neyse.
Bunun neresi dert 😒
Yeni evliyim bu renk uyumsuzluğundan çok rahatsız oluyorm önceden ikisi aynı odada değillerdi o yüzden rahattım. Şimdi aynı odaya koymak zorunda kaldım ve aşırı canımı sıkıyor koltuklarımin renkleri

Kizlar merhaba. Benim koltuklarım önceden başka bir odamdaydi sonra taşımak zorunda kaldım dikdörtgen bir odaya geçtim ve yemek masamla koltuklarım birbirine renk olarak uymuyor. Değiştirme imkanım şuan için yok. Ama yine de koltuklarıma uzun zamandır belki daha güzel şık gösterir diyerekten kırlentler bakıyorum.. bana tavsiye verebilir misiniz? 😊
Kırlentle olacak iş değil gibi, internette ölçüye göre kılıf diken yerler var onlarla bir görüşün bence sonra süslemek için kırlent kullanabilirsiniz

Kırlentle olacak iş değil gibi, internette ölçüye göre kılıf diken yerler var onlarla bir görüşün bence sonra süslemek için kırlent kullanabilirsiniz
Aynen bunu düşünmemiştim kılıf çok belli olur diye düşünmemiştim pek ama bakacağım dediğiniz gbi zor görünüyor tek kirlenlerle

Hepsi bir odanın içinde çok kötü gözükmüş. Heryerden bişey gelmiş öğrenci evi gibi.
Ya sandalyelere yada koltuklara birbirine uyumlu kılıf alın, kırlentle daha kötü gözükür.

Back