• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk Takımınız ne marka yada Nerden aldınız?

canım çok güzelmiş ya. peki bu kumaşın adını öğrenme imkanın var mı? ben yıkanabilir koltuk için kumaş öneriniz diye topik bile açtım kimse cvp bile yazmadı.:(:5: gerçi seninki yıkanabilir değil silinebilir kumaşmış ama gene de bu kadar iyi bişeyse yıkamaya ne gerek var di mi?

aslında benim yıkamadıkça silmek içime sinmiyor çok.. halıyı da koltuk kılıflarını da yıkarım ben hep deli gibi:37:

Yok canım bilmiyorum :( yaptırmadım zatennn

Ben yeni evli değilim ama evimi yeniledim.
Koltuk takımı almadım.
Tepe Home dan bir 3 lü bir 2 li koltuk aldım.
Eski berjerimle kullanıyorum.

Ismarlama mobilya için mimara ihtiyacın yok aslında.
Sehpamı ve tv ünitemi ısmarlama yaptırdım.
Tek sehpa,tek dresuar satan aksesuarcılar var ya...
Onlarda kataloglar var.(Yemek masası,büfe,vitrin,koltuk...herşey)
İstediğin ebatta istediğin modelde yaptırabiliyorsun.Ayak,çekmece,kapak,renk istediğin gibi seçiyorsun.
Ve daha ucuza geliyor.
MERHABA BEN DE TEPE HOMEDAN BİR ÜÇLÜ BİR DE İKİLİ BEĞENDİM VE EBN DE KOLTUKLARIMI YENİLİYORUM.Nasıl acaba memnun kaldınız mı tepe home dan..Ben daha önce hiç mobilya almamıştım tepe homedan o yüzden emin olamııyorum.Normalde bayağı pahalı ama bu ara güzel indirimler var napsam bilemedim?

Ben yeni evli değilim ama evimi yeniledim.
Koltuk takımı almadım.
Tepe Home dan bir 3 lü bir 2 li koltuk aldım.
Eski berjerimle kullanıyorum.

Ismarlama mobilya için mimara ihtiyacın yok aslında.
Sehpamı ve tv ünitemi ısmarlama yaptırdım.
Tek sehpa,tek dresuar satan aksesuarcılar var ya...
Onlarda kataloglar var.(Yemek masası,büfe,vitrin,koltuk...herşey)
İstediğin ebatta istediğin modelde yaptırabiliyorsun.Ayak,çekmece,kapak,renk istediğin gibi seçiyorsun.
Ve daha ucuza geliyor.

açıkcası bende ısmarlama yaptırmak istiyorum böyle renk renk ucuza geldiğini bilmiyordum :S istediğim modelde istediğim renkte ucuza bulmak benim icin cok güzel bir durum olucak takım istemiyorum şık şirin bir oturma odası istiyorum mesela :)

ben de doğtaştan alıyordum son anda kararsız kaldım beğendiğim tarz köşe takımları ve istediğim ölçülerde 4 - 5 bin lirayı buluyor ama bulunduğum şehirde güzel imalatçı yok istanbulda yaptırabilirim yarı fiyatına hatta daha ucuz ama göz görmeyince internetten ölçü verip yapın demeye güvenemiyorum.. bir yer var 43 yıldır bu işi yapıyorlarmış istanbulda ismini versem sorun olur mu bilmiyorum.. adam maskoya bile biz yapıyoruz güvenin diyor ama işte iğrenç yaparlarsa diye korkuyorummm..

tavsiye edeceğiniz güvenilir güzel mobilya imalatçısı var mı ?:18:

Hangi Mobilyacı bana ismini verebilir misiniz?

İstanbul'da İkamet Ediyorum..
Ancak Kendi Mobilyacımı Tavsiye Edebilirim..
Çok Güvenirim..
Söylediği Tarihte Malzemeni Getirir..

Masko ve Modoko'da Görmüş Olduğunuz Mobilyaların Bazıları Bu Bahsettiğim Mobilyacıya Ait..
Bende Kendisini Evlenmeme Yakın İnternetten Bulmuştum..

Selamlar Mobilyacınızı adını ve irtibat numarasını alabilir miyim? Çok çok ihtiyacım var güvenilir ve kaliteli mobilya yapan bir yere...

Bende koltuk takımlarımı buradan seçmiştim. Gayet dayanıklı ve şık modeller mevcut. Tavsiye edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koltuk takımı arayışı içindeyim. Ama daha marka konusunda bile daha karar verebilmiş değilim. Sizin koltuk takımınız ne marka yada nereden aldınız? memnun musunuz? En Büyük KK
Yeni evleneceğim için artık bu konunun üstadı oldum diyebilirim :) Istikbal hazır iskeletler ve bazılarının ayakları plastik karışımlı. Yere tam oturmuyor. Gıcırdıyor.. Bellonada kumaşlar berbat.. Ama iskelet anlamında iyi olabilir. Bunlara nazaran en iyi marka saloni. Tamamı en kaliteli ahşap hammaddelerden yapılıyor. Kumaşlar harika. Fazla renk seçeneği var. Ayaklarda bile o kadar çok renk seçeneği var ki. Üstelik kendi iç mimarları ile evinizi istediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Kesinlikle saloniye bakmanızı öneririm. :)

Koltuk takımı arayışı içindeyim. Ama daha marka konusunda bile daha karar verebilmiş değilim. Sizin koltuk takımınız ne marka yada nereden aldınız? memnun musunuz? En Büyük KK

ben koltuk takımlarımı enzadan aldım zamanında getiriyolar ben çok memnunum hem rahat hem dayanıklı tavsiye ederim :)

bit pazarından aldık 80 liraya demir iskeletli koltuk takımı yeni minder diktim kullanıyoruz çok seviyorum :)))

İnegöl mobilya kesinlikle biraz pahalı ama ömürlük

Benim koltuk takımım gravity enza homedan aldım çok memnunum çok rahat bi koltuk altı yüksek temizliği kolay oluyor kaliteli mobilyaları tavsiye ederim

Ben de koltuk arayışındayım.önce doğtaş lounge düşünüyordum ama satış sonrası için çok olumsuz yorum okudum.ilgisizlil vs. Bir de kumaş alternatifi renk alternatifi hiç yok.hep sıradan basit renkler ve kullanışsız kumaşlar sunuyorlar...henüz gidip incelemedim ama enzada bir iki model bakıyorum şimdi...chelsea ve novana

Ben de koltuk arayışındayım.önce doğtaş lounge düşünüyordum ama satış sonrası için çok olumsuz yorum okudum.ilgisizlil vs. Bir de kumaş alternatifi renk alternatifi hiç yok.hep sıradan basit renkler ve kullanışsız kumaşlar sunuyorlar...henüz gidip incelemedim ama enzada bir iki model bakıyorum şimdi...chelsea ve novana
Ne yaptınız aldınız mı bende aynı koltuklara bakıyorum kararsız kaldım

modalife köşe takımı

Eklentiler

• 996366_30674-500x500.webp
    996366_30674-500x500.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 103
Ne yaptınız aldınız mı bende aynı koltuklara bakıyorum kararsız kaldım
Hayır henüz alamadık bu hafta içinde tekrar bakmaya gidicez...şu anda da enza nın novana modeline takıldım sürekli değişiyor fikrim.daha modern ve şık bir görüntüsü var.

Eklentiler

• 1522680765slider_navona_2(1).webp
    1522680765slider_navona_2(1).webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 1522660142slider_navona_4(1).webp
    1522660142slider_navona_4(1).webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 1522660142slider_navona_1(2).webp
    1522660142slider_navona_1(2).webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 47
Back
X