morlu olan güzel bence...kırmızı basit durmuş,hiç düşünme derim...
siyah beyaz da güzel...bunu salon için mi oturma odası için mi düşünüyorsunuz onu anlamadım yalnız?
salon içinse siyah beyazı tercih edin derim...
En iyisini sen yapmışsınBuarada mobilyada mürdüm koyu renk olduğu için toz gösterebilir siyah gibi. Ama babamların evinde ki koltuk takımı mürdüm beyaz oturma yerleri mürdüm. Temizliği o kadar rahat ki anlatamam. Mobilyada ise siyah hayatta tercih etmeyi düşünmüyorum. Beyazdan yanayım. Çünkü ahşap renklerini sevmiyorum canım.
Oturma odası için alıcaz canım
orası doğru canım oturma yeri siyah olsa oda toz gösterir ama ahşap yerleri çok zor oluyor...
pişman olmadım desem yalan olur yatak odası için...
sürekli toz almam gerekiyor..
ha iyi canım...o zaman morlu derim ben....benim de oturma odam mor beyaz:)
zaten salonlara bu tarz yakıştıramıyorum ben,daha ağır olmalı salon...benim düşüncem tabi,zevk meselesi...
Yatak odan siyah mı? Siyah mobilyada gerçekten felaket toz gösteriyor ve temizlik istiyor. Ailemin evinde ki salon takımı siyah aman aman uzak dursun benden hiç uğraşamam 2günde bir toz almakla
evet siyah ve o odamda balkonum var...
diğer odaların tozunu alana kadar yatak odasını 2 kere alıyorum
bu arada evleniyormusun canım...:26:
canım tasarım olarak güzel görünüyo ama oturma odasında kullanılıcak bi koltuk için rahatlığı tartışılır gibi geldi (; kol koyma kısımları çok alçak biyerden sonra rahatsızlık verebilir. Renkler çok uç geldi bana tabi kişisel bişey nedesem bilemedim , ama renkleri daha soft kullanırsan daha ferah ve huzurlu bir ortam yaratabilirsin , bu renkler odadaki diğer eşyaları siler çok patlar önde durur :103: bunlar düşüncelerim umarım kötü bişey söylememişimdir. Burada güzel sanatlarda textil tasarım okuyorum (;
Eşya Konusunda Favori Renklerim Her Zaman Siyah - Beyaz..
Modası Geçmiyor..
İstediğin Rengi Aldığın Siyah - Beyaz Ürüne Dahil Edebiliyorsun..
Perde Seçimini Kolaylaştırıyor v.s.
Kumaşta siyahın kullanımının zor olduğunu söyledi çoğu kişi toz gösteriyomuş tüy topluyormuş koyu renk ve çok açık renk kullanımı temizlik açısından sıkıntılı sanırım. Benim için önemli bunlar canım. Ayrıca söylediklerin çok doğru siyahla her renk yakışır kombinlenebilir. Halıdır vs. herşey rahatlıkla bulunabilir.
Temizlik Dediğin Nedir ki Büyütme Gözünde..
Neyi Beğeniyorsan Onu Al..
Bir Daha Gelmeyeceksin Bu Dünyaya..
Canım temizliği dert etmemin sebebi hem çocuk var hemde çalışmayı düşünüyorum evlendikten sonra biliyorsun. Bir de babamların evinde ki yemek odası takımı siyah 2 günde bir toz almak gerekiyor bıktım vallayatakodası beyaz haftada bir alıyorum yeterli oluyor. Bunun sıkıntısıda çektiğim içindir belki çekincem bilmiyorum. Haklısın bi daha mı gelicez bu dünyaya
Eyvah eyvah siyah mobilya ve balkon :18: zor olsa gerek.
Evet canım evlenicem nasipse. Beyaz eşya aldık şimdi sıra yatakodası ve koltukta
Oturma odanda ki koltuğun oturma yeri mor mu canım? eğer öyleyse kullanışı nasıl temizlik açısından.
evet canım oturma yerleri mor,kol koyma yerleri beyaz deri...
benimkiler fermuarlı kılıflı,o yüzden çok rahat temizliği...çıkarıp makinada yıkayabiliyoruz...evlendiğimden beri 2 kere yıkadık hiçbişey olmadı...kadife kumaş...
canım yaa bende ne zamandır kara kara düşünüyorum benimde koltuklarımın kılıfları fermuarlı
korkuyorum yıkmaya birşey olur diye...:18:
sen nasıl yıkıyorsun kaç derece kaç devirde..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?