Koltuk takımımızın modeline karar verdik. Sizce güzel mi? (Resimli)

Bu modele renk seçimi hangisi olmalı?

• Mürdüm - beyaz

OY: 74 66,1%
  • Kırmızı - beyaz

OY: 8 7,1%
  • Siyah - beyaz

OY: 30 26,8%

• Ankete Katılan
    112

Oturma odası için alıcaz canım

orası doğru canım oturma yeri siyah olsa oda toz gösterir ama ahşap yerleri çok zor oluyor...
pişman olmadım desem yalan olur yatak odası için...
sürekli toz almam gerekiyor..

orası doğru canım oturma yeri siyah olsa oda toz gösterir ama ahşap yerleri çok zor oluyor...
pişman olmadım desem yalan olur yatak odası için...
sürekli toz almam gerekiyor..

Yatak odan siyah mı? Siyah mobilyada gerçekten felaket toz gösteriyor ve temizlik istiyor. Ailemin evinde ki salon takımı siyah aman aman uzak dursun benden hiç uğraşamam 2günde bir toz almakla

ha iyi canım...o zaman morlu derim ben....benim de oturma odam mor beyaz:)

zaten salonlara bu tarz yakıştıramıyorum ben,daha ağır olmalı salon...benim düşüncem tabi,zevk meselesi...

Oturma odanda ki koltuğun oturma yeri mor mu canım? eğer öyleyse kullanışı nasıl temizlik açısından.

Yatak odan siyah mı? Siyah mobilyada gerçekten felaket toz gösteriyor ve temizlik istiyor. Ailemin evinde ki salon takımı siyah aman aman uzak dursun benden hiç uğraşamam 2günde bir toz almakla

evet siyah ve o odamda balkonum var...
diğer odaların tozunu alana kadar yatak odasını 2 kere alıyorum

bu arada evleniyormusun canım...:26:

evet siyah ve o odamda balkonum var...
diğer odaların tozunu alana kadar yatak odasını 2 kere alıyorum

bu arada evleniyormusun canım...:26:

Eyvah eyvah siyah mobilya ve balkon :18: zor olsa gerek.
Evet canım evlenicem nasipse. Beyaz eşya aldık şimdi sıra yatakodası ve koltukta

canım tasarım olarak güzel görünüyo ama oturma odasında kullanılıcak bi koltuk için rahatlığı tartışılır gibi geldi (; kol koyma kısımları çok alçak biyerden sonra rahatsızlık verebilir. Renkler çok uç geldi bana tabi kişisel bişey nedesem bilemedim , ama renkleri daha soft kullanırsan daha ferah ve huzurlu bir ortam yaratabilirsin , bu renkler odadaki diğer eşyaları siler çok patlar önde durur :103: bunlar düşüncelerim umarım kötü bişey söylememişimdir. Burada güzel sanatlarda textil tasarım okuyorum (;

Son düzenleme:

Canım mağazada vardı bu koltuk oturduk baktık gayet rahattı. Modeli beğendiğine sevindim. Odamda yemek odası takımı falan olmuycak süs eşyaları vs. birşeyde olmuycak. Çocuk olduğu için oldukça sade olmasını istiyorum. Kötü bişey söylemedin elbette teşekkür ederim düşüncelerin için. Kısaca bu renklerden hiç birini sevmedin

tercih yapmam gerekirse mürdüm-beyaz (; ama ben böyle renkleri kullanırken aynı oranda kullanılması taraftarı değilim , misal kırımızı daha az kullanılsaydı çok farklı bi hava katabilirdi ama bu beni yorar açıkcası buarada rahatsa sorun yok kol kısımları alçak geldi bana oda fotoğraftan kaynaklı olabilir. kırmızıyı ikinci plana atmanı öneririm :103:

Eşya Konusunda Favori Renklerim Her Zaman Siyah - Beyaz..
Modası Geçmiyor..
İstediğin Rengi Aldığın Siyah - Beyaz Ürüne Dahil Edebiliyorsun..
Perde Seçimini Kolaylaştırıyor v.s.

Eşya Konusunda Favori Renklerim Her Zaman Siyah - Beyaz..
Modası Geçmiyor..
İstediğin Rengi Aldığın Siyah - Beyaz Ürüne Dahil Edebiliyorsun..
Perde Seçimini Kolaylaştırıyor v.s.

Kumaşta siyahın kullanımının zor olduğunu söyledi çoğu kişi toz gösteriyomuş tüy topluyormuş koyu renk ve çok açık renk kullanımı temizlik açısından sıkıntılı sanırım. Benim için önemli bunlar canım. Ayrıca söylediklerin çok doğru siyahla her renk yakışır kombinlenebilir. Halıdır vs. herşey rahatlıkla bulunabilir.

Temizlik Dediğin Nedir ki Büyütme Gözünde..
Neyi Beğeniyorsan Onu Al..

Bir Daha Gelmeyeceksin Bu Dünyaya..

Temizlik Dediğin Nedir ki Büyütme Gözünde..
Neyi Beğeniyorsan Onu Al..

Bir Daha Gelmeyeceksin Bu Dünyaya..

Canım temizliği dert etmemin sebebi hem çocuk var hemde çalışmayı düşünüyorum evlendikten sonra biliyorsun. Bir de babamların evinde ki yemek odası takımı siyah 2 günde bir toz almak gerekiyor bıktım valla yatakodası beyaz haftada bir alıyorum yeterli oluyor. Bunun sıkıntısıda çektiğim içindir belki çekincem bilmiyorum. Haklısın bi daha mı gelicez bu dünyaya

Bence Seviyorsan Toza Falan Takılma..
Al Gitsin..
Başa Gelen Çekilir..

Eyvah eyvah siyah mobilya ve balkon :18: zor olsa gerek.
Evet canım evlenicem nasipse. Beyaz eşya aldık şimdi sıra yatakodası ve koltukta

kesinlikle çok zor...
çok sevindim senin adına Allah sağlıkla,huzurla oturmayı nasip etsin evinizde...mutluluklar dilerim.

Oturma odanda ki koltuğun oturma yeri mor mu canım? eğer öyleyse kullanışı nasıl temizlik açısından.

evet canım oturma yerleri mor,kol koyma yerleri beyaz deri...

benimkiler fermuarlı kılıflı,o yüzden çok rahat temizliği...çıkarıp makinada yıkayabiliyoruz...evlendiğimden beri 2 kere yıkadık hiçbişey olmadı...kadife kumaş...

canım yaa bende ne zamandır kara kara düşünüyorum benimde koltuklarımın kılıfları fermuarlı
korkuyorum yıkmaya birşey olur diye...:18:
sen nasıl yıkıyorsun kaç derece kaç devirde..:26:

canım yaa bende ne zamandır kara kara düşünüyorum benimde koltuklarımın kılıfları fermuarlı
korkuyorum yıkmaya birşey olur diye...:18:
sen nasıl yıkıyorsun kaç derece kaç devirde..:26:

30-40 dereceyi geçme canım...30da yıkadık biz...devir 1000 devirdi galiba ama sen emin olamıyorsan 800 devir yap bişey olacağını sanmam...kumaşı ne?yıkamadan korkma da yıkadıktan sonra takması zor oluyor,eşimle beraber yapıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…