son günlerde sitede bu koltuklardan ne çok görür olduk ya dimi kızlar:)
model olarak fena değil ama renk olarak biraz dikkat çekici,
ama senin salonunda diğer aksesuarlarınla birlikte nasıl duracağına bağlı,
hayırlı olsun güle güle kullan.
Ben sitede hiç rastlamadım genelde avangarde tarzında yada köşeli koltuklara denk geldim. Ayrıca kötü anlamda mı söylediniz anlamadım :26:
Renk olarak her renk seçenek var. Kırmızı hoş duruyor ama zamanla göz yorar mı diye düşünüyorum. Mürdüm ve beyazıda var
Eki Görüntüle 448406 Eki Görüntüle 448407
Minderlerin kumaşı farklı olucak. Çiçekli yapraklı şekillerden pek hoşlanmıyorum. Bu rengi nasıl peki? :44:
Mürdüm - beyaz kırmızılıdan daha kullanışlı olur eminim. Fikrini yazdığın için teşekkürler canımbunlar çok güzel bence.
kötü anlamda söylemedim canım, çok benzerleri vardı hatta ona uygun halı seçmekte yardım isteyen bayanlar falan vardı.
ayrıca bu renk çok hoşuma gitti, bence kırmızıdan daha hoş duruyor.
ama şunu söylim salon için daha sade bir renk tercih et,oturma odası için böyle renkli olabilir.
kırmızı da kötü durmuş bence mor çok hoş.ayrıca kırmızıyı çok severim ama oturma odalarına pek yakıştıramıyorum ...
Mürdüm - beyaz kırmızılıdan daha kullanışlı olur eminim. Fikrini yazdığın için teşekkürler canım
:)))))))))) Müdürüm boşver sen kırmızıyı beyaz kırmızıdan daha kullanışlı olur:)
Mürdümü müdürüm diye okudum yahu aklımdan geçen de şu: Aynı işyerindesiniz müdür de buraya takılıyor. Oooh keyifler keka, işleri de çömez yapsın
Bence kırmızı beyaz çok güzel ben çok severim kırmızı beyaz uyumunu ayrıca oturma odalarına en yakışan renklerden biridir bu ikili bence kırmızı beyaz canım
:)))))))))) Müdürüm boşver sen kırmızıyı beyaz kırmızıdan daha kullanışlı olur:)
Mürdümü müdürüm diye okudum yahu aklımdan geçen de şu: Aynı işyerindesiniz müdür de buraya takılıyor. Oooh keyifler keka, işleri de çömez yapsın
Tatlım siyah beyazı arkadaşımın evinde var. O çok güzel kombinlemiş ve çok güzel duruyordu.
Siyahı daha önce açtığım konuda kimse önermedi. Çok tüy toz topluyomuş ve gösteriyomuş. Ben aslında klasik bi renk kombini olucak belki ama kırmızı-siyah-beyaz olarak düşünüyodum evi spor tarzında. Arkadaşın memnun mu peki koltuk takımından kullanışı falan rahatmıymış acaba? :26:
modeli çok hoş renk olarak da sütlü kahve tarzları yada kremsi tonlar yada füme tonlarını kullanabilirsin.mürdüm renginde de cok güzel görünüyor.ama ben siyah beyaz kombin hiç sevemedim bana cok soguk ve itici geliyor.güle güle kullanın çoook düşünün öyle karar verin derim.alındıktan sonra değiştirilmesi çok güç oluyor
o 3 ay önce aldı cnm çok memnun çok rahattı valla
O da siyah beyaz ağırlıklı kombin yapmıştı kırmızı zigon sehpa, çerçeveler ve tablolar almış çok güzel olmuştu ben çok beğendim. Siyah deri sandalyeler falan çok hoştu
Modeli beğendim ama seçmek için verdiğin 3 renk kombinini de beğenmiyorum. Bence mürdüm-beyaz, siyah-beyaz, kırmızı-beyaz üçü de çok rüküş ve ev salonu için fazla. Ben ev için daha pastel ve sade renklerden yanayım.
Çok sevindim yazdıklarına canım çok sağol yaçok rahat, çok memnun yazmışsın ya mutlu oldum :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?