Koltuk takımımızın modeline karar verdik. Sizce güzel mi? (Resimli)

Bu modele renk seçimi hangisi olmalı?

• Mürdüm - beyaz

OY: 74 66,1%
  • Kırmızı - beyaz

OY: 8 7,1%
  • Siyah - beyaz

OY: 30 26,8%

• Ankete Katılan
    112

sabit duran berjer en iyi ve en kullanışlısı diye düşünüyorum yine bana kalırsa direk kırmızı beyazı alırdım haa nedenine gelince siyah beyaz zamanla boğar insanı sürekli siyah mürdümde güzel fakat zamanla gözüne batar ama kırmızı beyaz sürekli canlı canlı olur o nedenle ilerde bile sıkılmadan rahatlıkla kullanabileceğin bir renk uyumu ki sen bunlara siyah objede yerleştirirsin ve bu ikilinin tezatlığını kırmış olursun bence

Canım ben evimin çalışma odasında kırmızı-siyah-beyaz kombin yaptım ve köşe koltuğum kırmızı beyaz ama çook rahatsız ediyor aşırı yoğun bir renk. Çalışırken başımı bile ağrıtıyor.
Salonumda krem kombin yaptım aksesuarlarımda ve perdemde renkler kullandım ve çok seviyorum salonumu sakinlik huzur verici.

Bu yüzden bence kırmızıyı yeri geniş olan ve çok aksesuar kullanmayacak olanlar almalı. Zaten bak psikolojide de gerilim rengidir kırmızı. Rahatsız eder.

Sözün özü ben mürdüm rengini beğendim. Aslında bir şey soracağım bunu almak zorunda mısın? Bence çok daha güzel modeller de bulabilirsin...

canım bence de biraz daha gez çook güzel modelller var inan emınım bulursun hatta ben netten bakayım bulursam ekleyim hemen

Ben de salon da daha ferah sade renkler kullanman.füme,bej,sütlü kahve ve tonları olabilir.canlı renkler oturma odası havası verir tatlım.

Anket yaptım canım ama kimse kırmızıya oy vermedi kafam karıştı benimde iyce, ağırlıklı olarak mürdüm beğenildi. Çok kararsız kaldım bilemiyorum :44:

Kırmızı koltukları çok severim ama bakınca birkaç saniye de gözlerimi yordu .
Bence siyah beyaz rengi daha güzel daha hoş duruyor .

Mürdüm olan hoş değil mi? :26: siyah beyaz daha mı güzel canım :44:

Mürdüm rengi de güzel kötü değil ama mürdümle siyah beyaz olanı karşılaştırırsak siyah beyaz olan koltuk daha güzel bence .
Ama kullanacağın alandaki renk tonları da önemli .
Eğer mürdüm tonlarında eşyaların var ise mürdümü al , siyah beyaz tonlarda ise eşyaların siyah beyazı al .
Uyumda çok önemli

Evet yoğun bi renk zamanla yormasından korkuyorum. Krem tonlarını kullanamam çünkü açık renk fazla temizlik ister. Benim çocuğum var canım ve çalışmayı düşünüyorum. O yüzden temizlik açısındanda pratik olsun istiyorum renk olarak iyi bi seçim yapmam gerek. Oturma odamız geniş olucak aksesuarda kullanamam pek çocuktan dolayı ama dediğin gbi kırmızı renginin enerjisi oturma odasına gitmeyebilir.. Rahatsızlık verebilir. Mürdüm rengi şuan bendede daha ağır basıyor. Model olarak bu takım hoşumuza gitti ama renk karar veremedim. Bakalım hayırlısı.

Canım beyaz eşya aldık biz sadece. Şimdide eşya bakıyoruz. Çamaşır makinem bordo rengi. Henüz eşyam yok anlıycağın. Evi de siyah beyaz kırmızı olarak düşünüyodum ama mürdümle beyazda güzel duruyor kararsız kaldım. Mürdümle beyaz koltukları seçersek eğer üçüncü bi renk olarak ne kullanabilirim onuda bilmiyorum:26: Uyum benim içinde önemli lcd ve tv sehpasını beyaz almayı düşünüyoduk bakalım napıcaz. Koltukta siyahta çok tüy toplar toz gösterir diyolar

Anladım canım gönlünden hangisi geçiyorsa onu almalısın ki sonra pişman olma
Ya da başka yerlere de bakabilirsin illa ki bunlar olmak zorunda mı acaba ?
Evet siyahın öyle kötü bir özelliği de var tabi kumaşına da bağlı
Eğer mürdümü alırsan salonunda lila rengini tonlarını kullanabilirsin sanki başka hangi renkler olabilir ki bilemedim şincik
Ama ben hala siyah beyazdan yanayım :128:

Canım aslında biz mağazada kırmızısını gördük oturduk baktık falan. Zaten görür görmez tamam bu dedik. Çok hoş görünüyodu. Ama eve gelince düşünmeye başladım kırmızı alırsak nasıl olur falan diye sonra mürdümü düşünmeye başladım. Kaç aydır araştırıyorum ben canım ya istediğim gibi hiç bulamadım, bakıyorum sürekli kaç tane mağaza gezdik inan. Bi model daha vardı onunla ilgilide konu açmıştım istersen bakabilirsin. Model olarak bunda karar kıldık sonra. Mürdüm ve beyaz şuanlık ağır basıyo sanki bendede. Temizlik açısındanda rahat olur gibime geliyor. Bende bilemedim şincik daha düşünmeye vaktim var. Bakalım ne karar vericez

mürdüm olan bence en iyisi, renklerin duygular üzerindeki etkisi malum, mürdüm iyidir

Mürdüm olan benimde aklıma yattı canım rengin etkiside güzel zaten yatakodamıda beyaz istiyorum. Mutfakta yaptırılcak eğer koltuk mürdüm beyaz olursa mutfağıda öyle tercih edebilirim. Fakat kombinlemek için üçüncü bi renk olarak mürdüm-beyaza ne renk kullanabilirim? Onu bilemedim :26:

canım mürdüm beyaza karar verdiysen üçüncü bir renk olarak pembe rengini kullanmanı tavsiye ederim uçuk pembe veya pudra pembe gayet uyumlu olacaktır sen hangisini istiyorsan o rengi al bence ilerde pişmanlık yaşama çünkü sürekli o ortamda o renklerle içiçe olacağın için içine sinen rengi al derim şimdiden hayırlı olsun

Te şindii baktım ve son fikrimi söylüyorum canımm
Diğer açtığın konu da 3. ve 4. fotoğraftaki koltuk takımları çok güzel ve bu koltuğa bin basar diyim .
Hangisi hangisinden daha güzel diye bilemedim ama ikisi de çok güzel çok zarif duruyor .
Bence onlara tekrardan bakmalısın .
İnanırım canım inanırım bir de zor beğenen birisiyseniz tam bir işkenceye dönüşebilir .

bnm salonum mürdüm beyaz sana resmde atmıştım çoook şık çok gzl duruyo ferah ferah:) bnce sende terch et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…