Mesela ne renk olabilir? önerin nedir? Önerilere açığım. Her renk seçenek var kumaşlarda istediğim renk yaptırabilirim. Ayrıca salon için değil bu takım canım oturma odası için.
Hımm oturma odasıysa canlı olabilir. Ben daha soft renklerden yanayım mesela böyle tonlar:
Eki Görüntüle 448507
Ama sanırım sen daha karakteristik bir şey istiyorsun. Kırmızı beyaz için koyduğun resimde kırmızı da beyaz da çok çiğ duruyor bayrak gibi. Kan kırmızı yerine daha mat şu rengi kullanırsan kırmızı beyaz güzel olur:
Eki Görüntüle 448510
Mürdüm için de çok cart buluyorum. Daha bordoya kaçan tonlarda bir mürdüm daha şık olur. Onun için de şu rengi gösterebilirim:
Eki Görüntüle 448514
Tabi bunlar benim zevkim, senin renkleri yumuşatmaya çalıştım :)
Mürdüm - Beyaz olan modeli tercih edersem mutfak dolaplarımı da mürdüm - beyaz yaptırabilirim.
Eki Görüntüle 448494 Eki Görüntüle 448495
Bunun gibi;
Eki Görüntüle 448497 Eki Görüntüle 448496
boyle cok guzel bence
Kırmızı mı daha hoş canım yoksa mürdüm mü?
murdum dolaplarinla uyumlu olur eger dolaplarini murdum yapacaksan kirmizida canli aslinda ama kirmiziya aksesuar uydurmakta zor oluo bilemedim simdi kirmiziyda begendim aslinda
Mutfak dolaplarıda yaptırılcak canım. Daha henüz hiç bakmadık ama mürdüm rengi olursa koltuk, dolaplarıda mürdüm olmasını isterim resimde ki gibi. Bir de oturma odası mürdüm-beyaz olan koltukları alırsak eğer 3.bi renk eklemek gerektiğinde aksesuar halı falan pembe yakışır mı? :26: yada mürdüme başka hangi renkle kombinlenebilir :44:
dolaplaro murdum yapcaksan koltuklarida murdum al simdi dolaplari kirmizi yapsan cok goze carpar sanki,
halilar pembe olmaz ya lila filan olur :26:
Canım pembe derken üçüncü bi renk olarak düşünmüştüm. Netten baktım ama bulamadım sadece bunu buldum mesela bu halıda ki gibi. Uyum olarak hoş olmaz mı pembe mürdüm yakışmaz mı? beyaz zaten kullanılcak..
Eki Görüntüle 448715 Eki Görüntüle 448718
Bu halıyı da pek beğenmedim ama başka bulamadım
Murdume hali filsn kremli murdumlu yakisir
pemve olmaz bence lilada olmaz
murdum tonunda hali bulmak zormudur tomlari uydurmsk mesele oturma odan buyukmu
dolaplatda beyaz murdum visne curugu kirmizi cok begdniyorum
yerinde olsam murdumu secerdim
berjerlerin sabit olani guzel
digerimi donme dolap niyetone kullanirlar cocuklar)
Fiyatlari nasil
bide dufun nezman
kırmızı koltuğa bayıldım..aşkın büyüsü koydum ismini
Evet canım haklısın aldıktan sonra kaç sene kullancaz kimbilir. O yüzden pişman olmak istemiyorum ve iyi karar vermek istiyorum. Babamların evinde mürdüm-beyaz takım var. Temizği çok kolay leke belli etmiyor öyle hassas bi renk değil. Ne çok aşırı koyu ne de açık bi renk olmadığı için temizlik açısındanda rahat olur diye düşünüyorum. Önerilerin için teşekkürler
Ayrıca mürdüm beyaz tercih edersem halım falan ne renk olucak oda var 3.bi renk olarak mürdüme ne yakıştırılabilir? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?