Koltuk takımımızın modeline karar verdik. Sizce güzel mi? (Resimli)

Bu modele renk seçimi hangisi olmalı?

• Mürdüm - beyaz

OY: 74 66,1%
  • Kırmızı - beyaz

OY: 8 7,1%
  • Siyah - beyaz

OY: 30 26,8%

• Ankete Katılan
    112
Mesela ne renk olabilir? önerin nedir? Önerilere açığım. Her renk seçenek var kumaşlarda istediğim renk yaptırabilirim. Ayrıca salon için değil bu takım canım oturma odası için.

Hımm oturma odasıysa canlı olabilir. Ben daha soft renklerden yanayım mesela böyle tonlar:

Ama sanırım sen daha karakteristik bir şey istiyorsun. Kırmızı beyaz için koyduğun resimde kırmızı da beyaz da çok çiğ duruyor bayrak gibi. Kan kırmızı yerine daha mat şu rengi kullanırsan kırmızı beyaz güzel olur:

Mürdüm için de çok cart buluyorum. Daha bordoya kaçan tonlarda bir mürdüm daha şık olur. Onun için de şu rengi gösterebilirim:

Tabi bunlar benim zevkim, senin renkleri yumuşatmaya çalıştım :)

mat kırmızı olan güzelmiş beğendim canım önerilerin için teşekkür ederim

Kırmızı mı daha hoş canım yoksa mürdüm mü?

murdum dolaplarinla uyumlu olur eger dolaplarini murdum yapacaksan kirmizida canli aslinda ama kirmiziya aksesuar uydurmakta zor oluo bilemedim simdi kirmiziyda begendim aslinda

Canim kiltuk takimimiz coook benxiyor
benim konumda gormussen son sayfalarda onu degostirdik fume rengi benimki deri degil
berke mobilya aspendos koltuk takimi
fume krem rengi
seninkimin renkleri da canli
murdum cok moda bu ssne
siyahta iddali bende begeniyorum ama siyah beyaza cesaret edemiyorum
kirmizi ise onuda begendim hangi odan icin alacaksin

murdum dolaplarinla uyumlu olur eger dolaplarini murdum yapacaksan kirmizida canli aslinda ama kirmiziya aksesuar uydurmakta zor oluo bilemedim simdi kirmiziyda begendim aslinda

Mutfak dolaplarıda yaptırılcak canım. Daha henüz hiç bakmadık ama mürdüm rengi olursa koltuk, dolaplarıda mürdüm olmasını isterim resimde ki gibi. Bir de oturma odası mürdüm-beyaz olan koltukları alırsak eğer 3.bi renk eklemek gerektiğinde aksesuar halı falan pembe yakışır mı? :26: yada mürdüme başka hangi renkle kombinlenebilir :44:

dolaplaro murdum yapcaksan koltuklarida murdum al simdi dolaplari kirmizi yapsan cok goze carpar sanki,
halilar pembe olmaz ya lila filan olur :26:

Murdume hali filsn kremli murdumlu yakisir
pemve olmaz bence lilada olmaz
murdum tonunda hali bulmak zormudur tomlari uydurmsk mesele oturma odan buyukmu
dolaplatda beyaz murdum visne curugu kirmizi cok begdniyorum
yerinde olsam murdumu secerdim
berjerlerin sabit olani guzel
digerimi donme dolap niyetone kullanirlar cocuklar )
Fiyatlari nasil
bide dufun nezman

dolaplaro murdum yapcaksan koltuklarida murdum al simdi dolaplari kirmizi yapsan cok goze carpar sanki,
halilar pembe olmaz ya lila filan olur :26:

Canım pembe derken üçüncü bi renk olarak düşünmüştüm. Netten baktım ama bulamadım sadece bunu buldum mesela bu halıda ki gibi. Uyum olarak hoş olmaz mı pembe mürdüm yakışmaz mı? beyaz zaten kullanılcak..

Bu halıyı da pek beğenmedim ama başka bulamadım

ben turkuaz - kahve uyumunu çok beğeniyorum

gösterdiklerin arasında kırmızı hoş değil mürdüm daha güzel duruyor

bende mutfak dolabında vişne çürüğü ve mürdümü çok beğeniyorum.
Mürdümü seçicem sanırım ben kararsızdım ama çoğunluk mürdümü beğendi. Kırmızı çok iddealı bi renk zamanla göz yorabilir diye düşünüyorum.
Berjerlerde sabit olan olucak büyük ihtimal çocuk olmasa dönerli olan modeli seçerdim ama o kesin.
Fiyatı 2.400tl di sanırım. Bir de yatak oluyor ama sandığı yok.

bu linke bir bak istersen hem renkleri var hem halıları serilmiş görürsün.yardımcı olur umarım.ben ordaki kahve krem olanını cokk begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…