Koltuk takımımızın modeline karar verdik. Sizce güzel mi? (Resimli)

Bu modele renk seçimi hangisi olmalı?

• Mürdüm - beyaz

OY: 74 66,1%
  • Kırmızı - beyaz

OY: 8 7,1%
  • Siyah - beyaz

OY: 30 26,8%

• Ankete Katılan
    112

Yes_Im

Kaktüs ツ
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.253
14
66
Koltuk takımımızın modeline karar verdik. Model olarak içime sindi ama renk olarak sanki biraz kararsız kaldım.
Kırmızı beyaz kullanışlı olur mu? :26: Model olarak güzel mi? Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var.
Yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :38:

$Cazibe.webp

Son düzenleme:
son günlerde sitede bu koltuklardan ne çok görür olduk ya dimi kızlar:)

model olarak fena değil ama renk olarak biraz dikkat çekici,

ama senin salonunda diğer aksesuarlarınla birlikte nasıl duracağına bağlı,

hayırlı olsun güle güle kullan.

son günlerde sitede bu koltuklardan ne çok görür olduk ya dimi kızlar:)

model olarak fena değil ama renk olarak biraz dikkat çekici,

ama senin salonunda diğer aksesuarlarınla birlikte nasıl duracağına bağlı,

hayırlı olsun güle güle kullan.

Ben sitede hiç rastlamadım genelde avangarde tarzında yada köşeli koltuklara denk geldim. Ayrıca kötü anlamda mı söylediniz anlamadım :26:
Renk olarak her renk seçenek var. Kırmızı hoş duruyor ama zamanla göz yorar mı diye düşünüyorum. Mürdüm ve beyazıda var
$jjj.webp$ss.webp
Minderlerin kumaşı farklı olucak. Çiçekli yapraklı şekillerden pek hoşlanmıyorum. Bu rengi nasıl peki? :44:

Ben sitede hiç rastlamadım genelde avangarde tarzında yada köşeli koltuklara denk geldim. Ayrıca kötü anlamda mı söylediniz anlamadım :26:
Renk olarak her renk seçenek var. Kırmızı hoş duruyor ama zamanla göz yorar mı diye düşünüyorum. Mürdüm ve beyazıda var
Eki Görüntüle 448406 Eki Görüntüle 448407
Minderlerin kumaşı farklı olucak. Çiçekli yapraklı şekillerden pek hoşlanmıyorum. Bu rengi nasıl peki? :44:

bunlar çok güzel bence. :31:

kötü anlamda söylemedim canım, çok benzerleri vardı hatta ona uygun halı seçmekte yardım isteyen bayanlar falan vardı.

ayrıca bu renk çok hoşuma gitti, bence kırmızıdan daha hoş duruyor.
ama şunu söylim salon için daha sade bir renk tercih et,oturma odası için böyle renkli olabilir.

kırmızı da kötü durmuş bence mor çok hoş.ayrıca kırmızıyı çok severim ama oturma odalarına pek yakıştıramıyorum ...

Bence kırmızı beyaz çok güzel ben çok severim kırmızı beyaz uyumunu ayrıca oturma odalarına en yakışan renklerden biridir bu ikili bence kırmızı beyaz canım

bunlar çok güzel bence. :31:
Mürdüm - beyaz kırmızılıdan daha kullanışlı olur eminim. Fikrini yazdığın için teşekkürler canım:54:

kötü anlamda söylemedim canım, çok benzerleri vardı hatta ona uygun halı seçmekte yardım isteyen bayanlar falan vardı.

ayrıca bu renk çok hoşuma gitti, bence kırmızıdan daha hoş duruyor.
ama şunu söylim salon için daha sade bir renk tercih et,oturma odası için böyle renkli olabilir.

Anladım canım. Bu rengi genel olarak daha çok beğendiniz sanırım. Ayrıca oturma odası için düşünüyorum bu takımı ben salonumuz olmuycak çünkü evimiz çok büyük değil. Hem misafirlerim geldiği zaman hemde günlük kullanıma uygun olsun istiyorum.

kırmızı da kötü durmuş bence mor çok hoş.ayrıca kırmızıyı çok severim ama oturma odalarına pek yakıştıramıyorum ...

Kırmızı oturma odasında bi süre sonra sıkabilir haklısınız görüntü hoş duruyo ama kullandıkça göz yorabilir. Mürdüm - beyaz daha hoş duruyo anlaşılan karar vermemde yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :38: Temizlik açısından da koltuk takımında mürdüm çok kullanışlı.

Mürdüm - beyaz kırmızılıdan daha kullanışlı olur eminim. Fikrini yazdığın için teşekkürler canım:54:

:)))))))))) Müdürüm boşver sen kırmızıyı beyaz kırmızıdan daha kullanışlı olur:)

Mürdümü müdürüm diye okudum yahu aklımdan geçen de şu: Aynı işyerindesiniz müdür de buraya takılıyor. Oooh keyifler keka, işleri de çömez yapsın :1:

Bence kırmızı beyaz çok güzel ben çok severim kırmızı beyaz uyumunu ayrıca oturma odalarına en yakışan renklerden biridir bu ikili bence kırmızı beyaz canım

Siyah beyaz var bir de elimde resim olarak ama siyah-beyaz bu modelde hiç beğenmedim.
$1827_buyuk_1.webp
Bir de berjerleri dönerli ve sabit var.
$CAZIBE-1 (2).webp$CAZIBE-1 (5).webp
Dönerli olanın görüntüsü hoş modern duruyor ama tercih edemeyiz sanırım çünkü çocuk var ve çocuklu misafirlerimiz olur. Hallederler onu :27:
Sabit olan berjerin modeli nasıl peki? :26:

Tatlım siyah beyazı arkadaşımın evinde var. O çok güzel kombinlemiş ve çok güzel duruyordu.

:)))))))))) Müdürüm boşver sen kırmızıyı beyaz kırmızıdan daha kullanışlı olur:)

Mürdümü müdürüm diye okudum yahu aklımdan geçen de şu: Aynı işyerindesiniz müdür de buraya takılıyor. Oooh keyifler keka, işleri de çömez yapsın :1:

Allah seni :60::60::60:
Bi yanlış okumayla neler düşünmüşsün baksana :64:
Renk olarak neyi beğendiğini de anlamadım oda cabası :52:

Tatlım siyah beyazı arkadaşımın evinde var. O çok güzel kombinlemiş ve çok güzel duruyordu.

Siyahı daha önce açtığım konuda kimse önermedi. Çok tüy toz topluyomuş ve gösteriyomuş. Ben aslında klasik bi renk kombini olucak belki ama kırmızı-siyah-beyaz olarak düşünüyodum evi spor tarzında. Arkadaşın memnun mu peki koltuk takımından kullanışı falan rahatmıymış acaba? :26:

modeli çok hoş renk olarak da sütlü kahve tarzları yada kremsi tonlar yada füme tonlarını kullanabilirsin.mürdüm renginde de cok güzel görünüyor.ama ben siyah beyaz kombin hiç sevemedim bana cok soguk ve itici geliyor.güle güle kullanın çoook düşünün öyle karar verin derim.alındıktan sonra değiştirilmesi çok güç oluyor :1:

Siyahı daha önce açtığım konuda kimse önermedi. Çok tüy toz topluyomuş ve gösteriyomuş. Ben aslında klasik bi renk kombini olucak belki ama kırmızı-siyah-beyaz olarak düşünüyodum evi spor tarzında. Arkadaşın memnun mu peki koltuk takımından kullanışı falan rahatmıymış acaba? :26:

o 3 ay önce aldı cnm çok memnun çok rahattı valla:16:

O da siyah beyaz ağırlıklı kombin yapmıştı kırmızı zigon sehpa, çerçeveler ve tablolar almış çok güzel olmuştu ben çok beğendim. Siyah deri sandalyeler falan çok hoştu

modeli çok hoş renk olarak da sütlü kahve tarzları yada kremsi tonlar yada füme tonlarını kullanabilirsin.mürdüm renginde de cok güzel görünüyor.ama ben siyah beyaz kombin hiç sevemedim bana cok soguk ve itici geliyor.güle güle kullanın çoook düşünün öyle karar verin derim.alındıktan sonra değiştirilmesi çok güç oluyor :1:

Evet canım haklısın aldıktan sonra kaç sene kullancaz kimbilir. O yüzden pişman olmak istemiyorum ve iyi karar vermek istiyorum. Babamların evinde mürdüm-beyaz takım var. Temizği çok kolay leke belli etmiyor öyle hassas bi renk değil. Ne çok aşırı koyu ne de açık bi renk olmadığı için temizlik açısındanda rahat olur diye düşünüyorum. Önerilerin için teşekkürler :16:
Ayrıca mürdüm beyaz tercih edersem halım falan ne renk olucak oda var 3.bi renk olarak mürdüme ne yakıştırılabilir? :26:

Son düzenleme:
Modeli beğendim ama seçmek için verdiğin 3 renk kombinini de beğenmiyorum. Bence mürdüm-beyaz, siyah-beyaz, kırmızı-beyaz üçü de çok rüküş ve ev salonu için fazla. Ben ev için daha pastel ve sade renklerden yanayım.

o 3 ay önce aldı cnm çok memnun çok rahattı valla:16:

O da siyah beyaz ağırlıklı kombin yapmıştı kırmızı zigon sehpa, çerçeveler ve tablolar almış çok güzel olmuştu ben çok beğendim. Siyah deri sandalyeler falan çok hoştu

Çok sevindim yazdıklarına canım çok sağol ya :16: çok rahat, çok memnun yazmışsın ya mutlu oldum :119:

Modeli beğendim ama seçmek için verdiğin 3 renk kombinini de beğenmiyorum. Bence mürdüm-beyaz, siyah-beyaz, kırmızı-beyaz üçü de çok rüküş ve ev salonu için fazla. Ben ev için daha pastel ve sade renklerden yanayım.

Mesela ne renk olabilir? önerin nedir? Önerilere açığım. Her renk seçenek var kumaşlarda istediğim renk yaptırabilirim. Ayrıca salon için değil bu takım canım oturma odası için.

Çok sevindim yazdıklarına canım çok sağol ya :16: çok rahat, çok memnun yazmışsın ya mutlu oldum :119:

Onun kumaşı farklı mıdır bilmiyorum cnm ama benim koltuk takımımın kumaşından kaygan kumaş biraz bende çok memnunumgerçi benim ki kahve ama ona da sorduğumda çok iyi oldu bunu aldığım falan dedi. Görünüş olarakta kombinindende kaynaklanıyor çok güzel duruyordu. Küçük kırmızı yastık koymuştu ortasına falan hoştu

Back
X