• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltuk içime oturdu

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Kızlar koltuk siparişi verdim.Oturma yerleri açık kahve (koyu krem gibi)olacak koltuk başlarını kahverengi seçtim şimdi tüm korkum ya koyu düşerse açık renk seçtim baştan model göstermedi dediler ne yapayım kızlar bir akıl lütfen:26: resim ilerki ssayfada

Son düzenleme:
eğer modelini buraya ekleme şansın varsa daha iyi yorum yapabilirim. Koltuğu nereye aldın? Oturma odası için mi yoksa salon mu? Bir de duvarlar ne renk? Odanın ışık alma durumları nasıl?

Kızlar koltuk siparişi verdim.Oturma yerleri açık kahve (koyu krem gibi)olacak koltuk başlarını kahverengi seçtim şimdi tüm korkum ya koyu düşerse açık renk seçtim baştan model göstermedi dediler ne yapayım kızlar bir akıl lütfen:26:

benim koltuklarımın oturma yerleri koyu krem, başları açık krem deri. ben çok beğeniyorum, koyu dediğin gibi kapatır. nasıl olsa gelmemiştir değiştir bence.

benimde canım koltuğumun oturma yerleri koyu kahve diğer yerleri krem. böyle daha hoş duruyor-daha çok kendini gösteriyor.zevkler pek tartışılmaz ama dediğin gibi olursa biraz sırıtıcakmış gibime geldi bana.ama yinede hayırlı olsun.allah üstünde güle güle oturmayı nasip etsin.

firmayı aradım üretime geçmemiş henüz ama başlıklar koyu kahve mi olsun oturulacak yerle aynı renk mi olsun bilemedim kararsızlık çok kötü misafir odam olacak :5:

söylemeden geçemicem konu başlığın hoş olmuş, çok manidar geldi :9::9:
bu arada bizim koltuklar da senin tarif ettiğin gibi ama gayet şık ve havalı duruyolar güzel bi kombin içerisinde

söylemeden geçemicem konu başlığın hoş olmuş, çok manidar geldi :9::9:
bu arada bizim koltuklar da senin tarif ettiğin gibi ama gayet şık ve havalı duruyolar güzel bi kombin içerisinde

koltuktan başka bişi düşünemez:1: oldum perdeleri kahve turkuaz düşündüm zaten
neyse koltugun heryeri aynı renk mi olsun yoksa başlar kahve mi?

koltuk bu kızlarrrrrrrrr

Eklentiler

• $Görüntü0110.webp
    $Görüntü0110.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 77
Bence heryeri aynı renk olsun. Diğer türlü çok karman çorman olur gibi geliyor. :44:
Bu arada koltuklarınızı güle güle kullanın :61:

kahverengini tercih ederim ama zevkler farklı tabii.İkisi de aynı renk olursa çok göstermez modeli sanki.

evet o düzeyde dert ediyorum sen nasıl banyodan gelen kötü kokuyu dert ettiysen bende bunu ettim :80:

Yani olabilir tabii, insan bazen kafaya bir takıyor pir takıyor :1: Başlık cidden manidar ve eğlenceli olmuş, tesadüfen mi böyle dedin, eğer bilinçli bir kelime oyunuysa ben de tebrik ederim.Hep biz koltuğa oturacak değiliz ya, bazen koltuk da bizim taaa içimize oturabilir.:1:

canım perdelerin turkuazlı kahveli olacaksa koltukların kahverengi olsun ama
yastıkları kahverengili turkuazlı çiçekli falan olmalı.
diğer türlü pek hoş durmaz sanırm

Kızlar koltuk siparişi verdim.Oturma yerleri açık kahve (koyu krem gibi)olacak koltuk başlarını kahverengi seçtim şimdi tüm korkum ya koyu düşerse açık renk seçtim baştan model göstermedi dediler ne yapayım kızlar bir akıl lütfen:26: resim ilerki ssayfada

Ufak cocugun olursa evdeki koyu renk ne varsa rahat edeceksin ACIK renkler bebislerin elinde zaten koyu renge cevrilecektir:emir_bebek::emir_bebek:

koltuk bu kızlarrrrrrrrr

cnm.bence bütün olarak kahve çok hoş durmaz boğabilir.bence en azından yastıklarına perdendeki gibi turkuaz-kahve kullanabilirsin o zaman daha hoş durur.ya da koltuklarında deri ve oturma kısımlarına kahve-krem olarak kullanabilirsin.sonuçta misafir odası olacak yani her zaman kullanılmıyor.benim salon takımı krem yoğunlukta ve gayet hoş duruyor.mobilyalarımda kahve tonlarında...yemek odası varmı?o ne renk bence ona göre seç koltukların rengini...yani mobilya koyu renkse koltuklara krem ağırlık verebilirsin...perdenin halıyla ve koltukla uyumu önemli perdeni diktirdinmi?halın nasıl?dediğim gibi mobilyanın rengi ne?bunların hepsi önemli bence ona göre karar ver...

Back
X